- 13 Ocak 2023
- 379
- 362
- 23
hayır kesinlikle haklısın bende Özellikle yatakta dönerken çok dikkatli dönüyorum gece bu yüzden dönerken ağrıma uyanmıştım, artık kol bacak açıp hunharca uyumak yokAni hareketlerde oluyor dimi ya. Yatakta dönerken özellikle ağrı saplanıyor gibi oluyor. Hatta bugün onu düşündüm. Acaba gebelik öncesi de böyle oluyordu da ben mi fark etmiyordum, her şeyi gebeliğe mi yoruyorum dedim
Allah’ın izniyle güzel ilerler canım benim hiç korkma. Benimde transferin 8. Günü bugun hiç umudum yok. İki transferim kimyasal oldu. Bu aynı olacak gibiDoktorum Ali osman koyuncuoğlu kendı klınıgı var bahcelıevlerde labaratuar olarak bahcelıevler memorıalı kullanıyor labaratuar anlamında çok ıyı doktorumdan dq çok memnunum toplamda 3Denemem oldu. ılkı baska yerde oldu kımyasal oldu 2. Sı Ali hocada o da kımyasal oldu bu sefer tuttu şükür ama daha kese ve kalp atışı ıcın gıtmedım ınsAllah sağlıkla ılerler
Belki bende test yapsam çıkar ama doktorum istemedi rica etti bekle gününü diye. Eşimde gününü bekle diyorBen de dayanamayıp 8.gün kanda baktırdım pozitifi gördüm şükürler olsun
Benımde ıste ıkı transfer kımyasal oldu canım bende aynı olacak dıye çok korkuyodum olmadı şükür zamanı varmıs gerçekten Rabbım once ımtıhan edıyo sabretmek lazım.ınsAllah cok güzel çıkar degerın sağlıkla kucağımıza da alırız yarın versen çıkar bence 5. Gun embrıyosu ıseAllah’ın izniyle güzel ilerler canım benim hiç korkma. Benimde transferin 8. Günü bugun hiç umudum yok. İki transferim kimyasal oldu. Bu aynı olacak gibiiçim çok acıyor
Aynı günde transfer olmuşuz hayırlı olsun bende bugün kese ve bebeği gördüm kalp atışı var dedi ama net duymak için haftaya çağırdı . Karından mi bakıldı seninkineKızlar nasılsınız? Bugün 6+1 de keseyi bebeği ve kalp atışını gördüm. Transfer tarihim 21 aralıktı. Ama kese etrafında kanama alanı görüldü . Moralim cok bozuldu. Aktif kanamam vs yok. Coraspin kullanıyorum ondan mı acaba bilmiyorum
Evet canım karından baktılar. Haftaya daha net duyulur. Ben 1 hafta sonra bir daha gidicem bakalım ne diycekAynı günde transfer olmuşuz hayırlı olsun bende bugün kese ve bebeği gördüm kalp atışı var dedi ama net duymak için haftaya çağırdı . Karından mi bakıldı seninkine
5.gün embriyosu 1.48 cm ben ozaman cidden erken gitmişim zaten doktorun verdiği tarihleri beklemedim birde iki üç doktor değiştimSizin kese ölçüsü vs söylefilermi kaçıncı gün embriyosu benden 1 gün sonra transfer olmuşsunuz bende 26 da gidicem kalp atısı için
Protestan iğnesi iyidir dr niye 3 tane dedi bilemem ama düşük olmasın diye de iğneler vurulurçoook teşekkür ederim, 3 ampul yaptırmamı istedi tek seferde bi de
Hayır gebeliktenAni hareketlerde oluyor dimi ya. Yatakta dönerken özellikle ağrı saplanıyor gibi oluyor. Hatta bugün onu düşündüm. Acaba gebelik öncesi de böyle oluyordu da ben mi fark etmiyordum, her şeyi gebeliğe mi yoruyorum dedim
Evet gerçekten öyle. Hatta hapşırmaya bile korkar oluyor insanHayır gebelikten, bendede yatakta biraz hızlı dönünce oluyor çok yavaş dönmem gerekiyor
Fitil kullanıyor musun? Ben fitil yüzünden rengini pek anlayamıyorum akıntımın. Arada silerken sarıya yakın görüyorum ama. Enfeksiyon olsa idrarın da yanma olur sanki canımKızlar bişey sorucam , bende satı akıntı var bi kaç gündür acaba niye ? Sizde varmı ? Enfeksiyon mu kaptım acaba
Ben o gün hapşırdım karnımın aşası iğne iğne oldu sanki , ağrıdıEvet gerçekten öyle. Hatta hapşırmaya bile korkar oluyor insan
Yok bende idararda yanma yok , bazen idrardan sonra karnımın aşası ağrıyor , ben iğne kullanıyorum fitil kullanıyordum sonra lekelenmem oldu iğne yaptılarFitil kullanıyor musun? Ben fitil yüzünden rengini pek anlayamıyorum akıntımın. Arada silerken sarıya yakın görüyorum ama. Enfeksiyon olsa idrarın da yanma olur sanki canım
Doktor nedediKızlar nasılsınız? Bugün 6+1 de keseyi bebeği ve kalp atışını gördüm. Transfer tarihim 21 aralıktı. Ama kese etrafında kanama alanı görüldü . Moralim cok bozuldu. Aktif kanamam vs yok. Coraspin kullanıyorum ondan mı acaba bilmiyorum
Senin ultrason resmin net mi benim ki çok net değil ama belli oluyor testler istenildi mi senden deEvet canım karından baktılar. Haftaya daha net duyulur. Ben 1 hafta sonra bir daha gidicem bakalım ne diycek
Canım dr ne dedi , bilmiyorum ama eğer tehlikeli olsaydı dr söylerdi , bence o kanama ilerde lekelenme şeklinde akıp gidecektir , merak etme, içini ferah tut Allah’ın izniyle bişey olmicakKızlar nasılsınız? Bugün 6+1 de keseyi bebeği ve kalp atışını gördüm. Transfer tarihim 21 aralıktı. Ama kese etrafında kanama alanı görüldü . Moralim cok bozuldu. Aktif kanamam vs yok. Coraspin kullanıyorum ondan mı acaba bilmiyorum
Bunları bi siteden aldımKızlar nasılsınız? Bugün 6+1 de keseyi bebeği ve kalp atışını gördüm. Transfer tarihim 21 aralıktı. Ama kese etrafında kanama alanı görüldü . Moralim cok bozuldu. Aktif kanamam vs yok. Coraspin kullanıyorum ondan mı acaba bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?