Çok teşekkür ederim amin
Bunu söylemek dile kolay ama gerçekten herşeyin bi zamanı varmış .Bizde bu şekilde sınanıyoruz. Ben anne olmayı hep çok isterdim bebekli birilerini görünce hep imrenirdim bu şekilde sınandım. Hiç vazgeçmedim yıkıldığım zamanlar oldu umutsuzluğa kapıldım herhalde anne olamıcam dedim ama günün sonunda geçti gitti. Bi kaç ay sonra tekrar tedaviye başladım. Herkes vücudun zarar görcek yapma bekle biraz dedi ama ben doktorunda onayıyla olumsuz deneyimleri bi kenara bırakıp en baştan başladım. Eş kösteğiyle yaptım bide bunları laf yiye yiye. Rabbim çabamı gördü ve beni ödüllendirdi bence
bazıları çabalamadan bu sonuca ulaşıyor ama bizim için bu uygun görülmüş demekki. Uzun lafın kısası hiç pes etmeyin hep olumlu düşünün bu sefer olacak diye başlayın. Şuan
tüp bebek tedavisinde o kadar iyi şeyler oluyor ki imkansız denilen kişiler bile anne baba oluyor. Bizimki imkansız değildi sadece zamana ihtiyacı vardı ve doğru zaman geldi ben anne oldum. Darısı sizin ve tüm isteyen dua eden çabalayanların başına.