2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

aminnn inşallaahhh, ohh bari rahatladık

Bende 29 aralıkta , yakın transfer tarihimiz bende cuma gününe randevum var bakalım hayırlısıyla bu riskli 3 ayı atlatsak bi , birazcık rahatlicaz
bende cuma gideceğim, inşallah görürüz kalp atışını sağlıkla

Bu sayfadaki arkadaşlar normal tüp bebek mi donasyon mu acaba işlemleri benim ki donasyon olacak ve ben doktor Halil İbrahim tekin hocaya gideceğim giden varsa tecrübelerini paylaşabilir mi

kızlar selammm ,
dun benım trasnfer oncesı kan degerlerıme bakıldı, dogal sıklus ılerlıyouz bu aarada. (dondurulmus transfer olacak )
e2: 227
lh: 68
progestan:0,55 çıkmış... değerler nasıl sizde ?
yarından ıtıbaren vajınal progestana baslıycam..
cumatesı progestan bakılacak tekrardan , pazar gunu transfer olacak..

kızlar buna ne derseniz deyin ben ne zaman neden sancım yok acaba her şey yolunda mı diye düşünürken hemen ardından hafif sancılarım oluyor bu sabahta öyleydi şimdi hafif var anneee ben burdayım der gibi
Aynen öyle valla merak etme anne burdayım diyordur

Kızlar merhabalar bende şuanda estrofem kullanıyorum transfer olmak için. Pazartesi ilk kontrolüm var banada dua edin olur mu.
İnşallah sürecin güzel ilerler güzel düşün inşallah bebeğin tutunacaktır Allah’ın izniyle

Bu sayfadaki arkadaşlar normal tüp bebek mi donasyon mu acaba işlemleri benim ki donasyon olacak ve ben doktor Halil İbrahim tekin hocaya gideceğim giden varsa tecrübelerini paylaşabilir mi
Ben dr Halil İbrahim tekine gidiyorum ve memnunum , donansiyon değil ama benimki normal tüp bebek

Canım sonuçlardan bişey anlamıyorum , ama inşallah çok güzel ilerler ve bebeğin sımsıkı tutunur inşallah

hayırlı olsun canım, LH 68 mi ?

benim tüp bebek , donasyonla ilgili hiçbir fikrim yok, hayırlı olsun sizede

benimde böyleydi cnm e2nin 200un üzerine çıkması yumurtanın güzel geliştiğini gösteriyor. ben çatlatma iğnesi vurmuştum bu değerlerde(benimde naturaldi) bu değerlerin 8. günüde transfer olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…