- 24 Ağustos 2010
- 52
- 32
- 288
Benim de 19. Gün. Bi korkuyorum böyle olunca Rabbime emanetBenim 18 gün bu gün , geçmedi ama eskisi gibi de çok ağrımıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 19. Gün. Bi korkuyorum böyle olunca Rabbime emanetBenim 18 gün bu gün , geçmedi ama eskisi gibi de çok ağrımıyor
Merhaba biz bebeği korumak için progestron iğnesi yapıyoruz onunla ilgili bilgim var ama gerisini bilmiyorum canım inşallah hamilesindirArkadaşlar herkese merhabalar ben daha sabah üye oldum platforma, yılda 1-2 defaya mahsus regl gecikmelerim oluyor. son 3 aydır eşimle korunmasız ilişki yaşıyoruz ve bu sefer reglim gecikti. (5 Aralıkta bitti en son) idrar testi yaptım negatif çıktı. Doktora gittim, ultrason ile kontrol etti 'kese göremiyorum ama sana progestan ampul vericem, 3 ampulu tek seferde yaptır, 9 gün içerisinde regl olursan 2. günü gel hormon testi yapalım, regl olmazsan gebelik durumu var mı bakalım eğer gebeysen de bu iğne bebeği korur zarar vermez' dedi. İğneyi 3 gün önce yaptırdım, halen regl olmadım. Ancak benim kafam karıştı böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Merak etme kanama olmadıkça herşey yolunda demektir , ağrı yok daha iyi , benimde eskiye göre azaldı ağrım içini ferah tut o yüzden o ağrılar her zaman olmicak zatenBenim de 19. Gün. Bi korkuyorum böyle olunca Rabbime emanet
çoook teşekkür ederim, 3 ampul yaptırmamı istedi tek seferde bi deMerhaba biz bebeği korumak için progestron iğnesi yapıyoruz onunla ilgili bilgim var ama gerisini bilmiyorum canım inşallah hamilesindir
İnşallah ağzınızın duasıMaşallah inşallah kalp atışlarında duyacaksın
benimde yok ama ani hareket edince oluyor, midem çok kötü olmaya başladı amaKızlar hala kasık ağrılarınız var mı? benim geçti 2-3 gündür
Sizin kese ölçüsü vs söylefilermi kaçıncı gün embriyosu benden 1 gün sonra transfer olmuşsunuz bende 26 da gidicem kalp atısı içinBende keseyi gördüm de daha bebek ve kalp atışı için 25 inde gidicem banada çok uzun zaman geliyor ama erken gidince de üzülüyor insan bir terslik mi var diye 17 Aralık transfer bende de migde bulantısı iştahsızlık diz boyu öyle oğürme falan yok hasta gibiyim canım birsey istemiyor yani yemek zorunda olmasam yemem o derece
benim hem midem kötü hemde iştahım açık inanılmaz bi durum, açlıktan bayılacak gibiyimBende keseyi gördüm de daha bebek ve kalp atışı için 25 inde gidicem banada çok uzun zaman geliyor ama erken gidince de üzülüyor insan bir terslik mi var diye 17 Aralık transfer bende de migde bulantısı iştahsızlık diz boyu öyle oğürme falan yok hasta gibiyim canım birsey istemiyor yani yemek zorunda olmasam yemem o derece
Yaa ne güzel sağlıcakla kucağına al bende çift embriyo transferi oldum bugun 8.gün. Ama doktorum kesinlikle erken test yapmamı istemedi. Henüz test yapmadım çok korkuyorum. Siz nerede transfer oldunuz acabaKızlar akşam kan verdım 8. Gun 307cıktı cıft embrıyo transferı yapılmıştı hala ınanamıyorum ınsAllah ıkıyede katlar sağlıkla ılerler
Test yaptın mı canım sen sonuç neSelam kızlar
Kaç gündür yazsam mı yazmasam mı diye gittim geldim 30 aralıkta çift embriyo transfer oldum. Kaç gündür heyecanla bekliyorum. Sizi okumak iyi geliyor
Amin ınsAllah teşekkür ederım darısı basınıza olsunben dayanamadım yaptım ıdrar testı hıc yapmadım dırek kan verdım bahcelıevler memorıalde transfer oldumYaa ne güzel sağlıcakla kucağına al bende çift embriyo transferi oldum bugun 8.gün. Ama doktorum kesinlikle erken test yapmamı istemedi. Henüz test yapmadım çok korkuyorum. Siz nerede transfer oldunuz acaba
Eğer bu da tutmazsa hastane değiştirmek istiyoruz eşimle. Bu yüzden sordum. Memnun kaldınız mı acaba. Doktor öneriniz var mı.Amin ınsAllah teşekkür ederım darısı basınıza olsunben dayanamadım yaptım ıdrar testı hıc yapmadım dırek kan verdım bahcelıevler memorıalde transfer oldum
Doktorum Ali osman koyuncuoğlu kendı klınıgı var bahcelıevlerde labaratuar olarak bahcelıevler memorıalı kullanıyor labaratuar anlamında çok ıyı doktorumdan dq çok memnunum toplamda 3Denemem oldu. ılkı baska yerde oldu kımyasal oldu 2. Sı Ali hocada o da kımyasal oldu bu sefer tuttu şükür ama daha kese ve kalp atışı ıcın gıtmedım ınsAllah sağlıkla ılerlerEğer bu da tutmazsa hastane değiştirmek istiyoruz eşimle. Bu yüzden sordum. Memnun kaldınız mı acaba. Doktor öneriniz var mı.
Bir de kaçıncı denemeydi sizin
Yaptım canım en son beta 1444 çıktı doktor bi daha yaptırmana gerek yok dedi. Perşembe gitcem sanırım keselere bakcak tek mi çift mi belli olcakTest yaptın mı canım sen sonuç ne
Ben de dayanamayıp 8.gün kanda baktırdım pozitifi gördüm şükürler olsunYaa ne güzel sağlıcakla kucağına al bende çift embriyo transferi oldum bugun 8.gün. Ama doktorum kesinlikle erken test yapmamı istemedi. Henüz test yapmadım çok korkuyorum. Siz nerede transfer oldunuz acaba
Ani hareketlerde oluyor dimi ya. Yatakta dönerken özellikle ağrı saplanıyor gibi oluyor. Hatta bugün onu düşündüm. Acaba gebelik öncesi de böyle oluyordu da ben mi fark etmiyordum, her şeyi gebeliğe mi yoruyorum dedimbenimde yok ama ani hareket edince oluyor, midem çok kötü olmaya başladı ama