• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar benim merak ettiğim ve düşündüğüm bir konu var mesela doktor ultrasonla keseyi göremeyince vajinal bakıyor ya bazıları bunun tehlikeli olduğunu söylüyor düşme veya kanama yapıyo diolar başka bir topikte okumuştum acaba öyle mi bende gideceğim ama doktor ultrasonla goremeyip alttan bakarsa diye korkuyorum
Banada onu annem dedi , dr alttan muayene yapmak isterse izin verme dedi , kanama yapar dedi , ama bilmiyorum ne kadar doğru şimdi dr insan söyleyemez bakma alttan 😐😐😐 bilemiyorum benimde kafamı kurcalıyor , inşallah bişey olmaz

Himmm anladim tesekkur ederim 10. Gun kan testinden sonra 2 hafta sonraya kontrol verdiler keseyi gormeye ama zaman gecmiyor her gun evde idrar testi yapasim var orada mi diye ters bir sey olsaydi anlardim degil mi bu konuda bildiniz var mi :(
Bende sizin gibiyim hergün gidip kan testi veresin var , acaba yükseliyor mu , ordamı hala , insan çıldırıyor 😵‍💫😵‍💫

2 gun once 2 hafta sonra gelin dedi.ama 2 hafta sonra değilde 12 gun sonra gitsme olurmuki.bebegi gorurmuyim(23 aralikta gideyim diyorum bugunku deger 2064 ve o tarihte transferin 23.gunu olacak)
Zamanında git 1 gün bile çok fark ediyor bebeğin gelişimde gitmişken inşallah kalp atışlarınıda duyarsın 🤲🥰

Banada onu annem dedi , dr alttan muayene yapmak isterse izin verme dedi , kanama yapar dedi , ama bilmiyorum ne kadar doğru şimdi dr insan söyleyemez bakma alttan 😐😐😐 bilemiyorum benimde kafamı kurcalıyor , inşallah bişey olmaz
Evet banada aynı şekilde annem ablam felan bir kaç kişi dedi bende öyle burdanda okudum haftan küçük olunca bakıyorlar diye ama dediğin gibi ne derece doğru bende bilemiyorum 🤔

Himmm anladim tesekkur ederim 10. Gun kan testinden sonra 2 hafta sonraya kontrol verdiler keseyi gormeye ama zaman gecmiyor her gun evde idrar testi yapasim var orada mi diye ters bir sey olsaydi anlardim degil mi bu konuda bildiniz var mi :KK43:
Beta HCG düzenli arttıysa kanama olmadıysa hiç bir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle korkmayın bende 12 Aralıkta transfer oldum ilk kontrol 5 ocakti insan dayanamıyor o kadar iyi anlıyorum ki sizi tatlı heyecanlar olsun evham yapmayın güzel olur inşallah

Ben emin olamadım açıkçası özelde görülüyor ama sanırım devletteki cihazlardan kaynaklı görülmüyor
İkisinide gittiğim için bu şekilde tecrübe ettim bende ilk kontrolü özelde olup kocamida odada istedim ikincide videoya aldım şimdi sürekli kalp atışını dinliyorum devlette öyle olmuyor malesef çatal bile yoktu odada ellerimi yumruk yapıp belimin altına koydum bacaklarımı karnıma çektim o şekilde baktılar

Merhaba hanımlar. Herkesin transferi hayırlı olsun. İnşallah herkes pozitifi görsün, görenler de sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Benimde 17 Aralık transferim oldu. 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi.
27 Aralıkta beta hcg 186
29 Aralıkta beta hcg 522
30 Aralıkta çok küçük lekelenmem oldu proluton depot yaptırdım. Gitmişken tekrar kan verdim. Beta hcg 1027
Dün tekrar çalıştığım hastaneye gittim normalde raporluyum raporum bitmişti. gitmişken yine kan verdim.
06 ocakta yani transfer sonrası 20. gün beta hcg 8221 geldi. Pazartesi keseyi görmeye gidicez. İnşallah görebilirz sıkıntısız 🙏 çok heyecanlı
Sizde aynı benim gibi bende transfer oldum test gününü bekliyorum ama adet sancısı var bende sizde de olmuş muydu

İkisinide gittiğim için bu şekilde tecrübe ettim bende ilk kontrolü özelde olup kocamida odada istedim ikincide videoya aldım şimdi sürekli kalp atışını dinliyorum devlette öyle olmuyor malesef çatal bile yoktu odada ellerimi yumruk yapıp belimin altına koydum bacaklarımı karnıma çektim o şekilde baktılar
Gerçekten bende bu sefer devlete gittim dediğin gibi ortam ama çok güzel birşey videoya almanız bende isterdim burda devlette eşi yanına bile almiyolar

Kızlar vajinal muayene bu bazi kızlar sormuştu plasenta ne tarafta diye video dan ekran fotosu aldım şimdi yorumları bekliyorum sizce bu Minnoş kiz mi erkek mi 🥰

Eklentiler

• Screenshot_20230114_085657.jpg
    Screenshot_20230114_085657.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 78
Himmm anladim tesekkur ederim 10. Gun kan testinden sonra 2 hafta sonraya kontrol verdiler keseyi gormeye ama zaman gecmiyor her gun evde idrar testi yapasim var orada mi diye ters bir sey olsaydi anlardim degil mi bu konuda bildiniz var mi :(
Bana da oyle vermişlerdi merak etmeyin hersey yolundadır kanamanız olmadığı sürece korkarkacak bişey yok bebeğiniz sizinle

Kızlar vajinal muayene bu bazi kızlar sormuştu plasenta ne tarafta diye video dan ekran fotosu aldım şimdi yorumları bekliyorum sizce bu Minnoş kiz mi erkek mi 🥰
Maşallah sağlıkla gelsin 🧿🧿🧿🥰🥰 benim hiç bilgim yok bu konuyla ilgili hatta ilk defa duyuyorum de demek bu

Back