2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

İnşallah sağlıkla ilerler canım benim 12 gün 2800 çıktı , bana 10 gün sonrasına verdi randevu , çok uzağa verdi , acaba o zaman kalp atışıda duya bilirmiyim bilmiyorum
İnşallah canım belki de öyle düşünmüştür doktorun inşallah çok güzel olcak bundan sonrası

Kizlar bnmde 9. Gun 523, 11.gun 991, 13.gun 2064 cikti.acaba kalp atisini nezaman duyarim siz tam olarak kacinci gun kalp atisi duydunuz. 6. Haftada gorebilirmiyim. 6.+1de felan goren varmi

Nasıl hesapladigini bilemem ama normalde transfer 20 veya 22 gün sonra ilk muayeneye gidiliyor

Kizlar bnmde 9. Gun 523, 11.gun 991, 13.gun 2064 cikti.acaba kalp atisini nezaman duyarim siz tam olarak kacinci gun kalp atisi duydunuz. 6. Haftada gorebilirmiyim. 6.+1de felan goren varmi
Ben 6+1 de kalp atışını duydum çok şükür ama ultrasonu güzel olan bir yerde devlet hastanesi 6+2 de bebeği bile göremedi

Benim de bugün transferimin 13. Günü, beta 1160 çıktı, doktor baktı bir kesmeyi kesin gördü, ikincisi de olabilir pazartesi yine gel dedi. Yarın tekrar kan testi yapacağız. Kalp atışı için çok erken. Bin'in üzerinde olunca keseyi görme ihtimali oluyormuş.

benim rahim ters 13 bin beta ile devlet hastanesi karından keseyi göremedi vajinal yolla gördü, bugün özele gittim oda biraz zor gördü ama gördü 5+4 te

Kızlar benim merak ettiğim ve düşündüğüm bir konu var mesela doktor ultrasonla keseyi göremeyince vajinal bakıyor ya bazıları bunun tehlikeli olduğunu söylüyor düşme veya kanama yapıyo diolar başka bir topikte okumuştum acaba öyle mi bende gideceğim ama doktor ultrasonla goremeyip alttan bakarsa diye korkuyorum

Masallah size.Darisi bnm basima.siz vajinalmi gordunuz yoksa ultrasonla mi
Karından bakınca görmedi ve 5+0 ölçtü vajinal bakin dedim o zaman 5+6 ölçtü ve duyduk çok şükür bu hafta 7+1 de karından bebeğimde gördük kalbinide duyduk 6+3 gördü ama nazlı nazlı büyüyormus bizimki yatıyorum bol bol

Karından göremeyince alttan bakıyor özelde öyle yaptı devletteki haftan küçük deyip direk vajinal baktı bir zararı olsa bakmazdı herhalde

Kızlar cok sukur keseyi de gordum kal atısı da yeni yeni duyuluyormus doktor ben cok az duyuyorum 20 gun sonra tekrar gel dedi yine uzak bi tarihe verdi 6 haftalıkmısm
Ne zaman transfer olmustunuz bende kac haftaligim cok merak ediyorum kontrolume daha var meraklaniyorum

İdrara sıkışık giderseniz karından görme ihtimali daha çok artiyormuş bana haftaya sıkışık gel demisti daha net görmek için

Ne zaman transfer olmustunuz bende kac haftaligim cok merak ediyorum kontrolume daha var meraklaniyorum
Tüp bebek Gebelik hesaplama yazıp Google hesapladım ben 5. Gün ebruyosu ve 3. Gün ebriyosu farklı hesaplanıyor ultrasonda net değil hepsi başka başka söylüyor kaç haftalık olduğumuz hesaplanıyor ama bebeğin boyutuna göre gelişimine bakılıyor ben 7+1ken bebek 6+3tü bu şekilde olabiliyor

Himmm anladim tesekkur ederim 10. Gun kan testinden sonra 2 hafta sonraya kontrol verdiler keseyi gormeye ama zaman gecmiyor her gun evde idrar testi yapasim var orada mi diye ters bir sey olsaydi anlardim degil mi bu konuda bildiniz var mi

Himmm anladim tesekkur ederim 10. Gun kan testinden sonra 2 hafta sonraya kontrol verdiler keseyi gormeye ama zaman gecmiyor her gun evde idrar testi yapasim var orada mi diye ters bir sey olsaydi anlardim degil mi bu konuda bildiniz var mi
Ben hergun yaptim hemde gunde 5,6 tane test yapmayi daha yeni biraktim belki 40tane test yapmisimdir insan inanamiyor.seni cok iyi anliyorum.ama kalbini ferah tut.birde benim bazen silik cikiyordu kimyasal zannettim.test verdigim gun bile kaset testte silikti ve degerim 523 cikti.onun icin rahat ol seninledir bebegin

Transferden 22 gün sonraya bana randevu verdi 1 hafta sonra oluyor , bilmiyorum inşallah gittiğimde duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…