- 30 Eylül 2022
- 2.467
- 3.342
- 63
Kaç haftalık oldun kalp atışını duyduysan özel hastaneye gidip cüzi bir rapor ücretiyle alabilirsin ilaçları bugün beni sağlık ocağından aradılar randevu alıp gelirsin biten ilacın olursa bakalım dedi ilaçları saydım karşılıyor mu diye çok değişken bilemiyorum am gel bakalım dedi benim 20 günlük falan ilacım var bitmeye yakın gideceğimBende diofol kullanıyorum 120 tl olmuşdr reçete yazamıyor sgk vs geçmiyor muayenelerinde çünkü. Mecbur hep özelden aldım ilaçları daha geçenlerde fitil estrofem iğneler 1900 tl tutmuş daha 5 haftam var kullanmaya devam edeceğim. Sağlık ocakları yazıyor mu acaba öyle bir şansımı denesem dedim bilgin var mı canım? Ne yapsam bilemedim doğrusu ilaçları fazla içiyoruz hemen bitiyorlar bir şekilde yazdırmam lazım
Benim normalde estrofem ve prolutex en kalp atışını duyana kadarBeni bugün aradılar iki hafta sonra ultrasona git daha sonra bize resmini at sonra 3 aylık reçeteni yollayacağız dediler sanırım benimde devam edecek
Özel hastaneye gidiyorum canım şuan 7+3 oldum. Sgk geçmiyor doktorumda bu yüzden öyle bir reçete yazamayacaklarını söylediler. Henüz sağlık ocağına gidemedim yarın arayıp bilgi alayım en iyisi birde gebe takip yapıyorlamış ilaçlarla gidersem belki yardımcı olurlarKaç haftalık oldun kalp atışını duyduysan özel hastaneye gidip cüzi bir rapor ücretiyle alabilirsin ilaçları bugün beni sağlık ocağından aradılar randevu alıp gelirsin biten ilacın olursa bakalım dedi ilaçları saydım karşılıyor mu diye çok değişken bilemiyorum am gel bakalım dedi benim 20 günlük falan ilacım var bitmeye yakın gideceğim
Allah Allah nasıl geçmiyor ki klinik gibi mi benim tüp bebek kliniğim de yazamıyor ilaçları ama normal bir özel hastane rapor yazdırip aldım bulunduğunuz yerde SGK anlaşmalı bir hastanede muayene olup sizde o şekilde yapın çünkü gerçekten muayene ve rapor parası ilaçların yanında çok az kalıyorÖzel hastaneye gidiyorum canım şuan 7+3 oldum. Sgk geçmiyor doktorumda bu yüzden öyle bir reçete yazamayacaklarını söylediler. Henüz sağlık ocağına gidemedim yarın arayıp bilgi alayım en iyisi birde gebe takip yapıyorlamış ilaçlarla gidersem belki yardımcı olurlar
benim bugün transferin 17.günü hala yerleşiyor mu bunlar yaCanım yerleşmedir bende kırmızı açık pembe kahve leke sırasıyla aynı gün yaşadım transferin 9.günüydü çok erkendi yani progestan iğnemi oldum kan sulandırıcıyı bıraktırdılar o gün kesilmişti çok şükür zaten ilk kan testimde o gündü öğrenmiştim kandaTedirgin olma önce kese sonra bebiş rahat ol ama uzan dinlen yerleşiyor iyice annesi
yazıyor canım karşılıyor da hatta clexane ı 2x1 şeklinde yazdırabilirsin devlet karşılıyor, progestan dex 25 mg'ı karşılamıyor sadeceBende diofol kullanıyorum 120 tl olmuşdr reçete yazamıyor sgk vs geçmiyor muayenelerinde çünkü. Mecbur hep özelden aldım ilaçları daha geçenlerde fitil estrofem iğneler 1900 tl tutmuş daha 5 haftam var kullanmaya devam edeceğim. Sağlık ocakları yazıyor mu acaba öyle bir şansımı denesem dedim bilgin var mı canım? Ne yapsam bilemedim doğrusu ilaçları fazla içiyoruz hemen bitiyorlar bir şekilde yazdırmam lazım
Yok yok korkmayın, sağlıkla kucaginiza alin inşallahayy inşallaahhh ödüm koptu benim kese var bebek yok diyince ama normalmiş çok erken dahaayy nasıl evham yaptım analık işte
amin inşallah hepimiz alırızYok yok korkmayın, sağlıkla kucaginiza alin inşallah
