• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Günde 3 tane içiyorum o şekilde yazıp iki kutu yazdı iki kutuyu karşıladı 3kutu progestan ve 3kutu oksopar 2 kutu estrofem aldım 132tl tuttu bir kutu estrofem 160 lira normalde
Baya uygun olmuş sizin benim anlamadığım folic asitler bunu karşılamasi gerekiyor devletin özel vitamine girdiği için karsilanmiyormus en nihayetinde ne şekilde hamile kalırsan kal bu kullanılıyor ve ucuzda değil

Çok teşekkür ederim amin☺️☺️ Bunu söylemek dile kolay ama gerçekten herşeyin bi zamanı varmış .Bizde bu şekilde sınanıyoruz. Ben anne olmayı hep çok isterdim bebekli birilerini görünce hep imrenirdim bu şekilde sınandım. Hiç vazgeçmedim yıkıldığım zamanlar oldu umutsuzluğa kapıldım herhalde anne olamıcam dedim ama günün sonunda geçti gitti. Bi kaç ay sonra tekrar tedaviye başladım. Herkes vücudun zarar görcek yapma bekle biraz dedi ama ben doktorunda onayıyla olumsuz deneyimleri bi kenara bırakıp en baştan başladım. Eş kösteğiyle yaptım bide bunları laf yiye yiye. Rabbim çabamı gördü ve beni ödüllendirdi bence☺️ bazıları çabalamadan bu sonuca ulaşıyor ama bizim için bu uygun görülmüş demekki. Uzun lafın kısası hiç pes etmeyin hep olumlu düşünün bu sefer olacak diye başlayın. Şuan tüp bebek tedavisinde o kadar iyi şeyler oluyor ki imkansız denilen kişiler bile anne baba oluyor. Bizimki imkansız değildi sadece zamana ihtiyacı vardı ve doğru zaman geldi ben anne oldum. Darısı sizin ve tüm isteyen dua eden çabalayanların başına.
Amin Amin Amin... Çok güzel özetlemişssin gerçekten. Geçen ay düşük yaşadım görümcemde aynı zamanda doğum yaptı. Knedi halimemi ağlasam giden bebeğimemi ağlasam insanların dediğin çaba çaba sarfetmedenmi anne baba olması beni o kadar üzdükü. Çok ağladım. Bu ay inşallah güzel sonuca ulaşağım allahın izniyle. Eşim o kadar sevinmiştiki geçen ay çocuk gibi onun kendimin sevinci kursağımızda kaldı. Senin daha zor olmuş eş desteksiz çabalamışşsın. Allahda sana hediyeni göndermiş. Allah hepimize isteyene hakedene sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.

İnşallah olacak hiç negatif enerji verme , moralini bozma sitres yapma , onlar çok etkili şeyler , çok iyi anlıyoruz seni hepimiz aynı süreçten geçiyoruz Allah yardımcımız olsun , inşallah hepimiz kabuşucaz yavrumuza
Bazen dibe iniyoruz onu yaşıyorum. Şimdi daha iyiyim. Mücadeleye hazırım haftaya başlıyorum. Amin inşallah bebek kokusuna bizde kendisine bizde 2023 te kucağımıza alarak bu hasrete son vereceğiz.

Merhabalar. Mide bulantısı yaşayan var mı. Sabaha kadar 5 kez kustum. Normal mi acaba. Gebelikten değil de zehirlendim mi yoksa diye düşünmeye başladım bu kadar fazla kusunca 🥺 umarım bebeğim iyidir.

Kızlar merhaba. Prolutex iğne oluyorum karından her gün 2şer ampul. İğneyi eşim yapıyor. İğne yerinden iğneyi çektikten sonra iki üç damla kan geliyor bazen bu normal mi? Bir de iğne yerinden aynı şekilde kanla ilacın sıvısı da geri geliyor bir kaç damla. Tedirgin oldum yeteri kadar hormonu enjekte edemiyorsak diye. Böyle bir şey yaşayan ya da bilgisi olan var mı?

