2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kuzum benim özellikle gece yatağa girince bulantım artıyor biraz zor uyuyorum bir parça ekmek yiyorum iyi geliyor yemek yerken arada bir tiksinme oluyor ama zorluyorum kendimi özellikle etten tiksindim bu süreçte ama bebeğim için mecburen yemeye çalışıyorum ama daha kusmadim çok şükür inşallah böyle hafif geçer

İnşallah canım Ben maalesef ağzıma dahi süremiyorum tiksinmekten. Resmen soğuk aparatif şeylerle doyuruyorum kendimi. Zorla az biraz çorba içebiliyorum. Allahım güç kuvvet ver diyorum bebeklerim beslenemeyecek diye korkuyorum

Merhaba bende 26 aralikta transfer oldum sali gunu keseyi gormek icin gidecegim doktora cook heyecanliyim size kac haftaliksiniz dedi doktorunuz benim 5. Gun embriyosu 3 mu 5 mi ona gore degisiyormus galiba haftasi
hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah ben açıkçası sormadım sormayı da unuttum ama devlet hastanesindeki dr transfer tarihinle uyumlu demişti , keseyle beraber bebeği de görürseniz haber verin lütfen

Korkma korkma bulur onlar bi yolunu benim arkadasim 9 ay cubuk krakee yedi o dereceydi yani. Masallah suan cocuk 5 yasinda:)

Merhaba. Transferden iki hafta sonra (pozitifi gorduk cok sukur) hala karin agrisi (adet agrisindan daha hafif) oluyor mu? Ilk defa pozitifi gordum, herşeye evham yapıyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Duphaston u ne kadar kullanacagız daha pozitif olan hanımlar sizler bıraktınız mı kullanmaya devam ediyormusunz

Bende daha başlamadı , ama etin kokusu sanki kötü geliyor bana oda 2 gündür var

Merhaba. Transferden iki hafta sonra (pozitifi gorduk cok sukur) hala karin agrisi (adet agrisindan daha hafif) oluyor mu? Ilk defa pozitifi gordum, herşeye evham yapıyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Merhaba , benim transferimden 17 gün geçiyor ve hala adet sancısı gibi sancılarım oluyor bilhassa geceleri uykudan uyandırıyor , belimde çok ağrıyor

Reactions: lo2
Sonuna kadar gidilecek gibi değil ki malum zaten tüp bebek bende bu hafta bir kere daha devleti deneyeceğim yoksa en azından 3 aylik olana kadar özele giderim hoş bizim burda özelde çok iyi bir hastanede değil ama mecbur
Senin daha çok küçük devlette görünmemesi çok normal devlette 7 haftada falan anca görünüyor ben 6+3tüm keseyi gördü sadece çok şükür zor olanları atlattık pozitifi gördük devamıda gelir inşallah hep boşuna uğraşıyorum givi geliyordu şimdi çok başka bir hismiş giden paraları canımın acısını unuttum artık ben

Bende hiç birsey yok çok şükür bazen bulanıyor gibi oluyor ama iştahım açık baya yiyorum

canım benimde 1 2 gece uykudan uyandıran kramp tarzında ağrım oldu adet sancısına benzer, hatta en son olduğunda o günün akşamı lekelenme gördüm gün içinde de fazlaydı, onun dışında hafif seyrediyor bende anlamadım nedenini, senin kanaman ne durumda geçmiştir umarım

Tabiki öyle zoru bitti şükür banada hep hayal gibi gelirdi şimdi iştahla yemek yedikçe çok hoşuma gidiyor çocuğu bitti azı kaldı hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…