2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

2800 bhcg , bencede direk kalp atışı ve keseyi görmek istemiş , aşkında bhcg sonra araştırdım yüksek çıkmış , ikiz ola bilir mi acaba , 2 embriyo transfer edildi
Hakkinizda hayirlisi, betahcg.den cok anlaşılmıyor yaziyor internette ama tabii Allah bilir, istiyorsanız eğer inşallah öyle olur

Valla maşallah diyelim .Benim mide bulantısı aşırı zor doktor ilacın dozunu artırdı. İnşallah iyi gelir. Birde grip oldugum öksürük burun akıntısı fenalardayim.

Hakkinizda hayirlisi, betahcg.den cok anlaşılmıyor yaziyor internette ama tabii Allah bilir, istiyorsanız eğer inşallah öyle olur
Bilmiyorum ikizde Allah korusun erken doğum falan oluyor , inşallah sağlıklı olsun da hiç fark etmez

Dinlen , hiç merak etme kasıkların ağrısı çok normal bişey , ben dr söyledim dedi içtiğiniz ilaçlardan dolayı ağrıyor , hem ilaç hem rahim büyüme ikiside var

Kızlar benim lekelenme var diye her gün 2 tane progestan iğnesi söyledi dr , bebeğin kalp atışına kadar devam edicez dedi , ama şu ana kadar 7 tane vuruldum ve morardı ve acayip acıyor yani felaket , sizde oldu mu böyle bişey ? Tekrar fitil kullana bilirmiyim diye sordum yok dediler

Bende aylarca kullandım lekelenmem bile yoktu ama garanti olsun diye yaptırdı doktor. Evet acıyor heryerin delik deşik oluyor ama düşmesin diye herşey

Benim de ağrıyor ya hem kalça hem göbek gitti baya Ama herşeye değer

Dinlen , hiç merak etme kasıkların ağrısı çok normal bişey , ben dr söyledim dedi içtiğiniz ilaçlardan dolayı ağrıyor , hem ilaç hem rahim büyüme ikiside var
Ben bir anda boyle baslamasina şaşırıyorum, hic belirtim yokken bir anda basladi bu agrilar =(

10.gün 241 çıkmıştı. Bi de 14.gün yaptır dedi. Cumayı bekliyorum sabırsızlıkla
Beta 2güne bir yaklaşık 2ye katlıyor. Yani 14.gün 1000in üstüne çıkmış olur inşallah minicikte olsa görünüyor kese kalp atışı için biraz sabretmek gerekiyor sonrada her ay acaba ne kadar büyüdü diye günleri iple çekiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…