2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Günde 3 tane içiyorum o şekilde yazıp iki kutu yazdı iki kutuyu karşıladı 3kutu progestan ve 3kutu oksopar 2 kutu estrofem aldım 132tl tuttu bir kutu estrofem 160 lira normalde
Baya uygun olmuş sizin benim anlamadığım folic asitler bunu karşılamasi gerekiyor devletin özel vitamine girdiği için karsilanmiyormus en nihayetinde ne şekilde hamile kalırsan kal bu kullanılıyor ve ucuzda değil

Amin Amin Amin... Çok güzel özetlemişssin gerçekten. Geçen ay düşük yaşadım görümcemde aynı zamanda doğum yaptı. Knedi halimemi ağlasam giden bebeğimemi ağlasam insanların dediğin çaba çaba sarfetmedenmi anne baba olması beni o kadar üzdükü. Çok ağladım. Bu ay inşallah güzel sonuca ulaşağım allahın izniyle. Eşim o kadar sevinmiştiki geçen ay çocuk gibi onun kendimin sevinci kursağımızda kaldı. Senin daha zor olmuş eş desteksiz çabalamışşsın. Allahda sana hediyeni göndermiş. Allah hepimize isteyene hakedene sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.

Bazen dibe iniyoruz onu yaşıyorum. Şimdi daha iyiyim. Mücadeleye hazırım haftaya başlıyorum. Amin inşallah bebek kokusuna bizde kendisine bizde 2023 te kucağımıza alarak bu hasrete son vereceğiz.

Merhabalar. Mide bulantısı yaşayan var mı. Sabaha kadar 5 kez kustum. Normal mi acaba. Gebelikten değil de zehirlendim mi yoksa diye düşünmeye başladım bu kadar fazla kusunca umarım bebeğim iyidir.

Kızlar merhaba. Prolutex iğne oluyorum karından her gün 2şer ampul. İğneyi eşim yapıyor. İğne yerinden iğneyi çektikten sonra iki üç damla kan geliyor bazen bu normal mi? Bir de iğne yerinden aynı şekilde kanla ilacın sıvısı da geri geliyor bir kaç damla. Tedirgin oldum yeteri kadar hormonu enjekte edemiyorsak diye. Böyle bir şey yaşayan ya da bilgisi olan var mı?

bendede oluyordu cnm ben simdi iğne bitnce az bekleyip pamukla bastırıp çekiyorum sanırım gelmiyor.pamuğu azcık bastırıyorum oraya.

Çok güzel oda güzel bişey

Çok şükür bak gördün mü buldun işte sitres yapma böyle şeylere

Aslında kibrista gelişmiş bir yer ama değişik geldi gerçekten
Dr rahatsız etmemek için öyle yapıyorlar , bazıları çok ağrıyor boşuna , heralde o yüzden , dr lar kendilerine yardımcı tutmuş , ben Antakya mozaik hastanesine gittim ordada dr yardımcısı vardı ve direk konuşulmuyordu , benim şansımamı öyle denk geliyor hep

Merhabalar. Mide bulantısı yaşayan var mı. Sabaha kadar 5 kez kustum. Normal mi acaba. Gebelikten değil de zehirlendim mi yoksa diye düşünmeye başladım bu kadar fazla kusunca umarım bebeğim iyidir.
Merhaba merak etme bazılarında çok olur mide bulantısı bazılarında hiç olmaz , inşallah daha iyi olursun ilerledikçe

Kızlar günaydın, Transfer için ikinci adetimi oldum ama doktor bana femara verdi. Bir olgun yumurta olmaasını istediler ve rahmim bu sayede kalınlaşacakmış.. Estrofem flan niye vermedi ozaman sizin başınıza böyle bir şey geldi mi?

Kızlar cok sukur keseyi de gordum kal atısı da yeni yeni duyuluyormus doktor ben cok az duyuyorum 20 gun sonra tekrar gel dedi yine uzak bi tarihe verdi 6 haftalıkmısm
transfer tarihiniz ne zamandı ?

Aminnnn. Allah yardımcın olsun işini kolaylaştırsın işini rast getirsin İnşallah güzel haberlerini alalım burdan

Kızlar cok sukur keseyi de gordum kal atısı da yeni yeni duyuluyormus doktor ben cok az duyuyorum 20 gun sonra tekrar gel dedi yine uzak bi tarihe verdi 6 haftalıkmısm
Maşallah sağlıkla kucağına al bebişini inşallah

Hiç bi fikrim yok ben taze transfer oldum ama rahmini hazırlıyordur

Merhaba merak etme bazılarında çok olur mide bulantısı bazılarında hiç olmaz , inşallah daha iyi olursun ilerledikçe
Çok teşekkür ederim. Dün geceye kadar hiç yoktu bişeyim. Dün gece sabahı zor ettim. Midede bişey kalmadı. Şimdi daha iyiyim. İnşallah bidaha olmaz bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…