- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Merhaba listeyemi katılmak istiyorsunuzBende katılmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba listeyemi katılmak istiyorsunuzBende katılmak istiyorum
Nasil gidiyor kontrollerMerhaba listeyemi katılmak istiyorsunuz
Salı günü kontrol canım bu defa geçmek bilmedi ya içimde de bir sıkıntı yani sormaNasil gidiyor kontroller
Kuzum benim özellikle gece yatağa girince bulantım artıyor biraz zor uyuyorum bir parça ekmek yiyorum iyi geliyor yemek yerken arada bir tiksinme oluyor ama zorluyorum kendimi özellikle etten tiksindim bu süreçte ama bebeğim için mecburen yemeye çalışıyorum ama daha kusmadim çok şükür inşallah böyle hafif geçerKızlar 6 - 7 hatta 8 haftalık olanlar mide bulantısı halsizlik iştahsızlık yaşayanınız var mı? İlk günler çok iştahlıydım bulantılar başlayınca iştahsız oldum zoraki az bir şey yiyebiliyorum Et balık vs tüketemiyorum tiksiniyorum kendimi kötü hissediyorum ne yapacağım bilmiyorum
İnşallah canım Ben maalesef ağzıma dahi süremiyorum tiksinmekten. Resmen soğuk aparatif şeylerle doyuruyorum kendimi. Zorla az biraz çorba içebiliyorum. Allahım güç kuvvet ver diyorum bebeklerim beslenemeyecek diye korkuyorumKuzum benim özellikle gece yatağa girince bulantım artıyor biraz zor uyuyorum bir parça ekmek yiyorum iyi geliyor yemek yerken arada bir tiksinme oluyor ama zorluyorum kendimi özellikle etten tiksindim bu süreçte ama bebeğim için mecburen yemeye çalışıyorum ama daha kusmadim çok şükür inşallah böyle hafif geçer
hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah ben açıkçası sormadım sormayı da unuttum ama devlet hastanesindeki dr transfer tarihinle uyumlu demişti , keseyle beraber bebeği de görürseniz haber verin lütfenMerhaba bende 26 aralikta transfer oldum sali gunu keseyi gormek icin gidecegim doktora cook heyecanliyim size kac haftaliksiniz dedi doktorunuz benim 5. Gun embriyosu 3 mu 5 mi ona gore degisiyormus galiba haftasi
Insallah tesekkur ederim umarim gorunurhayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah ben açıkçası sormadım sormayı da unuttum ama devlet hastanesindeki dr transfer tarihinle uyumlu demişti , keseyle beraber bebeği de görürseniz haber verin lütfen
Korkma korkma bulur onlar bi yolunu benim arkadasim 9 ay cubuk krakee yedi o dereceydi yani. Masallah suan cocuk 5 yasinda:)İnşallah canım Ben maalesef ağzıma dahi süremiyorum tiksinmekten. Resmen soğuk aparatif şeylerle doyuruyorum kendimi. Zorla az biraz çorba içebiliyorum. Allahım güç kuvvet ver diyorum bebeklerim beslenemeyecek diye korkuyorum
Bende daha başlamadı , ama etin kokusu sanki kötü geliyor bana oda 2 gündür varKızlar 6 - 7 hatta 8 haftalık olanlar mide bulantısı halsizlik iştahsızlık yaşayanınız var mı? İlk günler çok iştahlıydım bulantılar başlayınca iştahsız oldum zoraki az bir şey yiyebiliyorum Et balık vs tüketemiyorum tiksiniyorum kendimi kötü hissediyorum ne yapacağım bilmiyorum
Merhaba , benim transferimden 17 gün geçiyor ve hala adet sancısı gibi sancılarım oluyor bilhassa geceleri uykudan uyandırıyor , belimde çok ağrıyorMerhaba. Transferden iki hafta sonra (pozitifi gorduk cok sukur) hala karin agrisi (adet agrisindan daha hafif) oluyor mu? Ilk defa pozitifi gordum, herşeye evham yapıyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
EvettMerhaba listeyemi katılmak istiyorsunuz
Senin daha çok küçük devlette görünmemesi çok normal devlette 7 haftada falan anca görünüyor ben 6+3tüm keseyi gördü sadece çok şükür zor olanları atlattık pozitifi gördük devamıda gelir inşallah hep boşuna uğraşıyorum givi geliyordu şimdi çok başka bir hismiş giden paraları canımın acısını unuttum artık benSonuna kadar gidilecek gibi değil ki malum zaten tüp bebek bende bu hafta bir kere daha devleti deneyeceğim yoksa en azından 3 aylik olana kadar özele giderim hoş bizim burda özelde çok iyi bir hastanede değil ama mecbur
Bende hiç birsey yok çok şükür bazen bulanıyor gibi oluyor ama iştahım açık baya yiyorumKızlar 6 - 7 hatta 8 haftalık olanlar mide bulantısı halsizlik iştahsızlık yaşayanınız var mı? İlk günler çok iştahlıydım bulantılar başlayınca iştahsız oldum zoraki az bir şey yiyebiliyorum Et balık vs tüketemiyorum tiksiniyorum kendimi kötü hissediyorum ne yapacağım bilmiyorum
canım benimde 1 2 gece uykudan uyandıran kramp tarzında ağrım oldu adet sancısına benzer, hatta en son olduğunda o günün akşamı lekelenme gördüm gün içinde de fazlaydı, onun dışında hafif seyrediyor bende anlamadım nedenini, senin kanaman ne durumda geçmiştir umarımKızlar belim çok fena ağrıyor , bide geceleri karnımın aşası çok ağrıyor , sizce normal mi ? Gece uyanıyorum sanki adet olucam gibi çok kötü ağrılarım oluyor , ama niye hep geceleri oluyor , aranızda benim gibi olan varmı
Bilgilerinizi yazarsanız ekliyim ama aralık ayı bittiğinden pek takip yapmıyorum
Tabiki öyle zoru bitti şükür banada hep hayal gibi gelirdi şimdi iştahla yemek yedikçe çok hoşuma gidiyor çocuğu bitti azı kaldı hayırlısıylaSenin daha çok küçük devlette görünmemesi çok normal devlette 7 haftada falan anca görünüyor ben 6+3tüm keseyi gördü sadece çok şükür zor olanları atlattık pozitifi gördük devamıda gelir inşallah hep boşuna uğraşıyorum givi geliyordu şimdi çok başka bir hismiş giden paraları canımın acısını unuttum artık ben
Ayyyy yok sıkıntı falan, gözünüzü seveyim artik kötüyü çağırmayalım, herşey güzel olacak haber verin bize olur mu?Salı günü kontrol canım bu defa geçmek bilmedi ya içimde de bir sıkıntı yani sorma
Canım benim prolutex ile duphaston aynı gün bitecek iki hafta sonra hemen hemen 10.haftada galibaDuphaston u ne kadar kullanacagız daha pozitif olan hanımlar sizler bıraktınız mı kullanmaya devam ediyormusunz