2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kanama oluca insanın yüreği ağzına geliyor inşallah artık böyle bişey olmaz
Aynen kuzum ya ben ilk başta su aktı sandım bir açtım baktım kıpkırmızı kan su gibi aktı iki ped dolusu dedim kesin düştü ama kalp atışı duyunca öyle rahatladım ki Allah büyüktür vardır bir bildiği

maşallaahahh,
amın canım ınsallah saglıkla gecırırsın surecı, ıkı trasnfer mı yaptırmıstın?

Rabbım saglıkla kucagına aldırsın kuzum..
kanama oluyor sanırım ya tup bebekte cok duyuyorum sonunda ama azalıp bıtıyor..

evettt burda bı arkadasın da oyle olmustu maşallahh bebeg 7 aylık sımdı ..

Allah yaşatmasın bir daha çok iyi anlıyorum sizi

İnşallah bende sağlıkla kucağıma aldığım günleri görürüm kuzum bugünleri ilerde gülerek hatırlamak istiyorum
İnşallah oda olacak , tehlikeli 3 ayı bi atlatalım da , sonra diyorlar kolay tabi 6 aya kadar sonra yine dikkat etmek gerekiyormuş

maşallaahahh,
amın canım ınsallah saglıkla gecırırsın surecı, ıkı trasnfer mı yaptırmıstın?
Evet cnm 2 transfer yaptırdım acikcasi en az biri tutsun ihtimal artsin diye 2 yaptim.simdi ikiz gebelik sureci ve bakimi beni korkutuyor biraz ama insallah saglikla dogarlarda o gunleri goruruz

Evet cnm 2 transfer yaptırdım acikcasi en az biri tutsun ihtimal artsin diye 2 yaptim.simdi ikiz gebelik sureci ve bakimi beni korkutuyor biraz ama insallah saglikla dogarlarda o gunleri goruruz
amınnnnn saglıklı bır sekılde devam etsın canım.
Rabbım yardımcımız olsun hepımızın

Bende aynı düşünce ile öyle istedim ikiside tuttu çok şükür ama tırsmıyor değilim Bulantıların başladı mı canım? Ben 8+2 oldum ne yediysem çıkıyor ikiz olduğu için belirtileri fazla hissedersin demişti beni en çok yoran kusmak oldu.

Ben daha 5 haftadayım canım onun için iyiyim Bir tek o kanama durumum oldu o da geçti şimdi 3 gün rapor almıştım bakalım çalışırken zorlanacak mıyım onu düşünüyorum yani sürekli oturarak çalışıyorum gerçi ama umarım rahat geçer hem gebelik süreci hem sonraki bakım süreci gözümü korkutmuyor değil hani bana yardım edebilecek herhangi bir kimse yok ama Rabbim kolaylaştırır inşallah
.bulantım da olmaz umarim daha başlamadı çünkü

ilaçlar artık midemi bulandırmaya başladı, multivitamini içmeye korkar oldum ağzıma su geliyor genelde yemeklerden sonra kötü oluyor midem ve aslaaa açlığa dayanamıyorum acayip açlık çekiyorum

İnşallah rahat geçirirsin canım Bende ilk öyleydim epey bir iştahım açılmıştı sonra bir başladı ki aman yarabbi. Herkesin farklı geçer tabi benim midem zaten hassastı ondan böyle zorlandım canım sende hiç olmaz inşallah Bende tekim rabbim kuvvetini veriyor çok şükür öyle düşün yeter ki bebişler sağlıklı olsun

ilaçlar artık midemi bulandırmaya başladı, multivitamini içmeye korkar oldum ağzıma su geliyor genelde yemeklerden sonra kötü oluyor midem ve aslaaa açlığa dayanamıyorum acayip açlık çekiyorum
Benim ilaçlar değil ama genel olarak midemde bi ağırlık var sanki , ve bende dün açtım bi an bayılıcam sandım yemek hazır değildi kuru ekmekle yoğurt yedim ama nasıl sankı kıtlıktan çıkmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…