- 13 Ocak 2023
- 379
- 362
- 23
Vallahi kadın dogumcu tüp bebek doktoru neden verdi coraspini bilemem ona sor dedi. Tüp bebek doktoruda saolsun 2 kelime etti lekelenme varsa bir süre bırak diye. Napsam bilmiyorum inanınDoktor nededi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi kadın dogumcu tüp bebek doktoru neden verdi coraspini bilemem ona sor dedi. Tüp bebek doktoruda saolsun 2 kelime etti lekelenme varsa bir süre bırak diye. Napsam bilmiyorum inanınDoktor nededi
Aile hekiminde bir cogunu yaptırmıştım. Ekstra rubella vs tarzı testler ve idrar kültürü istedi canımSenin ultrason resmin net mi benim ki çok net değil ama belli oluyor testler istenildi mi senden de
Coook saol canım benim inşallahCanım dr ne dedi , bilmiyorum ama eğer tehlikeli olsaydı dr söylerdi , bence o kanama ilerde lekelenme şeklinde akıp gidecektir , merak etme, içini ferah tut Allah’ın izniyle bişey olmicak
Doktorlar ne derse onu uygulamak gerekiyor. İtimadınız yık ise başka bir dr fikir alın bence. Burda kimse dr değil yanlış yönlenmeyinVallahi kadın dogumcu tüp bebek doktoru neden verdi coraspini bilemem ona sor dedi. Tüp bebek doktoruda saolsun 2 kelime etti lekelenme varsa bir süre bırak diye. Napsam bilmiyorum inanın
tüp bebekte herkese nerdeyse veriliyor.aslında pıhtılaşma yoksa gerek yok. ama lekelenmen varsa kes birşey olmaz Allahın izniyle. mesela ben kullanmıyorum hastalığım nedeniyle oksapar yada corasprin kullanmıyorum onun yerine limon sıkıp içiyorum. kalbini ferah tut. lekelenmen çokmu pekiVallahi kadın dogumcu tüp bebek doktoru neden verdi coraspini bilemem ona sor dedi. Tüp bebek doktoruda saolsun 2 kelime etti lekelenme varsa bir süre bırak diye. Napsam bilmiyorum inanın
Yok canım lekelenmem nerdeyse yok gibi coook hafif pede kahve geldi leke. İçerde varmış kese etrafında kanama alanıtüp bebekte herkese nerdeyse veriliyor.aslında pıhtılaşma yoksa gerek yok. ama lekelenmen varsa kes birşey olmaz Allahın izniyle. mesela ben kullanmıyorum hastalığım nedeniyle oksapar yada corasprin kullanmıyorum onun yerine limon sıkıp içiyorum. kalbini ferah tut. lekelenmen çokmu peki
Doktorlar ne derse onu uygulamak gerekiyor. İtimadınız yık ise başka bir dr fikir alın bence. Burda kimse dr değil yanlış yönlenmeyin
Aynen öyle yapıcam cok saolun haklısınız gerçektenDoktorlar ne derse onu uygulamak gerekiyor. İtimadınız yık ise başka bir dr fikir alın bence. Burda kimse dr değil yanlış yönlenmeyin
kızlar 5. haftamdayım henüz dra gitmedim ama sanki belirtilerim ağılarım çok azaldı.dünden beri hiç ağrım yok gibi. normalmidir bu haftalarda ağrım oluncada kaygılanıyorum olmayıncada kaygılanıyorum
Vallahi "aşırı" yada "çok fazla" neye göre bilemiyorum ama benim de 2 defa kanamam oldu, cok şükür ben de bebeğimin kalp atışını duyup rahatladım, benim doktorum da 9 ay boyunca beklediğimiz şeyler bunlar diyor, benim de 2.kanamamda fazla ağrım vardı ama çok şükür birsey olmadi, siz de iyi düşünün kendinizi strese sokmayın, acilde mudahale yaptılar mi? Serum, iğne, müşahede altinda tutmak gibi?
insan ne diyeceğini bilemiyor. demekki hayırlısı buymuş. umarım en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın. Rabbim kolaylaştırsınNe yazikki kaybettim. Hcg değerim çok düştü kanamam bitmedi, doktorum ilaçları bırakmam söyledi, kese hala orada.