Kızlar merhaba. Prolutex iğne oluyorum karından her gün 2şer ampul. İğneyi eşim yapıyor. İğne yerinden iğneyi çektikten sonra iki üç damla kan geliyor bazen bu normal mi? Bir de iğne yerinden aynı şekilde kanla ilacın sıvısı da geri geliyor bir kaç damla. Tedirgin oldum yeteri kadar hormonu enjekte edemiyorsak diye. Böyle bir şey yaşayan ya da bilgisi olan var mı?
bendede oluyordu cnm ben simdi iğne bitnce az bekleyip pamukla bastırıp çekiyorum sanırım gelmiyor.pamuğu azcık bastırıyorum oraya.

inan 5 saat muayeneyi beklediğimiz oldu üstelik şehir dışından geliyorduk, muayenede dr la konuşmamız 2 dk yı bulmuyordu aşırı yoğun çünkü opu muayene transfer ameliyat hepsini karışık yapıyor, ama pozitif olunca kendi aradı bende hiç irtibata geçmemiştim kendisi ile 🤗
Çok güzel oda güzel bişey 🥰🥰🥰🥰

Bulduğum eczanedeki çalışan hanım sağolsun kargoladı, inşallah 2güne falan elimde olacak, son 3 kutuydu eczanedeki insallah doktorum dedigi zamana kadar yeter ve sonrasinda gerek olmaz, yardımlarınız için teşekkür ederim 🙏🥰
Çok şükür bak gördün mü buldun işte 🥰🥰🥰 sitres yapma böyle şeylere 🤲🤲🥰🥰

Aslında kibrista gelişmiş bir yer ama değişik geldi gerçekten
Dr rahatsız etmemek için öyle yapıyorlar , bazıları çok ağrıyor boşuna , heralde o yüzden , dr lar kendilerine yardımcı tutmuş , ben Antakya mozaik hastanesine gittim ordada dr yardımcısı vardı 🫢🫢🫢 ve direk konuşulmuyordu , benim şansımamı öyle denk geliyor hep😳😳😳

Merhabalar. Mide bulantısı yaşayan var mı. Sabaha kadar 5 kez kustum. Normal mi acaba. Gebelikten değil de zehirlendim mi yoksa diye düşünmeye başladım bu kadar fazla kusunca 🥺 umarım bebeğim iyidir.
Merhaba merak etme bazılarında çok olur mide bulantısı bazılarında hiç olmaz , inşallah daha iyi olursun ilerledikçe

Kızlar günaydın, Transfer için ikinci adetimi oldum ama doktor bana femara verdi. Bir olgun yumurta olmaasını istediler ve rahmim bu sayede kalınlaşacakmış.. Estrofem flan niye vermedi ozaman sizin başınıza böyle bir şey geldi mi?

Amin Amin Amin... Çok güzel özetlemişssin gerçekten. Geçen ay düşük yaşadım görümcemde aynı zamanda doğum yaptı. Knedi halimemi ağlasam giden bebeğimemi ağlasam insanların dediğin çaba çaba sarfetmedenmi anne baba olması beni o kadar üzdükü. Çok ağladım. Bu ay inşallah güzel sonuca ulaşağım allahın izniyle. Eşim o kadar sevinmiştiki geçen ay çocuk gibi onun kendimin sevinci kursağımızda kaldı. Senin daha zor olmuş eş desteksiz çabalamışşsın. Allahda sana hediyeni göndermiş. Allah hepimize isteyene hakedene sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Aminnnn. Allah yardımcın olsun işini kolaylaştırsın işini rast getirsin İnşallah güzel haberlerini alalım burdan🥰🥰🥰

Kızlar günaydın, Transfer için ikinci adetimi oldum ama doktor bana femara verdi. Bir olgun yumurta olmaasını istediler ve rahmim bu sayede kalınlaşacakmış.. Estrofem flan niye vermedi ozaman sizin başınıza böyle bir şey geldi mi?
Hiç bi fikrim yok ben taze transfer oldum ama rahmini hazırlıyordur

Merhaba merak etme bazılarında çok olur mide bulantısı bazılarında hiç olmaz , inşallah daha iyi olursun ilerledikçe
Çok teşekkür ederim. Dün geceye kadar hiç yoktu bişeyim. Dün gece sabahı zor ettim. Midede bişey kalmadı. Şimdi daha iyiyim. İnşallah bidaha olmaz bu kadar 😔

Back