- 30 Eylül 2022
- 2.467
- 3.342
- 63
Allah yardımcımız olsun iyice büyüsünlerde keseriz inşallah ilaçları benimki biraz sıkıntılı büyüyor kesemiyoruz o yüzden ama normelde kalp atışını duyunca kesiyorlarmiş inşallah sizinkiler hayırlısıyla kesilirBen folic 1 kullanıyorum 3 kutu progestan iğne 1 kutu progestan kapsül 1 kutu estrofem 1 er kutuda folik asitle coraspine 450 lira verdik ve bu sadece iki haftalık bir ilaç listesi gerçekten çok zor
Normaldir inşallah bu haftalarda olabiliyor corasprini keserler büyük ihtimalle ama yakında bir acil varsa bı gidin istersen kırmızı kansa bir baksınlarSelam kızlar burdan okudum tecrübelendim ama yinede korkuyorum, benimde bir kaç damla kanamam oldu hemde böyle bildiğiniz kan ama miktarı az iç çamaşırıma değmiş bi kaç damla şeklindedr uma mesaj attım haber bekliyorum
bana kırmızı gibi geldi eşimde diyorki koyu kahverengiNormaldir inşallah bu haftalarda olabiliyor corasprini keserler büyük ihtimalle ama yakında bir acil varsa bı gidin istersen kırmızı kansa bir baksınlar
Hiç merak etme bi kaç damla kan bişey yapmaz ama tabiki dr söyle belki bi iğine yaparlar sana ectradan , ama uzan dinlen bi kaç gün kendini yormamaya çalışbana kırmızı gibi geldi eşimde diyorki koyu kahverengitakip ediyorum artarsa gidecem, zaten bi de yarın ilk muayeneme gidecektim
çok sağol canım dr um coraspin ve clexane ı 3 gün kesti zaten şu an çok az koyu kahverengi geliyorHiç merak etme bi kaç damla kan bişey yapmaz ama tabiki dr söyle belki bi iğine yaparlar sana ectradan , ama uzan dinlen bi kaç gün kendini yormamaya çalış
Yaaa geçmiş olsunSelam kızlar burdan okudum tecrübelendim ama yinede korkuyorum, benimde bir kaç damla kanamam oldu hemde böyle bildiğiniz kan ama miktarı az iç çamaşırıma değmiş bi kaç damla şeklindedr uma mesaj attım haber bekliyorum
Ben bu mesajinizi görmeden mesaj attim, simdi iyi oldugunuza sevindim, evet kese göründükten sonra bebek görünüyor merak etmeyin, sağlıkla ilerler inşallahkızlar ben acile gittim dr un hemşiresi proluton depo yaptırmamı istedi diye, neyse bunlar beni kadın doğum dr una yönlendirdi, asistan dr karından ultrason ile baktı keseyi göremiyorum dedi daha doğrusu bişey var ama kese mi emin değilim dedi tabi ben iptalim o sırada sonra betalarımı sordu söyledim 8. gün 80 10.gün 270 16.gün 4980 ( salı günü baktırmıştım ), neyse asıl hekim geldi o alttan baktı direk gördü annesi bak kese Burda ama bebek yok dedi , Allah'ım ben gene iptal ne demek yani diyorum kese var bebek yok, dedi şuan çok erken bebek için ilerleyen haftalarda bebek görünür rahatlattı beni 2 gün sonra tekrar beta ver dedi , transfer tarihime göre kesenin boyutu olması gerektiği gibiymiş her şey yolunda kanama da yerleşme kanaması gibi olabiliyor bazen dedi coraspin ve clexane ı kestiğimi söyledim 3 gün için , tamam dedi sorun yok dedi gönderdi, ben anlamadım şimdi 5+3 üm , tek kese göründü bebeğin görünmemesi normal mi yani
evet maalesefYaaa geçmiş olsunben şunu anladim ki tüp bebekte kanama oluyor, benim doktorum da "9ay boyunca beklediğimiz şeyler bunlar" diyor. Doktorunuzdan haber gelince haberdar edin bizi de
ayy inşallaahhh ödüm koptu benim kese var bebek yok diyince ama normalmiş çok erken dahaBen bu mesajinizi görmeden mesaj attim, simdi iyi oldugunuza sevindim, evet kese göründükten sonra bebek görünüyor merak etmeyin, sağlıkla ilerler inşallah
