2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Banada onu annem dedi , dr alttan muayene yapmak isterse izin verme dedi , kanama yapar dedi , ama bilmiyorum ne kadar doğru şimdi dr insan söyleyemez bakma alttan bilemiyorum benimde kafamı kurcalıyor , inşallah bişey olmaz
Beni vajinal muayene etti merak etme hiç bir zararı olmayacak dedi doktor. Bende tamam dedim oyle de agrınsızı veya kanama görmedim cok sukur

benim rahim ters 13 bin beta ile devlet hastanesi karından keseyi göremedi vajinal yolla gördü, bugün özele gittim oda biraz zor gördü ama gördü 5+4 te
Merhaba canım bende aynı durum siz konusu idrara sıkışık gittim kese göründü. Peki kesede bebek var resimi gordumu yani

Beni vajinal muayene etti merak etme hiç bir zararı olmayacak dedi doktor. Bende tamam dedim oyle de agrınsızı veya kanama görmedim cok sukur
Çok şükür , belki kadınlar evham yapıyor çünkü ordan doğum yapılıyor ya heralde o yüzden

Merhaba canım bende aynı durum siz konusu idrara sıkışık gittim kese göründü. Peki kesede bebek var resimi gordumu yani
kese var bebek yok henüz çok erkenmiş kese boyutu 8.5 mm zaten bu boyutta bebek görünmüyormuş özeldeki dr 15 mm olunca anca görünüyor dedi , haftaya tekrar çağırdı belki kalp atışı da duyarız dedi

Bende okadar stres yaptım ki anlatamam ama doktorum böyle açıklamadı bana 1.48 mm kese görün du ama bebek yok iki hafta sonra gel dedi benimde rahim ters acaba transfer tarihiniz nedir? Yani içimizi rahatlatacak bilgi vermiyorlar ona üzülüyorum zaten zaman geçmiyor birde sorular takılınca kafaya

seninki çok çok küçükmüş hiç endişelenme bende çok korkmuştum öyle diyince, ben devlete gittim ilk orda ki dr karından göremedi zaten dedi ters diye görünmüyor zor oluyormuş daha doğrusu ilerleyen haftalarda rahim düzeldiği için daha net görülüyormuş, araştırdım biraz aynı dertten muzdarip olan çok kişi var dr bana söylemesine rağmen benim içim içimi yedi, ama burda da farklı topiclerde okuyunca bayağı rahatladım, zaten önce kese sonra bebek görünüyor içini ferah tut transfer tarihim de 26 aralık, sizin kaç ?

insallah ama yine endişeliyim çünkü transfer 17 Aralık 9 gün önceyim 11 Ocak ta gittim muayene ye

insallah ama yine endişeliyim çünkü transfer 17 Aralık 9 gün önceyim 11 Ocak ta gittim muayene ye
aslında biz erken gidiyoruz, çok merak ediyoruz ama erken gidince de bu şekilde şeylerle karşılaşıyoruz, ben mesela Haftaya değilde bir sonraki hafta gitmeyi düşünüyorum, haftaya gidince bu seferde kalp atışı duyulmazsa yine meraktan ölücem duyulana kadar

Rahmin dinlensin diye yapmış olabilirler . Ben de ara verip yaptırmıştım 3 üncü tüp bebek denemesi öncesi o arada doktorum rahime çizik atma operasyonu yaptırmıştı. Sonra söylediği tarihte gidip transfer oldum 2 donmuş embriyom vardı tek tuttu.

Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Merhaba bende 26 aralikta transfer oldum sali gunu keseyi gormek icin gidecegim doktora cook heyecanliyim size kac haftaliksiniz dedi doktorunuz benim 5. Gun embriyosu 3 mu 5 mi ona gore degisiyormus galiba haftasi

Sonuna kadar özele gidemem malesef bende şu sıkıntılı süreç geçsin devlete gideceğim inşallah
Sonuna kadar gidilecek gibi değil ki malum zaten tüp bebek bende bu hafta bir kere daha devleti deneyeceğim yoksa en azından 3 aylik olana kadar özele giderim hoş bizim burda özelde çok iyi bir hastanede değil ama mecbur

Kızlar belim çok fena ağrıyor , bide geceleri karnımın aşası çok ağrıyor , sizce normal mi ? Gece uyanıyorum sanki adet olucam gibi çok kötü ağrılarım oluyor , ama niye hep geceleri oluyor , aranızda benim gibi olan varmı

Kızlar 6 - 7 hatta 8 haftalık olanlar mide bulantısı halsizlik iştahsızlık yaşayanınız var mı? İlk günler çok iştahlıydım bulantılar başlayınca iştahsız oldum zoraki az bir şey yiyebiliyorum Et balık vs tüketemiyorum tiksiniyorum kendimi kötü hissediyorum ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…