- 30 Eylül 2022
- 2.467
- 3.342
- 63
Aramızda 2 gün var bide senin 3.gun embriyosu biraz daha geç duyabilirsin endişelenme ben medicine diye bir hastaneye gidiyorum ultrasonu çok yeni o yüzden net oluyor çoğu şeyBende haftaya baska bi doktora goruneym bakalım belki tam duyarz
Amin cümlemizin inşallahMaşallah çok sevindimsağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına aldığın günlerde gelecek inşallah
Allah’ın izniyle bişey olmicakÇok şükür geçen hafta duydum ben bebeğim büyüyor ama kesesi küçük kalıyor düşük tehliken var kese bebeği atabilir dedi geçen hafta bu hafta biraz daha büyümüş ama 1 haftada 4 günlük büyümüş cihazlardan çok fark ediyor cuma günü devlete gitmiştim o bebeği göremem kalp atışı yok haftaya gel demişti mesela her cihaz farklı ölçüyor
İnşallah hep beraber alırız çok zor gerçekten pzitifi alınca biter gibi gelmişti ben pozitife bile inanmamıştım ilaçları 10 günlük almıştım şimdi gelişmesini bekliyorum çok şükürİnsallah sag salim kucagına alırsın hamile kalmakla bitmiyor kalp atışı taraması buyudu mu gelişti mi kaygısı dogana kadar dert
İnşallah iyi bir yer bulabilirim çok teşekkür ederim sağlıkla alalım yavrukarimiziAllah’ın izniyle bişey olmicakhiç merak etme sitres yapma dinlen , iyi bir de araştır bul , çok önemli dr
Benimki yılların devlet hastanesiAramızda 2 gün var bide senin 3.gun embriyosu biraz daha geç duyabilirsin endişelenme ben medicine diye bir hastaneye gidiyorum ultrasonu çok yeni o yüzden net oluyor çoğu şey
Çok saçma bir sistem doktor bu tabiki aranacak keza benim gittiğim hastane Türkiye'de nam salmış bir sürü şubesi olan bir yer bahçeci her ilde var hemen hemen ulaşamasam ben ulasamam çünkü çok dolular hem mesaj hem arama yoluyla her türlü konuşuyoruzDr rahatsız etmemek için öyle yapıyorlar , bazıları çok ağrıyor boşuna , heralde o yüzden , dr lar kendilerine yardımcı tutmuş , ben Antakya mozaik hastanesine gittim ordada dr yardımcısı vardıve direk konuşulmuyordu , benim şansımamı öyle denk geliyor hep
Benim kullandığım 160 lira 30 tane var içinde iğnelerin fiyatını artık demiyorum bile uçuyor malesefFolic asit en ucuzu aslında 54 lira olmuş kutusu 50 tane var içinde pahalı olan progestan prolutex iğne haftalık 490 TL yapıyor
Devlet hastanesinde bakan daha bebek yok dediBenimki yılların devlet hastanesi
Benim de öyle toplama işleminden sonra 5 kilo vermiştim transferden sonra hepsini geri almaya başladımAyy o döneme girdin mi yabende hiç bişi yok pozitifi aldıktan sonra ne kasık ağrım ne başka bişi var. Bazen midem kazınıyor bi bende mi oluyo acaba bu da
Folbiol kullanıyorum bende sizinki daha farklı demekki Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor her yöndenBenim kullandığım 160 lira 30 tane var içinde iğnelerin fiyatını artık demiyorum bile uçuyor malesef
Amin alıcaz inşallah hiç merak etme , bide bir dr bişey söyledi başka bir de git , yani teşhisler farklı tedaviler farklı ola biliyor , o yüzden içini ferah tutİnşallah iyi bir yer bulabilirim çok teşekkür ederim sağlıkla alalım yavrukarimizi
Bu çok iyi , maalesef burda öyle değilÇok saçma bir sistem doktor bu tabiki aranacak keza benim gittiğim hastane Türkiye'de nam salmış bir sürü şubesi olan bir yer bahçeci her ilde var hemen hemen ulaşamasam ben ulasamam çünkü çok dolular hem mesaj hem arama yoluyla her türlü konuşuyoruz
Duyarsın inşallah haftaya devlette bile duyabilirsin çok hızlı büyüyorlar artık çok şükürBende haftaya baska bi doktora goruneym bakalım belki tam duyarz
Folik asit SSK nin karşıladığı bir tane var bana ilaç yazdırırken sorun istersenizBenim kullandığım 160 lira 30 tane var içinde iğnelerin fiyatını artık demiyorum bile uçuyor malesef
Artik aldım bile yinede teşekkür ederimFolik asit SSK nin karşıladığı bir tane var bana ilaç yazdırırken sorun isterseniz
Ben folic 1 kullanıyorum 3 kutu progestan iğne 1 kutu progestan kapsül 1 kutu estrofem 1 er kutuda folik asitle coraspine 450 lira verdik ve bu sadece iki haftalık bir ilaç listesi gerçekten çok zorFolbiol kullanıyorum bende sizinki daha farklı demekki Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor her yönden
Ya maşallah çok sevindim adınıza rabbim cinsiyetini öğrenmeyi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli vaktinde dogurmayi nasip etsinEveeet hanımlar, geldik mi artik uzun süre sonraki randevulara (= kanamadan sonraki ilk kontrole gittim, normalde 7+4üm bir programa gore diger programa gore 7+3üm bugunki muayenede 7+1 göründüm, gayet güzel dedi doktorum, kalp atislari da gayet guzelmis, 5 hafta sonra 2li tarama testlerinde görüşürüz dedi, gozlerim doldu bir anda, hergün beta baktiriyordum bundan 3hafta önceçok şükür
Amin Allah razı olsun, cümlemizin inşallahYa maşallah çok sevindim adınıza rabbim cinsiyetini öğrenmeyi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli vaktinde dogurmayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?