Uyudum biraz ama kasık agrim cok fazla regl ağrısı gibi, simdiye kadar birseyim yoktu anlamadim kiNasıl oldunuz ? Dinlendin mi hastaneden sonra
Hakkinizda hayirlisi, betahcg.den cok anlaşılmıyor yaziyor internette ama tabii Allah bilir, istiyorsanız eğer inşallah öyle olur2800 bhcg , bencede direk kalp atışı ve keseyi görmek istemiş , aşkında bhcg sonra araştırdım yüksek çıkmış , ikiz ola bilir mi acaba , 2 embriyo transfer edildi
Bebek ve rahim büyüdüğünden de ağrır cAnımO kadar kasıklarım ağrıyor ki son olmayacak diye korkuyorum ama inşallah diyelim
İnşallah bişey değildir , hiç merak etme içini ferah tutDoktora bişey diyemiyorum aletler gerçekten bir garip. İlçede olduğum için cumaya kadar sabredip sonucu öğrenicem dilerim güzel olsunçok teşekkür ederim cevabın için
Kese 5 haftada görünüyor galiba , ama bilemiyorum transferden kaç gün sonra , bana 22 gün transferden sonraya randevu verdiKese tam olarak transferden kaç gün sonra görünüyor. Diyelim ki 10.günü pozitifi aldın kese tahmini bi hafta içinde mi görünüyor
Aynen teşekkür ederim belki işini garantiye almak istemişEvet dogru rahmi kalinlastirmak icin benim doktor dondurulmusda 3 aya kadar kullandiriyordu. Senin doktorun farkli bir tedavi uygulamis. Ve sonucuda güzelolmus
Valla maşallah diyelim .Benim mide bulantısı aşırı zor doktor ilacın dozunu artırdı. İnşallah iyi gelir. Birde grip oldugum öksürük burun akıntısı fenalardayim.Ben 6+4 teyim göğüs şişkinliği ve ağrısı arada kramplar kocaman bir karın dışında hiç birşey yok doğru düzgün uykuda uyuyamıyorum dön dön dur zor dalıyorum normalde 12 1 e kadar uyurum tövbe uyuyamıyorum geç 3te uyuyorum sabah 7de fitil almaya uyanıyorum 8 de estrofem içiyorum anca 11 e kadar uyuyabiliyorum ki ben hamile değilken akşam üzeri 4 de kadar uyuduğumu bilirim şimdi yok doydum uykuya midem çok bulanır sanıyordum bazen bir hoş oluyor ama iştahım açık çok yiyorum demekki herkeste farklı oluyor doktor kalp atışından sonra belirtiler artar dedi aynı hiç bir değişiklik yok
Bilmiyorum ikizde Allah korusun erken doğum falan oluyor , inşallah sağlıklı olsun da hiç fark etmezHakkinizda hayirlisi, betahcg.den cok anlaşılmıyor yaziyor internette ama tabii Allah bilir, istiyorsanız eğer inşallah öyle olur
Dinlen , hiç merak etme kasıkların ağrısı çok normal bişey , ben dr söyledim dedi içtiğiniz ilaçlardan dolayı ağrıyor , hem ilaç hem rahim büyüme ikiside varHakkinizda hayirlisi, betahcg.den cok anlaşılmıyor yaziyor internette ama tabii Allah bilir, istiyorsanız eğer inşallah öyle olur
Oo baya varmışKese 5 haftada görünüyor galiba , ama bilemiyorum transferden kaç gün sonra , bana 22 gün transferden sonraya randevu verdi
Aynen çok haklısınız inşallahOo baya varmışinsan bi an önce görmek duymak istiyor o günler de gelcek inş
Kese beta hcg 1000in üzerine çıktımı görünmeye başlar canım. Zaten gebeliği öğrendiğinde 4haftalık oluyorsun. Yani 1hafta sonra keseyi görürsünOo baya varmışinsan bi an önce görmek duymak istiyor o günler de gelcek inş
Bende aylarca kullandım lekelenmem bile yoktu ama garanti olsun diye yaptırdı doktor. Evet acıyor heryerin delik deşik oluyor ama düşmesin diye herşeyKızlar benim lekelenme var diye her gün 2 tane progestan iğnesi söyledi dr , bebeğin kalp atışına kadar devam edicez dedi , ama şu ana kadar 7 tane vuruldum ve morardı ve acayip acıyor yani felaket , sizde oldu mu böyle bişey ? Tekrar fitil kullana bilirmiyim diye sordum yok dediler
Aa 4haftalık mı yani şu anKese beta hcg 1000in üzerine çıktımı görünmeye başlar canım. Zaten gebeliği öğrendiğinde 4haftalık oluyorsun. Yani 1hafta sonra keseyi görürsün
Benim de ağrıyor ya hem kalça hem göbek gitti bayaKızlar benim lekelenme var diye her gün 2 tane progestan iğnesi söyledi dr , bebeğin kalp atışına kadar devam edicez dedi , ama şu ana kadar 7 tane vuruldum ve morardı ve acayip acıyor yani felaket , sizde oldu mu böyle bişey ? Tekrar fitil kullana bilirmiyim diye sordum yok dediler
Aa 4haftalık mı yani şu anallaaam
Ben bir anda boyle baslamasina şaşırıyorum, hic belirtim yokken bir anda basladi bu agrilar =(Dinlen , hiç merak etme kasıkların ağrısı çok normal bişey , ben dr söyledim dedi içtiğiniz ilaçlardan dolayı ağrıyor , hem ilaç hem rahim büyüme ikiside var
10.gün 241 çıkmıştı. Bi de 14.gün yaptır dedi. Cumayı bekliyorum sabırsızlıklatest yaptır dedikleri gün 4haftalık oluyor beta hcg kaç çıkmıştı en son
Beta 2güne bir yaklaşık 2ye katlıyor. Yani 14.gün 1000in üstüne çıkmış olur inşallah10.gün 241 çıkmıştı. Bi de 14.gün yaptır dedi. Cumayı bekliyorum sabırsızlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?