2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar nasılsınız? Bugün 6+1 de keseyi bebeği ve kalp atışını gördüm. Transfer tarihim 21 aralıktı. Ama kese etrafında kanama alanı görüldü . Moralim cok bozuldu. Aktif kanamam vs yok. Coraspin kullanıyorum ondan mı acaba bilmiyorum

hayır kesinlikle haklısın bende Özellikle yatakta dönerken çok dikkatli dönüyorum gece bu yüzden dönerken ağrıma uyanmıştım, artık kol bacak açıp hunharca uyumak yok

Allah’ın izniyle güzel ilerler canım benim hiç korkma. Benimde transferin 8. Günü bugun hiç umudum yok. İki transferim kimyasal oldu. Bu aynı olacak gibi içim çok acıyor

Allah’ın izniyle güzel ilerler canım benim hiç korkma. Benimde transferin 8. Günü bugun hiç umudum yok. İki transferim kimyasal oldu. Bu aynı olacak gibi içim çok acıyor
Benımde ıste ıkı transfer kımyasal oldu canım bende aynı olacak dıye çok korkuyodum olmadı şükür zamanı varmıs gerçekten Rabbım once ımtıhan edıyo sabretmek lazım.ınsAllah cok güzel çıkar degerın sağlıkla kucağımıza da alırız yarın versen çıkar bence 5. Gun embrıyosu ıse

Aynı günde transfer olmuşuz hayırlı olsun bende bugün kese ve bebeği gördüm kalp atışı var dedi ama net duymak için haftaya çağırdı . Karından mi bakıldı seninkine

Aynı günde transfer olmuşuz hayırlı olsun bende bugün kese ve bebeği gördüm kalp atışı var dedi ama net duymak için haftaya çağırdı . Karından mi bakıldı seninkine
Evet canım karından baktılar. Haftaya daha net duyulur. Ben 1 hafta sonra bir daha gidicem bakalım ne diycek

Sizin kese ölçüsü vs söylefilermi kaçıncı gün embriyosu benden 1 gün sonra transfer olmuşsunuz bende 26 da gidicem kalp atısı için
5.gün embriyosu 1.48 cm ben ozaman cidden erken gitmişim zaten doktorun verdiği tarihleri beklemedim birde iki üç doktor değiştim

Hayır gebelikten , bendede yatakta biraz hızlı dönünce oluyor çok yavaş dönmem gerekiyor

Kızlar bişey sorucam , bende satı akıntı var bi kaç gündür acaba niye ? Sizde varmı ? Enfeksiyon mu kaptım acaba

Kızlar bişey sorucam , bende satı akıntı var bi kaç gündür acaba niye ? Sizde varmı ? Enfeksiyon mu kaptım acaba
Fitil kullanıyor musun? Ben fitil yüzünden rengini pek anlayamıyorum akıntımın. Arada silerken sarıya yakın görüyorum ama. Enfeksiyon olsa idrarın da yanma olur sanki canım

Fitil kullanıyor musun? Ben fitil yüzünden rengini pek anlayamıyorum akıntımın. Arada silerken sarıya yakın görüyorum ama. Enfeksiyon olsa idrarın da yanma olur sanki canım
Yok bende idararda yanma yok , bazen idrardan sonra karnımın aşası ağrıyor , ben iğne kullanıyorum fitil kullanıyordum sonra lekelenmem oldu iğne yaptılar

Doktor nededi

Canım dr ne dedi , bilmiyorum ama eğer tehlikeli olsaydı dr söylerdi , bence o kanama ilerde lekelenme şeklinde akıp gidecektir , merak etme, içini ferah tut Allah’ın izniyle bişey olmicak

Bunları bi siteden aldım
Diğer adıyla tüp bebek tedavisi, kese etrafında kanama nedenlerinden biridir. Aynı şekilde gebelik için transfer tedavisi (dondurulmuş embriyo) uygulanan hamilelerde, kese etrafında kanamaya daha sık rastlanır ,
Ve %25 kadınlarda genelde oluyormuş ve kendiliğinden kayb oluyormuş , ama dr kontrolünde olmak gerekiyor tabiki , dr takip ediyor yani merak etme çoğu kişide görülüyormuş

kızlar 5. haftamdayım henüz dra gitmedim ama sanki belirtilerim ağılarım çok azaldı.dünden beri hiç ağrım yok gibi. normalmidir bu haftalarda ağrım oluncada kaygılanıyorum olmayıncada kaygılanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…