Çok şükür kanama geçti , progestron iğinelerine devam ediyorum , ama bazen bu sancılar insanı tedirgin ediyor ne kadar normal olduğunu söyleselerde yine bi şüphe düşüyor içime , inşallah bişey olmaz sağ sağlim evlatlarımıza kavuşucazcanım benimde 1 2 gece uykudan uyandıran kramp tarzında ağrım oldu adet sancısına benzer, hatta en son olduğunda o günün akşamı lekelenme gördüm gün içinde de fazlaydı, onun dışında hafif seyrediyor bende anlamadım nedenini, senin kanaman ne durumda geçmiştir umarım
Gunde kac tane kullanıyorsunuz duphastonuCanım benim prolutex ile duphaston aynı gün bitecek iki hafta sonra hemen hemen 10.haftada galiba
Canım benımde pozıtıf listeye eklermısınnMerhaba listeyemi katılmak istiyorsunuz
İnşallah çok zorlanıyorum yiyemiyorum bir şeyKorkma korkma bulur onlar bi yolunu benim arkadasim 9 ay cubuk krakee yedi o dereceydi yani. Masallah suan cocuk 5 yasinda:)
İnşallah başlamaz canım ilk değilde ileriki haftalar yoğunlaştı bende deBende daha başlamadı , ama etin kokusu sanki kötü geliyor bana oda 2 gündür var
İnşallah böyle devam eder canımBende hiç birsey yok çok şükür bazen bulanıyor gibi oluyor ama iştahım açık baya yiyorum
Aynı ağrı bende de var. Gelip gidiyor ağır bir yanma, kramp, hafif kahverengi lekelenme. Bunlar olabilir demişti doktorum, ama insan korkuyor ister istemez.Kızlar belim çok fena ağrıyor , bide geceleri karnımın aşası çok ağrıyor , sizce normal mi ? Gece uyanıyorum sanki adet olucam gibi çok kötü ağrılarım oluyor , ama niye hep geceleri oluyor , aranızda benim gibi olan varmı
Bu gün sabah uyandığımda sanki hafif mide bulantım vardı kolu geldiğinde bi tuhaf oluyordum ama çabuk geçti yani sadece bi anlık oldu , inşallah başlamaz , ama merak etme ilk 3 ay böyle oluyor sonra geçiyormuş , inşallah şeninde çabucak geçerİnşallah başlamaz canım ilk değilde ileriki haftalar yoğunlaştı bende de
Aynen öyle , bende aradım normal dedi verdiğimiz hormonlardan oluyor dedi ağrılar , ama insan yine bi tedirgin oluyor dediğiniz gibi acaba düşer mi acaba erken doğuma sebeb olur mu , ama galiba bebeğimizi kucağımıza alana kadar geçmicek bu şüphelerAynı ağrı bende de var. Gelip gidiyor ağır bir yanma, kramp, hafif kahverengi lekelenme. Bunlar olabilir demişti doktorum, ama insan korkuyor ister istemez.
amin inşallahÇok şükür kanama geçti , progestron iğinelerine devam ediyorum , ama bazen bu sancılar insanı tedirgin ediyor ne kadar normal olduğunu söyleselerde yine bi şüphe düşüyor içime , inşallah bişey olmaz sağ sağlim evlatlarımıza kavuşucaz
ilaç falan kullanıyor musun burda kullanıp memnun olanlar vardı bulantı içinİnşallah böyle devam eder canımÇok zorlanıyorum mide açısından kötü bir dönemdeyim
Peki ozamn saolBilgilerinizi yazarsanız ekliyim ama aralık ayı bittiğinden pek takip yapmıyorum
Evet bu süreç böyle ilerliyecek. Bende cok korkuyorum, ama inşallah sağ salim alırız kucağımıza. Bugün çok ağrım var, ilk defa böyle oldum. Yarın doktoruma danişacağım.Aynen öyle , bende aradım normal dedi verdiğimiz hormonlardan oluyor dedi ağrılar , ama insan yine bi tedirgin oluyor dediğiniz gibi acaba düşer mi acaba erken doğuma sebeb olur mu , ama galiba bebeğimizi kucağımıza alana kadar geçmicek bu şüpheler
Selam canım ben de her gün bi ecopirin bi de oksapar iğne kullanıyorum kan sulandırıcı olarak.Kızlar selamlar inş bebişlerinizi kucagınıza sağ salim alırız hepimiz. Kan sulandırıcı kullanmayan var m aranızda? Sanki herkese iğne veriyorlar. Ben coraspin içiyorum onu da heralde 10-12. Haftada bırakcam diğer ilaçlarla birlikte
Bana vermediler kan sulandırıcı iğneSelam canım ben de her gün bi ecopirin bi de oksapar iğne kullanıyorum kan sulandırıcı olarak.
İki tane canımGunde kac tane kullanıyorsunuz duphastonu
İnşallah canım öyle düşünmeye çalışıyorumAyyyy yok sıkıntı falan, gözünüzü seveyim artik kötüyü çağırmayalım, herşey güzel olacakhaber verin bize olur mu?
Tamamcanıö ekliyorum hayırlı olsun gözün aydın sağlıkşa büyüsünCanım benımde pozıtıf listeye eklermısınn
Transfer oldunmu olacakmısınPeki ozamn saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?