2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Vallahi kadın dogumcu tüp bebek doktoru neden verdi coraspini bilemem ona sor dedi. Tüp bebek doktoruda saolsun 2 kelime etti lekelenme varsa bir süre bırak diye. Napsam bilmiyorum inanın
Doktorlar ne derse onu uygulamak gerekiyor. İtimadınız yık ise başka bir dr fikir alın bence. Burda kimse dr değil yanlış yönlenmeyin

Vallahi kadın dogumcu tüp bebek doktoru neden verdi coraspini bilemem ona sor dedi. Tüp bebek doktoruda saolsun 2 kelime etti lekelenme varsa bir süre bırak diye. Napsam bilmiyorum inanın
tüp bebekte herkese nerdeyse veriliyor.aslında pıhtılaşma yoksa gerek yok. ama lekelenmen varsa kes birşey olmaz Allahın izniyle. mesela ben kullanmıyorum hastalığım nedeniyle oksapar yada corasprin kullanmıyorum onun yerine limon sıkıp içiyorum. kalbini ferah tut. lekelenmen çokmu peki

Yok canım lekelenmem nerdeyse yok gibi coook hafif pede kahve geldi leke. İçerde varmış kese etrafında kanama alanı

Doktorlar ne derse onu uygulamak gerekiyor. İtimadınız yık ise başka bir dr fikir alın bence. Burda kimse dr değil yanlış yönlenmeyin
Aynen öyle yapıcam cok saolun haklısınız gerçekten

Bende sizin gibiyim 3 ocakta transfer olmuştum bugün 4+5 gibi yaklşık bi göğüslerim acıyo oda aşırı değil başka bişeyim yok kese kalp için 26 ocak randevu verildi bütün belirtilerin gitmesi endişelendiriyo gerçekten

Ne yazikki kaybettim. Hcg değerim çok düştü kanamam bitmedi, doktorum ilaçları bırakmam söyledi, kese hala orada.
Ağrı ve kanamadan biseylerin ters gittiğini anlamıştım. Neden böyle oldu doktor da cok şaşırdı. İnsallah sizin bebekleriniz sıkı sıkı tutunur.

insan ne diyeceğini bilemiyor. demekki hayırlısı buymuş. umarım en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın. Rabbim kolaylaştırsın

Aaa çok üzüldüm neden peki daha öncesinde kontrolunuzde doktor birsey soylemis miydi? Kac haftaliktiniz? Insallah en kisa surede Rabbim saglikli bir evlat nasip etsin size

6+1 oldum benimde belirtilerim çok az, ani hareketlerde kasık ağrılarım oluyor sadece, geçen hafta kasık ağrım artınca lekelenmem oldu, böyle olunca da endişeleniyorum, valla ne düşüneceğimizi şaşırdık

Bendede azaldı merak etme , ne zamandı transferin ? Benimde 2,3 gündür hafifledi hatta göğüslerindeki şiş bile azaldı artık çok ağrımıyor bende bazen tedirgin oluyorum

Çok üzüldüm , inşallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın içini ferah tut , ama dr değiş bence , o sana cevap vermedi acilde müdahide etmemiş , yani üzme kendini ama dr cevap vermemesi çok büyük sıkıntı bence , üzme kendini , Allah’ın izniyle yakın zamanda bebeğini kucağına alıcaksın

Benim göğüs ağrılarım bile gitti , evham yapmayalım ama her zaman ağrı olacak diye bişey yok

Bendede azaldı merak etme , ne zamandı transferin ? Benimde 2,3 gündür hafifledi hatta göğüslerindeki şiş bile azaldı artık çok ağrımıyor bende bazen tedirgin oluyorum
31 aralıkta transfer oldum. ağrı oluncada tedirgin oluyorum olmayıncada:) 2 gündür ağrım yok gibi. haftaya kalp atışı için gitsem bir görsem kafam rahatlar.6+3 felan gideceğim görürüm inş. siz kaçıncı günde görmüştünüz kalp atışını

Bende 29 aralıkta , yakın transfer tarihimiz bende cuma gününe randevum var bakalım hayırlısıyla bu riskli 3 ayı atlatsak bi , birazcık rahatlicaz

Mrb kızlar bende bugün 8+4 oldum benimde göğüs hassasiyeti gitti kasik ağrısı azaldı arada hafif bulantı var o kadar geçen gün sırf göğüs hassasiyeti gitti diye doktora gittim herşey normal dedi sende biraz erken bitmiş belirti dedi herkeste farklı olabilir dedi kafana takma dedi yani sizde kötü düşünmeyin derim inşallah sağlıkla ilerler gebeliklerimiz Rabbim burada bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Benim göğüs ağrılarım bile gitti , evham yapmayalım ama her zaman ağrı olacak diye bişey yok
benim var o yani dokununca hala hassas,ben normalde adet olunca daha kötü olurdu göğüsler bunda adetteki gibi olmadı hiç daha hafif seyretti

kızlar buna ne derseniz deyin ben ne zaman neden sancım yok acaba her şey yolunda mı diye düşünürken hemen ardından hafif sancılarım oluyor bu sabahta öyleydi şimdi hafif var anneee ben burdayım der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…