2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Merhaba biz bebeği korumak için progestron iğnesi yapıyoruz onunla ilgili bilgim var ama gerisini bilmiyorum canım inşallah hamilesindir

Benim de iki gündür hafif lekelenmeyle birlikte kasık ve bel ağrısı var. İğneyi yine tam doz yaptırdım bugün. İnanın artık tuvalette kontrol etmekten bi hal oldum

Bende keseyi gördüm de daha bebek ve kalp atışı için 25 inde gidicem banada çok uzun zaman geliyor ama erken gidince de üzülüyor insan bir terslik mi var diye 17 Aralık transfer bende de migde bulantısı iştahsızlık diz boyu öyle oğürme falan yok hasta gibiyim canım birsey istemiyor yani yemek zorunda olmasam yemem o derece

Sizin kese ölçüsü vs söylefilermi kaçıncı gün embriyosu benden 1 gün sonra transfer olmuşsunuz bende 26 da gidicem kalp atısı için

benim hem midem kötü hemde iştahım açık inanılmaz bi durum, açlıktan bayılacak gibiyim

Kızlar akşam kan verdım 8. Gun 307cıktı cıft embrıyo transferı yapılmıştı hala ınanamıyorum ınsAllah ıkıyede katlar sağlıkla ılerler
Yaa ne güzel sağlıcakla kucağına al bende çift embriyo transferi oldum bugun 8.gün. Ama doktorum kesinlikle erken test yapmamı istemedi. Henüz test yapmadım çok korkuyorum. Siz nerede transfer oldunuz acaba

Yaa ne güzel sağlıcakla kucağına al bende çift embriyo transferi oldum bugun 8.gün. Ama doktorum kesinlikle erken test yapmamı istemedi. Henüz test yapmadım çok korkuyorum. Siz nerede transfer oldunuz acaba
Amin ınsAllah teşekkür ederım darısı basınıza olsunben dayanamadım yaptım ıdrar testı hıc yapmadım dırek kan verdım bahcelıevler memorıalde transfer oldum

Amin ınsAllah teşekkür ederım darısı basınıza olsunben dayanamadım yaptım ıdrar testı hıc yapmadım dırek kan verdım bahcelıevler memorıalde transfer oldum
Eğer bu da tutmazsa hastane değiştirmek istiyoruz eşimle. Bu yüzden sordum. Memnun kaldınız mı acaba. Doktor öneriniz var mı.
Bir de kaçıncı denemeydi sizin

Eğer bu da tutmazsa hastane değiştirmek istiyoruz eşimle. Bu yüzden sordum. Memnun kaldınız mı acaba. Doktor öneriniz var mı.
Bir de kaçıncı denemeydi sizin
Doktorum Ali osman koyuncuoğlu kendı klınıgı var bahcelıevlerde labaratuar olarak bahcelıevler memorıalı kullanıyor labaratuar anlamında çok ıyı doktorumdan dq çok memnunum toplamda 3Denemem oldu. ılkı baska yerde oldu kımyasal oldu 2. Sı Ali hocada o da kımyasal oldu bu sefer tuttu şükür ama daha kese ve kalp atışı ıcın gıtmedım ınsAllah sağlıkla ılerler

Ben de dayanamayıp 8.gün kanda baktırdım pozitifi gördüm şükürler olsun

benimde yok ama ani hareket edince oluyor, midem çok kötü olmaya başladı ama
Ani hareketlerde oluyor dimi ya. Yatakta dönerken özellikle ağrı saplanıyor gibi oluyor. Hatta bugün onu düşündüm. Acaba gebelik öncesi de böyle oluyordu da ben mi fark etmiyordum, her şeyi gebeliğe mi yoruyorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…