Evet canım %100 özel diye sgk özel sağlık geçmiyor maalesef bu yüzden reçete yazamıyorlarmış. İnşallah bulacağım bir yol çok maliyetli oldu çünküAllah Allah nasıl geçmiyor ki klinik gibi mi benim tüp bebek kliniğim de yazamıyor ilaçları ama normal bir özel hastane rapor yazdırip aldım bulunduğunuz yerde SGK anlaşmalı bir hastanede muayene olup sizde o şekilde yapın çünkü gerçekten muayene ve rapor parası ilaçların yanında çok az kalıyor
Canım ben 7.haftamdayım dün gece çok çok az leke geldi iğneyede gitmiştim gelince fark ettim çok şükür şuan yok devam ederse bende haber edeceğim hemşireyebenim bugün transferin 17.günü hala yerleşiyor mu bunlar yaçok teşekkür ederim uzanıp dinlenicem hareket halinde kasık ağrım artıyor zaten
Benim estrofem lutinus fitil progestan iğne 50mg canım valla ikisini yazsalar bile yeter çok pahalı yaayazıyor canım karşılıyor da hatta clexane ı 2x1 şeklinde yazdırabilirsin devlet karşılıyor, progestan dex 25 mg'ı karşılamıyor sadece
inşallah devam etmezCanım ben 7.haftamdayım dün gece çok çok az leke geldi iğneyede gitmiştim gelince fark ettim çok şükür şuan yok devam ederse bende haber edeceğim hemşireye
İnşallah canım kahverengi geliyor şimdide bilemedim hemşireye yazdım valla şu leke işleri insanı çok tedirgin ediyorinşallah devam etmezbenim durdu çok şükür
50 mg olan kalçadan kas içi hemşire vuruyor dex 25 ise supkutan uygulama ben 50 den 25 e geçtim sabah akşam iki kez vuruyorum başka fark yokkızlar progestan dex 25 mg ile progestan 50 mg arasındaki fark sadece yapılış şekli ve dozu mu acaba biliyor musunuz ? Dex olanın extra bir işlevi var mı ?
Kahve rengi leke çok normalmış kırmızı kan değil , yani kirli kan geçen adetten kalan kan ola bilir , yerleşmeden olan kan ola bilir , merak etme inşallah bişey olmicak içini ferah tutİnşallah canım kahverengi geliyor şimdide bilemedim hemşireye yazdım valla şu leke işleri insanı çok tedirgin ediyor
Benim çarşamba günü 12. Günümdü 375 çıktı dün ilaç yazdırmaya gittiğimde doktor keseyi göremeyiz dedi 2000 üstü olması lazım dedi daha şuan 3 hafta 6 günlük dedi ama 12. Günde tam 4 haftalık oluyo diye biliyorum ben inşallah sizinde sağlıklı ilerlesin sağ salametBenim normalde estrofem ve prolutex en kalp atışını duyana kadar
Oksopar 8 hafta
Folik asit Progestan fitil ve corasprin 3 ay kadar dediler ama maalesef bebek yavaş büyüyor o yüzden kesemedik inşallah 20 sinde bakıp karar verecekler ilk 3 ay bebek progestan hormonuyla büyür dedi o yüzden en yüksek dozdan veriyorlar büyüsünlerde çok birşey kalmadı sizin daha yeni galiba en azından kalp atışını duyunca prolutex hariç hepsini raporlu alıyoruz folik asit olarakta folbiolu yazabiliyorlar bence sizde onu kullanin
teşekkür ederim evet öyleymiş sordum , sırf rahatlığından dex i öneriyorlar ama sanırım haftaya progestan 50 mg a geçiş yapacağım, devlet karşılıyor çok can yakarsa tekrar dex e geçerim50 mg olan kalçadan kas içi hemşire vuruyor dex 25 ise supkutan uygulama ben 50 den 25 e geçtim sabah akşam iki kez vuruyorum başka fark yok
Çok pahalı artık ilaçlar. Geçen ay gebelik varken 4 kutu almıştım 3 kutusu duruyor transferden sonra kullanırım. yüzde yirmi daha zam gelecekmiş bilginiz olsun kızlarteşekkür ederim evet öyleymiş sordum , sırf rahatlığından dex i öneriyorlar ama sanırım haftaya progestan 50 mg a geçiş yapacağım, devlet karşılıyor çok can yakarsa tekrar dex e geçerimbenimde sabah akşam haftada 1000 lira sadece dex e ödeme yapıyoruz
eyvah eyvah, Allah hepimizin yardımcısı olsunÇok pahalı artık ilaçlar. Geçen ay gebelik varken 4 kutu almıştım 3 kutusu duruyor transferden sonra kullanırım. yüzde yirmi daha zam gelecekmiş bilginiz olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?