• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Çok şükür geçen hafta duydum ben bebeğim büyüyor ama kesesi küçük kalıyor düşük tehliken var kese bebeği atabilir dedi geçen hafta bu hafta biraz daha büyümüş ama 1 haftada 4 günlük büyümüş cihazlardan çok fark ediyor cuma günü devlete gitmiştim o bebeği göremem kalp atışı yok haftaya gel demişti mesela her cihaz farklı ölçüyor
Allah’ın izniyle bişey olmicak 🤲🤲🤲hiç merak etme sitres yapma dinlen , iyi bir de araştır bul , çok önemli dr

İnsallah sag salim kucagına alırsın hamile kalmakla bitmiyor kalp atışı taraması buyudu mu gelişti mi kaygısı dogana kadar dert
İnşallah hep beraber alırız çok zor gerçekten pzitifi alınca biter gibi gelmişti ben pozitife bile inanmamıştım ilaçları 10 günlük almıştım şimdi gelişmesini bekliyorum çok şükür

Dr rahatsız etmemek için öyle yapıyorlar , bazıları çok ağrıyor boşuna , heralde o yüzden , dr lar kendilerine yardımcı tutmuş , ben Antakya mozaik hastanesine gittim ordada dr yardımcısı vardı 🫢🫢🫢 ve direk konuşulmuyordu , benim şansımamı öyle denk geliyor hep😳😳😳
Çok saçma bir sistem doktor bu tabiki aranacak keza benim gittiğim hastane Türkiye'de nam salmış bir sürü şubesi olan bir yer bahçeci her ilde var hemen hemen ulaşamasam ben ulasamam çünkü çok dolular hem mesaj hem arama yoluyla her türlü konuşuyoruz

Ayy o döneme girdin mi ya😍🥹 bende hiç bişi yok pozitifi aldıktan sonra ne kasık ağrım ne başka bişi var. Bazen midem kazınıyor bi bende mi oluyo acaba bu da🤭
Benim de öyle toplama işleminden sonra 5 kilo vermiştim transferden sonra hepsini geri almaya başladım 🙃 uykum çok ağırdır ama açlığıma uykudan uyanıyorum 🤭

İnşallah iyi bir yer bulabilirim çok teşekkür ederim sağlıkla alalım yavrukarimizi
Amin alıcaz inşallah hiç merak etme , bide bir dr bişey söyledi başka bir de git , yani teşhisler farklı tedaviler farklı ola biliyor , o yüzden içini ferah tut🤲🤲🤲

Çok saçma bir sistem doktor bu tabiki aranacak keza benim gittiğim hastane Türkiye'de nam salmış bir sürü şubesi olan bir yer bahçeci her ilde var hemen hemen ulaşamasam ben ulasamam çünkü çok dolular hem mesaj hem arama yoluyla her türlü konuşuyoruz
Bu çok iyi , maalesef burda öyle değil😞

Folbiol kullanıyorum bende sizinki daha farklı demekki Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor her yönden
Ben folic 1 kullanıyorum 3 kutu progestan iğne 1 kutu progestan kapsül 1 kutu estrofem 1 er kutuda folik asitle coraspine 450 lira verdik ve bu sadece iki haftalık bir ilaç listesi gerçekten çok zor

Eveeet hanımlar, geldik mi artik uzun süre sonraki randevulara (= kanamadan sonraki ilk kontrole gittim, normalde 7+4üm bir programa gore diger programa gore 7+3üm bugunki muayenede 7+1 göründüm, gayet güzel dedi doktorum, kalp atislari da gayet guzelmis, 5 hafta sonra 2li tarama testlerinde görüşürüz dedi, gozlerim doldu bir anda, hergün beta baktiriyordum bundan 3hafta önce 🥰 çok şükür 🙏
Ya maşallah çok sevindim adınıza rabbim cinsiyetini öğrenmeyi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli vaktinde dogurmayi nasip etsin ☺️

Selam kızlar burdan okudum tecrübelendim ama yinede korkuyorum, benimde bir kaç damla kanamam oldu hemde böyle bildiğiniz kan ama miktarı az iç çamaşırıma değmiş bi kaç damla şeklinde 😪 dr uma mesaj attım haber bekliyorum 😐

Back