• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ben bu haftanın başından beri mide bulantısından gözümü açamaz olmuştum en son kusma da başlayınca hemen doktoruma gittim bir ilaç yazdı akşam uyumadan 2 tane içiyorum ve ertesi gün harika geçiyor, tabi uyanınca biraz illa oluyor ama yine de çok iyi idare ediyor. En sevdiğim ve sürekli yediğim mantarı görünce kusuyorum sürekli düşününce bile iğreniyorum garip bir dönem :)
Canım bende gece bir tane içiyorum dr soracağım çift içebilir miyim diye iyice iştahsızlandım ya kusmaktan

benim lekelenmem olunca 3 gün kullanma dedi sonrasında devam et dedi doktorum. Ben de sadece 3 gün kestim ve şu an devam ediyorum ecopirine
Aslında bence içmek gerekiyor çünkü hamilelerde kanda pıhtılaşma riski yüksek bende bu hafta gidince tekrar sorucam dr göre bilirsem 😑

Geçen hafta keseyi gördüm. 18 mm idi. 6. Haftayı bitirdik . 2 hafta sonra kalp atısı için cagırdı. 8 olcam sanırım. İlk transfer evet. Tiroid hastasıyım zaten her haltı takıyorum kafaya maalesef:KK43:
Büyümüş maşallah takmayın bu kadar rahatlayinca daha güzel ilerliyor herşey için ilaç kullanıyorsunuz zaten masallah ilk transferde de pozitifi görmüşsünüz bunları düşünün rahatlayın biraz

Büyümüş maşallah takmayın bu kadar rahatlayinca daha güzel ilerliyor herşey için ilaç kullanıyorsunuz zaten masallah ilk transferde de pozitifi görmüşsünüz bunları düşünün rahatlayın biraz
Haklısınız. İçim rahatladı biraz cok teşekkürler gerçekten sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah♥️

Doktora ulaşamadım, mesaj attım onuda okumadı. Acilde iğne yapmadılar yani tam anlamıyla şu sebepten demedi doktor. Fakat kesenin yeri vs iyi dedi. Dinlen çok yorulma dedi. İnşallah o kadar korkuyorum ki, bu kadar kanama normal alamaz. Duanıza ihtiyacım var🙏
Allah’ın izniyle bişey olmicak hiç merak etme sitres yapma yat dinlen o zaman iyice , ama nasıl acil en azından Protestan iğnesi yapa bilirdi ama bilemedim , sen dinlen bakalım yarın dr ne dicek

Ben bu haftanın başından beri mide bulantısından gözümü açamaz olmuştum en son kusma da başlayınca hemen doktoruma gittim bir ilaç yazdı akşam uyumadan 2 tane içiyorum ve ertesi gün harika geçiyor, tabi uyanınca biraz illa oluyor ama yine de çok iyi idare ediyor. En sevdiğim ve sürekli yediğim mantarı görünce kusuyorum sürekli düşününce bile iğreniyorum garip bir dönem :)
Canım benimde bulatım cok oluyor bu hafta tavan yaptı sen kaç haftalık hamilesin benim 8+5 haftalık 9.haftadan sonra daha artıyor muş

Benim aşırı kanamam oldu bugün, ve hala var. Acile gittim kese görünüyor sorun yok dedi doktor. Fakat çok ağrım ve kanamam var. Aynı şeyleri yaşayan varmı? Neden kaynaklanıyor? Doktoruma ulaşamadım, yarını bekliyecegim mecburen😔
Vallahi "aşırı" yada "çok fazla" neye göre bilemiyorum ama benim de 2 defa kanamam oldu, cok şükür ben de bebeğimin kalp atışını duyup rahatladım, benim doktorum da 9 ay boyunca beklediğimiz şeyler bunlar diyor, benim de 2.kanamamda fazla ağrım vardı ama çok şükür birsey olmadi, siz de iyi düşünün kendinizi strese sokmayın, acilde mudahale yaptılar mi? Serum, iğne, müşahede altinda tutmak gibi?

Merhaba. Transferden iki hafta sonra (pozitifi gorduk cok sukur) hala karin agrisi (adet agrisindan daha hafif) oluyor mu? Ilk defa pozitifi gordum, herşeye evham yapıyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🥰 merak etmeyin çoğu kişide ağrı var, rahminiz büyüyor, kendine yer açıyor öyle düşünün hafif ağrılar normal 🥰

• Beğen
Reactions: lo2
Merhaba kızlar bugün kese gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı asağıda 1l ve 2 l yazan yerler kese ölçüsümü bilginiz varmıdır
40FF3BE1-FFC8-4FF4-BFF9-66D1A57F78F0.jpeg

Back