merhaba, 2.5 kat artmış, benim 8. günden 10.güne 3 kattan fazla artış olmuştu, şimdi de gebelik haftasına göre normal değer de betamMerhaba arkadaşlar 12. Gün değeriniz ne kadar artmıştı benim 610 dan 1550 ye çıktı 2 günde. az artarsa korkarım diyordum şimdi de çok artmış diye endişelendim. Yarın doktora sorucam bakalım
Benim geceleri başlıyor ağrımEvet bu süreç böyle ilerliyecek. Bende cok korkuyorum, ama inşallah sağ salim alırız kucağımıza. Bugün çok ağrım var, ilk defa böyle oldum. Yarın doktoruma danişacağım.
İnşallah doğru söylüyorsun keşke öyle olsaamin inşallahgüzel düşün büyüdüğünü hissset annesi o yüzden oluyor kasılmalar
Aynen normal diye biliyorum , inşallah eriye güzel ilerleyecekbenim de iki gündür kasık ağrım var yine. Hafif de lekelenme oluyor. Sanırım normal tüm bu olanlar
Benim lekelenmem oldu kestiler , transferin 9 günüKızlar selamlar inş bebişlerinizi kucagınıza sağ salim alırız hepimiz. Kan sulandırıcı kullanmayan var m aranızda? Sanki herkese iğne veriyorlar. Ben coraspin içiyorum onu da heralde 10-12. Haftada bırakcam diğer ilaçlarla birlikte
Normal artmış canım , hiç merak etmeMerhaba arkadaşlar 12. Gün değeriniz ne kadar artmıştı benim 610 dan 1550 ye çıktı 2 günde. az artarsa korkarım diyordum şimdi de çok artmış diye endişelendim. Yarın doktora sorucam bakalım
Ben bu haftanın başından beri mide bulantısından gözümü açamaz olmuştum en son kusma da başlayınca hemen doktoruma gittim bir ilaç yazdı akşam uyumadan 2 tane içiyorum ve ertesi gün harika geçiyor, tabi uyanınca biraz illa oluyor ama yine de çok iyi idare ediyor. En sevdiğim ve sürekli yediğim mantarı görünce kusuyorum sürekli düşününce bile iğreniyorum garip bir dönem :)Kızlar 6 - 7 hatta 8 haftalık olanlar mide bulantısı halsizlik iştahsızlık yaşayanınız var mı?İlk günler çok iştahlıydım bulantılar başlayınca iştahsız oldum zoraki az bir şey yiyebiliyorum Et balık vs tüketemiyorum tiksiniyorum kendimi kötü hissediyorum ne yapacağım bilmiyorum
Ben hastaligimdan dolayi kullanmiyorum ama aksamlari yarim bardak limon suyu iciyorum sulandirici etkisi nedeniyle. Bn kullanmamayi istedim umarim sikinti yasamamKızlar selamlar inş bebişlerinizi kucagınıza sağ salim alırız hepimiz. Kan sulandırıcı kullanmayan var m aranızda? Sanki herkese iğne veriyorlar. Ben coraspin içiyorum onu da heralde 10-12. Haftada bırakcam diğer ilaçlarla birlikte
Merhaba. Acaba ilacınız ismi nedir ? Benim mide bulantım yok ama olursa eğer dr bilgi vererek bende kullaniyim diyeBen bu haftanın başından beri mide bulantısından gözümü açamaz olmuştum en son kusma da başlayınca hemen doktoruma gittim bir ilaç yazdı akşam uyumadan 2 tane içiyorum ve ertesi gün harika geçiyor, tabi uyanınca biraz illa oluyor ama yine de çok iyi idare ediyor. En sevdiğim ve sürekli yediğim mantarı görünce kusuyorum sürekli düşününce bile iğreniyorum garip bir dönem :)
UmarımBen hastaligimdan dolayi kullanmiyorum ama aksamlari yarim bardak limon suyu iciyorum sulandirici etkisi nedeniyle. Bn kullanmamayi istedim umarim sikinti yasamam
İçim rahatladı bir tek ben kullanmıyorum sandım foruma bakınca özellikleBenim lekelenmem oldu kestiler , transferin 9 günü
Yok bende kullanmıyorum artıkİçim rahatladı bir tek ben kullanmıyorum sandım foruma bakınca özellikle
Prilam Dr diye bir hap. Doktorlar genelde bunu yazıyor sanıyorum ki ama kesinlikle etkili :)Merhaba. Acaba ilacınız ismi nedir ? Benim mide bulantım yok ama olursa eğer dr bilgi vererek bende kullaniyim diye
tamamen mi bıraktırdılar sana ? benim 3 gün kesildi bugün clexane a başlayacağım tekrar inşallah artırmaz kanamayıYok bende kullanmıyorum artık
Evet beni tamamen bıraktırdı, bilemiyorum ki kullanmak mı iyi kullanmamak mı , ama her dr farklı bana artık içme dedi, inşallah bişey olmaztamamen mi bıraktırdılar sana ? benim 3 gün kesildi bugün clexane a başlayacağım tekrar inşallah artırmaz kanamayı
Teşekkür ederim lazım olursa denicemPrilam Dr diye bir hap. Doktorlar genelde bunu yazıyor sanıyorum ki ama kesinlikle etkili :)
Kliniği ara , yada ısrarla dr ara , böyle durumda cevap vermesi gerekiyor , yada iyi bir hastaneye git , acilde ne yaptılar ? İğine falan yaptılar mı ? İçini ferah tut Allah’ın izniyle bişey olmicak zaten bakmışlar ve iyimiş bebeğinBenim aşırı kanamam oldu bugün, ve hala var. Acile gittim kese görünüyor sorun yok dedi doktor. Fakat çok ağrım ve kanamam var. Aynı şeyleri yaşayan varmı? Neden kaynaklanıyor? Doktoruma ulaşamadım, yarını bekliyecegim mecburen
Doktora ulaşamadım, mesaj attım onuda okumadı. Acilde iğne yapmadılar yani tam anlamıyla şu sebepten demedi doktor. Fakat kesenin yeri vs iyi dedi. Dinlen çok yorulma dedi. İnşallah o kadar korkuyorum ki, bu kadar kanama normal alamaz. Duanıza ihtiyacım varKliniği ara , yada ısrarla dr ara , böyle durumda cevap vermesi gerekiyor , yada iyi bir hastaneye git , acilde ne yaptılar ? İğine falan yaptılar mı ? İçini ferah tut Allah’ın izniyle bişey olmicak zaten bakmışlar ve iyimiş bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?