- 24 Ekim 2021
- 338
- 365
- 33
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiinnnnnn, saglıkla gelsın yavrun canım.. maşallaahhÇok teşekkür ederim inşallah , tamam yazıcam buraya , inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
İnşallah çok güzel ilerlicek ve güzel olucak , güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar muayene oldum şuan bir sıkıntı yok pazartesi son kontrol 28i transfer nasipse
Aminnn. Çok tedirginim ve korkuyorum. İlk denemem olacak yumurtam olmadığı için daha önce tüp bebek denemem olmadı. Rabbim inşallah bana da nasip eder anneliği. Manevi açıdan çok zor bir süreç birde maddi kısmı eklenince insan bayagi kötü oluyorİnşallah sürecin güzel ilerler güzel düşün inşallah bebeğin tutunacaktır Allah’ın izniyle
sonucun pozıtıf mı kuzum?benimde böyleydi cnm e2nin 200un üzerine çıkması yumurtanın güzel geliştiğini gösteriyor. ben çatlatma iğnesi vurmuştum bu değerlerde(benimde naturaldi) bu değerlerin 8. günüde transfer olmuştum
Teşekkür ederim. İnşallahbenim tüp bebek , donasyonla ilgili hiçbir fikrim yok, hayırlı olsun sizede
çok şükür pozitif oldu. darısı başına inş.sonucun pozıtıf mı kuzum?
benımde bu degerler 8.gün degerleriydii.
cumartesı tekrar progesteron bakıcakmıs doktor.. pazar gunu trasnfer dedıler ...
Benim ağrım bitti bu gün 19 gün , kahve rengi leke yerleşme kanaması kirli kandır , benim lekelenme sonrası artık vajinadan fitil kullanmayı kestiKızlar sizin de arada bi fitille birlikte kahverengilikler geliyor mu? Her zaman değil bazenleri. Bi de kasıklarınızda hala ağrı var mı benim var iki gündür
Benim de öyle oluyor kuzum ama kasik ağrısı baya azaldı ani hareketler de birden ağrıyor kasıklarımKızlar sizin de arada bi fitille birlikte kahverengilikler geliyor mu? Her zaman değil bazenleri. Bi de kasıklarınızda hala ağrı var mı benim var iki gündür
maşallaaahhhh,çok şükür pozitif oldu. darısı başına inş.
anladım canım doğal siklustaki artışı normal olabilir , hayırlı olsun inşallah tutunacakamın canımmm,
evet yumuta buyudu,şimdi çatlamasını beklıyoruz sonra transfer olacak bakalım.. doğal sıklus
Çok haklısınız , pozitif düşünün transfer öncesi nar suyu yada kendisini yiyin kanı sulandırı ve kan dolaşımını hızlandırır , bebeğin tutunmasına yardımcı olur , Allah’ın izniyle tek seferde tutacaktır hiç merak etmeyinAminnn. Çok tedirginim ve korkuyorum. İlk denemem olacak yumurtam olmadığı için daha önce tüp bebek denemem olmadı. Rabbim inşallah bana da nasip eder anneliği. Manevi açıdan çok zor bir süreç birde maddi kısmı eklenince insan bayagi kötü oluyor
amiiinnn canım cok sagolll,anladım canım doğal siklustaki artışı normal olabilir , hayırlı olsun inşallah tutunacak
perşembe günü lekelenmem olmuştu ,pazar gününe kadar sürdü ama çok azalarak 2 gündür de hiç yok çok şükür, bence lekelenme ile kasık ağrısı doğru orantılı, 2 gündür hem ağrı yok hem lekelenme, ama endişelenme tutunma sürecinde normal bunlarKızlar sizin de arada bi fitille birlikte kahverengilikler geliyor mu? Her zaman değil bazenleri. Bi de kasıklarınızda hala ağrı var mı benim var iki gündür
Ayyyy ne güzel motive ettiniz beni. İnşallah. Nar suyunu duymamıştım daha öncesinde şimdi den mi başlamalıyım peki yada ne kadar kullanmam gerekli acabaÇok haklısınız , pozitif düşünün transfer öncesi nar suyu yada kendisini yiyin kanı sulandırı ve kan dolaşımını hızlandırır , bebeğin tutunmasına yardımcı olur , Allah’ın izniyle tek seferde tutacaktır hiç merak etmeyin
Hadi bakalim, sağlıkla inşallah, dualarımız sizinleKızlar muayene oldum şuan bir sıkıntı yok pazartesi son kontrol 28i transfer nasipse
Bende 2 ocakta transfer oldum bendede pek agrı sızı kalmadı 27 sıne randevu verıldı banadaBende sizin gibiyim 3 ocakta transfer olmuştum bugün 4+5 gibi yaklşık bi göğüslerim acıyo oda aşırı değil başka bişeyim yok kese kalp için 26 ocak randevu verildi bütün belirtilerin gitmesi endişelendiriyo gerçekten
Bende 2 ocakta transfer oldum bendede pek agrı sızı kalmadı 27 sıne randevu verıldı banada
Aynen canım zaman gecmıyor bı belırtım de yok sadece 2 gun once gece uykumdan uyandıran adet agrısı gıbı bı agrı oldu 2 gundur bısey yok göguslerım dokununca acıyor bıdeGeç görmek hem iyi hem beklemek zor
Aynen canım zaman gecmıyor bı belırtım de yok sadece 2 gun once gece uykumdan uyandıran adet agrısı gıbı bı agrı oldu 2 gundur bısey yok göguslerım dokununca acıyor bıde