• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Allah razi olsun canim. Dondurulmuş olmus senin. Benim taze transferolacak bu kez. Doktorunun adini duymustum. Bizim 5 inci deneme oldugu icin artik ozeli düşünmedik. Zeynep kamilde yapacagiz bu kez. Kim evlat sahibi olmak istiyorsa tez zamanda saglikla verip mutlu eder insallah🥰🥰🙏🙏
Amin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın , yok bende taze transfer oldum , opu fan sonra hemen ilaçlara başladı

Aynen gönderdim 10 gün sonraya randevu verdi keseyi görmek için 🤲🤲 bi keseyi görsem kalp atışını duysak birazcık daha sitereslerimden gidecek , Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🤲🤲🤲🤲
2300 degil miydi betanız? Yarin yada ertesi gün keseyi görürsünüz, ama kalp atisiyla beraber görmek için garantiye almis bence doktorunuz kendisini (=

Ne keseyi gordum henüz ne kalp atısı duydum daha ultrasona hiç girmedim pozitif cıktıktan sonra ama bir mide bulantım var normal mi bilmiyorum iki gundueir sadece tuzlu ekmek yiyorum cok kotuyum 😞 pozitif olan hanımlar sizde mide bulantısı basladı mı
Kalp atışı olunca mide bulantısı daha çok artarmis ilk muayeneye ne zaman gideceksin ben Perşembe günü ikinci randevuya gideceğim inşallah güzel haberler alırım

Arkadaşlar bende de kanama var. Progesteron değerim düşük. Hem progestan200 hem progestan dex kullanıyorum. Bugün kese yanında doktorun ne olduğunu bilemediği (kese ya da kanama alanı) bir şey göründü. Görseli eklemeye çalışacağım. Kanama alanı olan varsa sizde de bu şekilde mi ya da ilk ultrasonda tek çıkıp şu an ikiz olarak görünebilir mi? Bu arada kesenin boyutu ile uyumlu bu şey.

Yok coraspini ilk kahverengi lekelenmemde tüp bebek merkezindeki hemşire bırakın demişti zaten, onu uzun zamandir içmiyorum
Anladım canım. Sanırım tüp bebekte kanama çok yaşanıyor. İnşallah son olsun bu 🤲🏼

Ultrason bu şekilde

Eklentiler

• IMG_20230110_102638.jpg
    IMG_20230110_102638.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20230110_102621.jpg
    IMG_20230110_102621.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20230110_102546.jpg
    IMG_20230110_102546.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 90
Kuzum bana iki ayrı kese gibi geldi zaten baksana ayrı iki ölçüm yapmış aslında anlaması lazım doktorun onun kese mi kanama alanı mi olduğunu
Cuma günü kendi doktoruma gideceğim. O daha net konuşacaktır bulunduğum ilçede imkanlar biraz kısıtlı. Cevabın için çok teşekkür ederim ❤️

2300 degil miydi betanız? Yarin yada ertesi gün keseyi görürsünüz, ama kalp atisiyla beraber görmek için garantiye almis bence doktorunuz kendisini (=
2800 bhcg , bencede direk kalp atışı ve keseyi görmek istemiş , aşkında bhcg sonra araştırdım yüksek çıkmış , ikiz ola bilir mi acaba , 2 embriyo transfer edildi

Arkadaşlar bende de kanama var. Progesteron değerim düşük. Hem progestan200 hem progestan dex kullanıyorum. Bugün kese yanında doktorun ne olduğunu bilemediği (kese ya da kanama alanı) bir şey göründü. Görseli eklemeye çalışacağım. Kanama alanı olan varsa sizde de bu şekilde mi ya da ilk ultrasonda tek çıkıp şu an ikiz olarak görünebilir mi? Bu arada kesenin boyutu ile uyumlu bu şey.
Dr bunun bilmesi gerekiyordu aslında , belki ikinci kese vardır , belki ikizmiş ama bir tanesi oluşmamış , hiç bilgiö yok maalesef ama merak etme bebek iyise inşallah bişey yoktur 🤲🤲🤲🤲

Dr bunun bilmesi gerekiyordu aslında , belki ikinci kese vardır , belki ikizmiş ama bir tanesi oluşmamış , hiç bilgiö yok maalesef ama merak etme bebek iyise inşallah bişey yoktur 🤲🤲🤲🤲
Doktora bişey diyemiyorum aletler gerçekten bir garip. İlçede olduğum için cumaya kadar sabredip sonucu öğrenicem dilerim güzel olsun❤️çok teşekkür ederim cevabın için

Kese tam olarak transferden kaç gün sonra görünüyor. Diyelim ki 10.günü pozitifi aldın kese tahmini bi hafta içinde mi görünüyor

Back