• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Hayırlı olsun inşallah iğneyi karşılamıyor diye biliyorum benimki prolutex doktor yazsamda karşılamaz dedi ama corasprin folik asit fitili karşıladı biz çok şükür ilk muayenede kalp atışını duyunca oksoparıda karşıladı 2600 küsur tutacak ilaca 132 TL verdik prolutexi aryica komşumdan aldım
Eczaneyi aradım bir kutu karşılar dedi iğneden için kapsül estrofemi de karşılıyor dedi ama bir kutu olarak karşılar sanırım yinede az çok ödenir çünkü ilaçlar çok pahalı malum

Eczaneyi aradım bir kutu karşılar dedi iğneden için kapsül estrofemi de karşılıyor dedi ama bir kutu olarak karşılar sanırım yinede az çok ödenir çünkü ilaçlar çok pahalı malum
Günde 3 tane içiyorum o şekilde yazıp iki kutu yazdı iki kutuyu karşıladı 3kutu progestan ve 3kutu oksopar 2 kutu estrofem aldım 132tl tuttu bir kutu estrofem 160 lira normalde

Ben kapsülü sabah 2 gece 2 şeklinde kullanıyorum yani öder mi
günde 3 taneye kadar karşılıyor daha önce ne kadar aldınız bilmiyorum ama bir miktarını cebinizden ödeyeceksiniz maalesef, mesela ben 20 aralıkta almıştım 3 kutu, bu 3 kutu 19 ocağa kadar karşılıyor ee 2x2 kullanınca 19 ocağa kadar yetmiyor bende ücretini verip aldım

Benim doktorum da öyle. Canım doktorum🧿🙏🏻
Çok şanslısınız o konuda , kıbrısta hiç bir dr la direk konuşmak çok zor , hepsinin yardımcısı var , ve sadece yardımcıyla iletişime geçe biliyoruz , sadece muayene esnasında ben dr görüyorum , çok iyi bi dr , ama çok yoğun , 2,3 tane yardımcısı var onlar bakıyor sadece , tabi yoğunluk bahane , yoksa ben bunlardan daha yoğun dr lar gördüm direk iletişime geçe biliyordum

Be kadar ilginç 🥰🥰🥰🥰 ve ne kadar güzel bişey , ben dr la pek konuşamadım 😬😬😬😳😳
inan 5 saat muayeneyi beklediğimiz oldu üstelik şehir dışından geliyorduk, muayenede dr la konuşmamız 2 dk yı bulmuyordu aşırı yoğun çünkü opu muayene transfer ameliyat hepsini karışık yapıyor, ama pozitif olunca kendi aradı bende hiç irtibata geçmemiştim kendisi ile 🤗

Bulduğum eczanedeki çalışan hanım sağolsun kargoladı, inşallah 2güne falan elimde olacak, son 3 kutuydu eczanedeki insallah doktorum dedigi zamana kadar yeter ve sonrasinda gerek olmaz, yardımlarınız için teşekkür ederim 🙏🥰
Süper canım, ne demek çok sevindim bugün sana yarın bir başkasına rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi 🙏🏻🥰🥰

günde 3 taneye kadar karşılıyor daha önce ne kadar aldınız bilmiyorum ama bir miktarını cebinizden ödeyeceksiniz maalesef, mesela ben 20 aralıkta almıştım 3 kutu, bu 3 kutu 19 ocağa kadar karşılıyor ee 2x2 kullanınca 19 ocağa kadar yetmiyor bende ücretini verip aldım
Bana iki haftalık lazım ignede kapsülde yanlış hesaplamadiysam bir kutu kapsül alınca yetiyor

Back