Canım inşallah herşey yolundadır hiç merak etme , yazdığın gibi bebek sonra kesenin içinde oluşuyor şu an çok küçük boşuna sitres yapma , çok şükür kanamada kesildi ki zaten yerleşme kanaması o , rahat olkızlar ben acile gittim dr un hemşiresi proluton depo yaptırmamı istedi diye, neyse bunlar beni kadın doğum dr una yönlendirdi, asistan dr karından ultrason ile baktı keseyi göremiyorum dedi daha doğrusu bişey var ama kese mi emin değilim dedi tabi ben iptalim o sırada sonra betalarımı sordu söyledim 8. gün 80 10.gün 270 16.gün 4980 ( salı günü baktırmıştım ), neyse asıl hekim geldi o alttan baktı direk gördü annesi bak kese Burda ama bebek yok dedi , Allah'ım ben gene iptal ne demek yani diyorum kese var bebek yok, dedi şuan çok erken bebek için ilerleyen haftalarda bebek görünür rahatlattı beni 2 gün sonra tekrar beta ver dedi , transfer tarihime göre kesenin boyutu olması gerektiği gibiymiş her şey yolunda kanama da yerleşme kanaması gibi olabiliyor bazen dedi coraspin ve clexane ı kestiğimi söyledim 3 gün için , tamam dedi sorun yok dedi gönderdi, ben anlamadım şimdi 5+3 üm , tek kese göründü bebeğin görünmemesi normal mi yani
sağol canım rahatladım biraz araştırıncaCanım inşallah herşey yolundadır hiç merak etme , yazdığın gibi bebek sonra kesenin içinde oluşuyor şu an çok küçük boşuna sitres yapma , çok şükür kanamada kesildi ki zaten yerleşme kanaması o , rahat ol
Senin daha çok yeni yerleşme kanaması olabilir korkmabana kırmızı gibi geldi eşimde diyorki koyu kahverengitakip ediyorum artarsa gidecem, zaten bi de yarın ilk muayeneme gidecektim
Daha çok küçük annesi benim 6+2yken devlet hastanesinde görünmedi bebeğim bir gün bile o kadar önemli ki büyümesinde bir kaç güne görürsün inşallahkızlar ben acile gittim dr un hemşiresi proluton depo yaptırmamı istedi diye, neyse bunlar beni kadın doğum dr una yönlendirdi, asistan dr karından ultrason ile baktı keseyi göremiyorum dedi daha doğrusu bişey var ama kese mi emin değilim dedi tabi ben iptalim o sırada sonra betalarımı sordu söyledim 8. gün 80 10.gün 270 16.gün 4980 ( salı günü baktırmıştım ), neyse asıl hekim geldi o alttan baktı direk gördü annesi bak kese Burda ama bebek yok dedi , Allah'ım ben gene iptal ne demek yani diyorum kese var bebek yok, dedi şuan çok erken bebek için ilerleyen haftalarda bebek görünür rahatlattı beni 2 gün sonra tekrar beta ver dedi , transfer tarihime göre kesenin boyutu olması gerektiği gibiymiş her şey yolunda kanama da yerleşme kanaması gibi olabiliyor bazen dedi coraspin ve clexane ı kestiğimi söyledim 3 gün için , tamam dedi sorun yok dedi gönderdi, ben anlamadım şimdi 5+3 üm , tek kese göründü bebeğin görünmemesi normal mi yani
çok rahatladım çok teşekkürlerDaha çok küçük annesi benim 6+2yken devlet hastanesinde görünmedi bebeğim bir gün bile o kadar önemli ki büyümesinde bir kaç güne görürsün inşallah
Çok şükür bende de o şekilde göründü kalbimiz ağzımızda atıyor bu dönem çok korkutucu ama çok güzel inşallah sağlıkla alırızçok rahatladım çok teşekkürlervajinal usg de göründü çok şükür
Canım yerleşmedir bende kırmızı açık pembe kahve leke sırasıyla aynı gün yaşadım transferin 9.günüydü çok erkendi yani progestan iğnemi oldum kan sulandırıcıyı bıraktırdılar o gün kesilmişti çok şükür zaten ilk kan testimde o gündü öğrenmiştim kandaçok rahatladım çok teşekkürlervajinal usg de göründü çok şükür
Bende diofol kullanıyorum 120 tl olmuşFolbiol kullanıyorum bende sizinki daha farklı demekki Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor her yönden
Beni bugün aradılar iki hafta sonra ultrasona git daha sonra bize resmini at sonra 3 aylık reçeteni yollayacağız dediler sanırım benimde devam edecekAllah yardımcımız olsun iyice büyüsünlerde keseriz inşallah ilaçları benimki biraz sıkıntılı büyüyor kesemiyoruz o yüzden ama normelde kalp atışını duyunca kesiyorlarmiş inşallah sizinkiler hayırlısıyla kesilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?