Ağrı ve kanamadan biseylerin ters gittiğini anlamıştım. Neden böyle oldu doktor da cok şaşırdı. İnsallah sizin bebekleriniz sıkı sıkı tutunur.
Aaa çok üzüldüm neden peki daha öncesinde kontrolunuzde doktor birsey soylemis miydi? Kac haftaliktiniz? Insallah en kisa surede Rabbim saglikli bir evlat nasip etsin sizeNe yazikki kaybettim. Hcg değerim çok düştü kanamam bitmedi, doktorum ilaçları bırakmam söyledi, kese hala orada.
Ağrı ve kanamadan biseylerin ters gittiğini anlamıştım. Neden böyle oldu doktor da cok şaşırdı. İnsallah sizin bebekleriniz sıkı sıkı tutunur.
6+1 oldum benimde belirtilerim çok az, ani hareketlerde kasık ağrılarım oluyor sadece, geçen hafta kasık ağrım artınca lekelenmem oldu, böyle olunca da endişeleniyorum, valla ne düşüneceğimizi şaşırdıkkızlar 5. haftamdayım henüz dra gitmedim ama sanki belirtilerim ağılarım çok azaldı.dünden beri hiç ağrım yok gibi. normalmidir bu haftalarda ağrım oluncada kaygılanıyorum olmayıncada kaygılanıyorum
Bendede azaldı merak etme , ne zamandı transferin ? Benimde 2,3 gündür hafifledi hatta göğüslerindeki şiş bile azaldı artık çok ağrımıyor bende bazen tedirgin oluyorumkızlar 5. haftamdayım henüz dra gitmedim ama sanki belirtilerim ağılarım çok azaldı.dünden beri hiç ağrım yok gibi. normalmidir bu haftalarda ağrım oluncada kaygılanıyorum olmayıncada kaygılanıyorum
Çok üzüldüm , inşallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın içini ferah tut , ama dr değiş bence , o sana cevap vermedi acilde müdahide etmemiş , yani üzme kendini ama dr cevap vermemesi çok büyük sıkıntı bence , üzme kendini , Allah’ın izniyle yakın zamanda bebeğini kucağına alıcaksınNe yazikki kaybettim. Hcg değerim çok düştü kanamam bitmedi, doktorum ilaçları bırakmam söyledi, kese hala orada.
Benim göğüs ağrılarım bile gitti , evham yapmayalım ama her zaman ağrı olacak diye bişey yok6+1 oldum benimde belirtilerim çok az, ani hareketlerde kasık ağrılarım oluyor sadece, geçen hafta kasık ağrım artınca lekelenmem oldu, böyle olunca da endişeleniyorum, valla ne düşüneceğimizi şaşırdık
31 aralıkta transfer oldum. ağrı oluncada tedirgin oluyorum olmayıncada:) 2 gündür ağrım yok gibi. haftaya kalp atışı için gitsem bir görsem kafam rahatlar.6+3 felan gideceğim görürüm inş. siz kaçıncı günde görmüştünüz kalp atışınıBendede azaldı merak etme , ne zamandı transferin ? Benimde 2,3 gündür hafifledi hatta göğüslerindeki şiş bile azaldı artık çok ağrımıyor bende bazen tedirgin oluyorum
Bende 29 aralıkta , yakın transfer tarihimiz bende cuma gününe randevum var bakalım hayırlısıyla bu riskli 3 ayı atlatsak bi , birazcık rahatlicaz31 aralıkta transfer oldum. ağrı oluncada tedirgin oluyorum olmayıncada:) 2 gündür ağrım yok gibi. haftaya kalp atışı için gitsem bir görsem kafam rahatlar.6+3 felan gideceğim görürüm inş. siz kaçıncı günde görmüştünüz kalp atışını
benim var o yani dokununca hala hassas,ben normalde adet olunca daha kötü olurdu göğüsler bunda adetteki gibi olmadı hiç daha hafif seyrettiBenim göğüs ağrılarım bile gitti , evham yapmayalım ama her zaman ağrı olacak diye bişey yok