2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Arkadaşlar herkese merhabalar ben daha sabah üye oldum platforma, yılda 1-2 defaya mahsus regl gecikmelerim oluyor. son 3 aydır eşimle korunmasız ilişki yaşıyoruz ve bu sefer reglim gecikti. (5 Aralıkta bitti en son) idrar testi yaptım negatif çıktı. Doktora gittim, ultrason ile kontrol etti 'kese göremiyorum ama sana progestan ampul vericem, 3 ampulu tek seferde yaptır, 9 gün içerisinde regl olursan 2. günü gel hormon testi yapalım, regl olmazsan gebelik durumu var mı bakalım eğer gebeysen de bu iğne bebeği korur zarar vermez' dedi. İğneyi 3 gün önce yaptırdım, halen regl olmadım. Ancak benim kafam karıştı böyle bir durum yaşayan oldu mu?

beta hcg baktırmadınız mı ?

10 gün içerisinde olabilirsin olmazsan doktounndediği gibi gebelik durumu olabilir

Doktor haftasını söylemedi benimde sormak o an hiç aklıma gelmedi geçen hafta en son beta hcg 1651 di bir daha baktırmadım
bende transferin 19.günü muayene oldum benimde kese 8.5 mm o yüzden sordum hemen hemen yakın , 5+4 üm kendi sat tarihime göre

Benim transferin bugün 28. Günü de sata göre 6 hafta 4 günlük normalim kese boyutu bilemedim

3. gün emriyorumuydu 5.günmüydü. kalp atışı göründümü bende 6-4te gitmeyi düşünüyorum kalp için ama erken gitmeyim istiyorum (benmki 5. gün emriyosu)
3. Gün embriyosu 2 tane yerleştirilmişti benimde suan 6-4 gözüküyor uygulamada sadece keseye baktı zaten eski bir cihazdı kalp atışı orda bakamazdı birde belki kese boyutuna göre belki kalp atışı duyuluyordur

3. gün emriyorumuydu 5.günmüydü. kalp atışı göründümü bende 6-4te gitmeyi düşünüyorum kalp için ama erken gitmeyim istiyorum (benmki 5. gün emriyosu)
Siz kalp atışını duyardınız o zaman herkesin farklı oluyor inşallah sağlıklı gebelik olur herkes için amin

Gerçektenmi ayy çok sevindin kese hemen gözüktü söylemedi bende hiç heyecandan aklıma gelmedi 10 gün sonra kalp atışına gel dedi
Bende 5 6 haftalık falandır 10 gün sonra netleşir tabi

arkadaşlar kese ve kalp atışı için ne zaman çağırdılar yani transferden kaç gün sonra. Bir de progestan fitili ne zamana kadar kullanın dediler.

arkadaşlar kese ve kalp atışı için ne zaman çağırdılar yani transferden kaç gün sonra. Bir de progestan fitili ne zamana kadar kullanın dediler.
9aralik transfer
26aralik kese
2ocak kalp atışı
Tahminimce 10.haftaya kadar olacak progestan ama durumunuza, doktorunuza gore değişir

9aralik transfer
26aralik kese
2ocak kalp atışı
Tahminimce 10.haftaya kadar olacak progestan ama durumunuza, doktorunuza gore değişir
Çok teşekkür ederim bana kese için gel demediler bugün transferin 13. Günü 20 gün sonra gel kese ve kalp atışı görürüz dediler artık kan tahliline de gerek yok dediler çok uzun geldi bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…