2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Çok teşekkür ederim. Dün geceye kadar hiç yoktu bişeyim. Dün gece sabahı zor ettim. Midede bişey kalmadı. Şimdi daha iyiyim. İnşallah bidaha olmaz bu kadar
bazen yediğiniz şeylerde dokunabiliyor ağır gelebilir, kaldı ki zaten gebelikte olağan şeyler bunlar, daha hafif az az sık sık beslenin ve mideniz hiç tamamen boş kalmasın

Merhabalar. Mide bulantısı yaşayan var mı. Sabaha kadar 5 kez kustum. Normal mi acaba. Gebelikten değil de zehirlendim mi yoksa diye düşünmeye başladım bu kadar fazla kusunca umarım bebeğim iyidir.
Ayy o döneme girdin mi ya bende hiç bişi yok pozitifi aldıktan sonra ne kasık ağrım ne başka bişi var. Bazen midem kazınıyor bi bende mi oluyo acaba bu da

Folic asit en ucuzu aslında 54 lira olmuş kutusu 50 tane var içinde pahalı olan progestan prolutex iğne haftalık 490 TL yapıyor

İğneyi yaptıktan sonra sıktığınız yeri bırakıp 5 saniye sonra iğneyi pamuk bastırıp çıkarın ovalayın o zaman çıkmıyor dışarıya bende de oluyor böyle

Normalde yumurta olunca transferi iptal ediyorlar diye biliyorum çok değişik geldi bana

Kızlar cok sukur keseyi de gordum kal atısı da yeni yeni duyuluyormus doktor ben cok az duyuyorum 20 gun sonra tekrar gel dedi yine uzak bi tarihe verdi 6 haftalıkmısm
Maşallah bende bugün ikinciye gittim nazlı nazlı yavaş büyüyor dedi 6+3 günlük görünüyor benimde rapor verdi inşallah 20 ocakta bir daha bakacak 7+1im normalde

Eveeet hanımlar, geldik mi artik uzun süre sonraki randevulara (= kanamadan sonraki ilk kontrole gittim, normalde 7+4üm bir programa gore diger programa gore 7+3üm bugunki muayenede 7+1 göründüm, gayet güzel dedi doktorum, kalp atislari da gayet guzelmis, 5 hafta sonra 2li tarama testlerinde görüşürüz dedi, gozlerim doldu bir anda, hergün beta baktiriyordum bundan 3hafta önce çok şükür

Ayy o döneme girdin mi ya bende hiç bişi yok pozitifi aldıktan sonra ne kasık ağrım ne başka bişi var. Bazen midem kazınıyor bi bende mi oluyo acaba bu da
Valla ne güzel iyiydim. Rahat geçecek diye düşünüyordum. Ama dün gece çok kötü oldum. İshal de başladı. Belki de yediğim bişey bozdu. Gerçi farklı bişey de yemedim. Hayırlısı bakalım. İnşallah düzelirim de bidaha olmaz bu kadar. Ne güzel belirtisiz dönemin tadını çıkar

Çok teşekkür ederim. Dün geceye kadar hiç yoktu bişeyim. Dün gece sabahı zor ettim. Midede bişey kalmadı. Şimdi daha iyiyim. İnşallah bidaha olmaz bu kadar
İnşallah , limon ye iyi gelir belki benim bi arkadaşım her yere kendisiyle limon taşırdı midesi bulandımı biraz suyundan içerdi , ama benim tecrübem yok , belki sizede iyi gelir limon

Kalp atışını duyabilmişmiydin sen
Çok şükür geçen hafta duydum ben bebeğim büyüyor ama kesesi küçük kalıyor düşük tehliken var kese bebeği atabilir dedi geçen hafta bu hafta biraz daha büyümüş ama 1 haftada 4 günlük büyümüş cihazlardan çok fark ediyor cuma günü devlete gitmiştim o bebeği göremem kalp atışı yok haftaya gel demişti mesela her cihaz farklı ölçüyor

benimde kazınıyor merak etme yalnız değilsin bana gecenin bi yarısı yemek yediriyor yaa normalde asla yemem hafif kasık ağrısı ve halsizlik dışında bende de bişey yok

Bende haftaya baska bi doktora goruneym bakalım belki tam duyarz

Maşallah çok sevindim sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına aldığın günlerde gelecek inşallah

İnsallah sag salim kucagına alırsın hamile kalmakla bitmiyor kalp atışı taraması buyudu mu gelişti mi kaygısı dogana kadar dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…