• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

canım benimde 1 2 gece uykudan uyandıran kramp tarzında ağrım oldu adet sancısına benzer, hatta en son olduğunda o günün akşamı lekelenme gördüm gün içinde de fazlaydı, onun dışında hafif seyrediyor bende anlamadım nedenini, senin kanaman ne durumda geçmiştir umarım
Çok şükür kanama geçti , progestron iğinelerine devam ediyorum , ama bazen bu sancılar insanı tedirgin ediyor ne kadar normal olduğunu söyleselerde yine bi şüphe düşüyor içime , inşallah bişey olmaz sağ sağlim evlatlarımıza kavuşucaz🤲🤲🤲🤲

Kızlar belim çok fena ağrıyor , bide geceleri karnımın aşası çok ağrıyor , sizce normal mi ? Gece uyanıyorum sanki adet olucam gibi çok kötü ağrılarım oluyor , ama niye hep geceleri oluyor , aranızda benim gibi olan varmı
Aynı ağrı bende de var. Gelip gidiyor ağır bir yanma, kramp, hafif kahverengi lekelenme. Bunlar olabilir demişti doktorum, ama insan korkuyor ister istemez.

İnşallah başlamaz canım ilk değilde ileriki haftalar yoğunlaştı bende de
Bu gün sabah uyandığımda sanki hafif mide bulantım vardı kolu geldiğinde bi tuhaf oluyordum ama çabuk geçti yani sadece bi anlık oldu , inşallah başlamaz , ama merak etme ilk 3 ay böyle oluyor sonra geçiyormuş , inşallah şeninde çabucak geçer

Aynı ağrı bende de var. Gelip gidiyor ağır bir yanma, kramp, hafif kahverengi lekelenme. Bunlar olabilir demişti doktorum, ama insan korkuyor ister istemez.
Aynen öyle , bende aradım normal dedi verdiğimiz hormonlardan oluyor dedi ağrılar , ama insan yine bi tedirgin oluyor dediğiniz gibi acaba düşer mi acaba erken doğuma sebeb olur mu , ama galiba bebeğimizi kucağımıza alana kadar geçmicek bu şüpheler

Çok şükür kanama geçti , progestron iğinelerine devam ediyorum , ama bazen bu sancılar insanı tedirgin ediyor ne kadar normal olduğunu söyleselerde yine bi şüphe düşüyor içime , inşallah bişey olmaz sağ sağlim evlatlarımıza kavuşucaz🤲🤲🤲🤲
amin inşallah 🙏 güzel düşün büyüdüğünü hissset annesi o yüzden oluyor kasılmalar 🥰

Aynen öyle , bende aradım normal dedi verdiğimiz hormonlardan oluyor dedi ağrılar , ama insan yine bi tedirgin oluyor dediğiniz gibi acaba düşer mi acaba erken doğuma sebeb olur mu , ama galiba bebeğimizi kucağımıza alana kadar geçmicek bu şüpheler
Evet bu süreç böyle ilerliyecek. Bende cok korkuyorum, ama inşallah sağ salim alırız kucağımıza. Bugün çok ağrım var, ilk defa böyle oldum. Yarın doktoruma danişacağım.

Kızlar selamlar inş bebişlerinizi kucagınıza sağ salim alırız hepimiz. Kan sulandırıcı kullanmayan var m aranızda? Sanki herkese iğne veriyorlar. Ben coraspin içiyorum onu da heralde 10-12. Haftada bırakcam diğer ilaçlarla birlikte

Kızlar selamlar inş bebişlerinizi kucagınıza sağ salim alırız hepimiz. Kan sulandırıcı kullanmayan var m aranızda? Sanki herkese iğne veriyorlar. Ben coraspin içiyorum onu da heralde 10-12. Haftada bırakcam diğer ilaçlarla birlikte
Selam canım ben de her gün bi ecopirin bi de oksapar iğne kullanıyorum kan sulandırıcı olarak.

Merhaba arkadaşlar 12. Gün değeriniz ne kadar artmıştı benim 610 dan 1550 ye çıktı 2 günde. az artarsa korkarım diyordum şimdi de çok artmış diye endişelendim. Yarın doktora sorucam bakalım

Ayyyy yok sıkıntı falan, gözünüzü seveyim artik kötüyü çağırmayalım, herşey güzel olacak 🥰 haber verin bize olur mu?
İnşallah canım öyle düşünmeye çalışıyorum ☺️ Haber vericem 🥰
Canım benımde pozıtıf listeye eklermısınn🥰
Tamamcanıö ekliyorum hayırlı olsun gözün aydın sağlıkşa büyüsün 🥰🧿💜💜
Transfer oldunmu olacakmısın

Back