Aynen kuzum yaKanama oluca insanın yüreği ağzına geliyor inşallah artık böyle bişey olmaz
maşallaahahh,Kizlar dra gittim 2 kese gorundu kesenin arkasinda ufak bir kanama alani gordu ins sikinti olmaz.kanama alani olmasi korkutucu biraz ama insallah birsey olmaz.ikiz olmasini bekliyordum degerlerden dolayi ama ikiz gebelik felan cok zor diyorlar umarim kanamasiz agrisiz gecer. Cok sukur kanamamda kesildi.umarim birdaha olmaz bnden durumlar bu
Rabbım saglıkla kucagına aldırsın kuzum..İyi akşamlar kızlar benim bugün kırmızı kanama oldu acile geldim kalp atışı duyduk kanama azaldı tahlil sonucu bekliyorum dua edin olur mubide pzt günü estrofemi son kez kullanmıştım estrofem bırakma sonrası kanama yaşayan oldu mu
evettt burda bı arkadasın da oyle olmustu maşallahh bebeg 7 aylık sımdı ..Aynen kuzum yaben ilk başta su aktı sandım bir açtım baktım kıpkırmızı kan su gibi aktı iki ped dolusu dedim kesin düştü ama kalp atışı duyunca öyle rahatladım ki Allah büyüktür vardır bir bildiği
Allah yaşatmasın bir daha çok iyi anlıyorum siziAynen kuzum yaben ilk başta su aktı sandım bir açtım baktım kıpkırmızı kan su gibi aktı iki ped dolusu dedim kesin düştü ama kalp atışı duyunca öyle rahatladım ki Allah büyüktür vardır bir bildiği
İnşallah bende sağlıkla kucağıma aldığım günleri görürüm kuzumevettt burda bı arkadasın da oyle olmustu maşallahh bebeg 7 aylık sımdı ..
Amin kuzum İnşallahAllah yaşatmasın bir daha çok iyi anlıyorum sizi
İnşallah oda olacak , tehlikeli 3 ayı bi atlatalım da , sonra diyorlar kolay tabi 6 aya kadar sonra yine dikkat etmek gerekiyormuşİnşallah bende sağlıkla kucağıma aldığım günleri görürüm kuzumbugünleri ilerde gülerek hatırlamak istiyorum
Evet cnm 2 transfer yaptırdım acikcasi en az biri tutsun ihtimal artsin diye 2 yaptim.simdi ikiz gebelik sureci ve bakimi beni korkutuyor biraz ama insallah saglikla dogarlarda o gunleri goruruzmaşallaahahh,
amın canım ınsallah saglıkla gecırırsın surecı, ıkı trasnfer mı yaptırmıstın?
amınnnnn saglıklı bır sekılde devam etsın canım.Evet cnm 2 transfer yaptırdım acikcasi en az biri tutsun ihtimal artsin diye 2 yaptim.simdi ikiz gebelik sureci ve bakimi beni korkutuyor biraz ama insallah saglikla dogarlarda o gunleri goruruz
Bende aynı düşünce ile öyle istedim ikiside tuttu çok şükür ama tırsmıyor değilimEvet cnm 2 transfer yaptırdım acikcasi en az biri tutsun ihtimal artsin diye 2 yaptim.simdi ikiz gebelik sureci ve bakimi beni korkutuyor biraz ama insallah saglikla dogarlarda o gunleri goruruz
Ben daha 5 haftadayım canım onun için iyiyim Bir tek o kanama durumum oldu o da geçti şimdi 3 gün rapor almıştım bakalım çalışırken zorlanacak mıyım onu düşünüyorum yani sürekli oturarak çalışıyorum gerçi ama umarım rahat geçer hem gebelik süreci hem sonraki bakım süreci gözümü korkutmuyor değil hani bana yardım edebilecek herhangi bir kimse yok ama Rabbim kolaylaştırır inşallahBende aynı düşünce ile öyle istedim ikiside tuttu çok şükür ama tırsmıyor değilimBulantıların başladı mı canım? Ben 8+2 oldum ne yediysem çıkıyor ikiz olduğu için belirtileri fazla hissedersin demişti beni en çok yoran kusmak oldu.
İnşallah rahat geçirirsin canımBen daha 5 haftadayım canım onun için iyiyim Bir tek o kanama durumum oldu o da geçti şimdi 3 gün rapor almıştım bakalım çalışırken zorlanacak mıyım onu düşünüyorum yani sürekli oturarak çalışıyorum gerçi ama umarım rahat geçer hem gebelik süreci hem sonraki bakım süreci gözümü korkutmuyor değil hani bana yardım edebilecek herhangi bir kimse yok ama Rabbim kolaylaştırır inşallah
.bulantım da olmaz umarim daha başlamadı çünkü
Cok sukur cnm masallah. Saglikla buyusunler ins. keselere gore kac hafta dedi.kalp atisi icin nezaman cagirdi drKızlar ben de bugün keseyi görmeye gittim ve iki kese birden gördükşükürler olsun ikisi de tutmuş ilaçları da 5hafta daha kullanıcaksın dedi
5buçuk haftalık dedi. Kalp atışını da 2 hafta sonraya dedi.Cok sukur cnm masallah. Saglikla buyusunler ins. keselere gore kac hafta dedi.kalp atisi icin nezaman cagirdi dr
Çok şükür maşallahKızlar çok şükür herşey yolundaymis kalp atışı ni duyduk suyu kesesi herşeyi iyi dedi doktor istirahat önerdi bide üç gün de bir proluton depot vurulmami söyledi bir hafta sonra tekrar gidecem
Benim ilaçlar değil ama genel olarak midemde bi ağırlık var sanki , ve bende dün açtım bi an bayılıcam sandım yemek hazır değildi kuru ekmekle yoğurt yedim ama nasıl sankı kıtlıktan çıkmışımilaçlar artık midemi bulandırmaya başladı, multivitamini içmeye korkar oldum ağzıma su geliyorgenelde yemeklerden sonra kötü oluyor midem ve aslaaa açlığa dayanamıyorum acayip açlık çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?