• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ne keseyi gordum henüz ne kalp atısı duydum daha ultrasona hiç girmedim pozitif cıktıktan sonra ama bir mide bulantım var normal mi bilmiyorum iki gundueir sadece tuzlu ekmek yiyorum cok kotuyum 😞 pozitif olan hanımlar sizde mide bulantısı basladı mı
Mide bulantısı tabiki normal bazılarında erken başlar bazılarda geç , merak edilecek bişey yok , hormonlar değişiyor o yüzden

ay ben kesın bı tarafımı yakarımm, hazır minişten olurum..
onu neden yaptınız anlamadım?
nar cok faydalıymıs ,nar alcam aksam
Hamilelikte nar içmeyin , kan sulandırıcı çünkü , kupa rahimdeki kan dolaşımını hızlandırır , yumuşatır yani rahmin içini

yok canım trasnfer olcam ben , rahım kalınlasması ıcın ıcıcem ..
anladımm
Eğer rahmin içindeki damarlar gergin olursa bebeğin yerleşmesini engelliyor kupa kan dolaşımını hızlandırarak bebeğin rahat yerleşmesine yardımcı olur nar suyuda verdikleri kan sulandırcı gibi oluyor oda kan dolaşımını hızlandırır kanı sulandırır

Eğer rahmin içindeki damarlar gergin olursa bebeğin yerleşmesini engelliyor kupa kan dolaşımını hızlandırarak bebeğin rahat yerleşmesine yardımcı olur nar suyuda verdikleri kan sulandırcı gibi oluyor oda kan dolaşımını hızlandırır kanı sulandırır
cok sagol canımmm,
ınsallaahh saglıkla tutunsun bebeklerımız :KK37:

yaa canım benım ne guzel yazmıssın,
cookkk tesekkur ederım..
bende hemen nar suyu alayım başlıyım, ınsallaahh şifa olur..
lımon suyunuda denıycem hem c vıtamını deposu haklısın..
bugun gıttım bende adetın ıkıncı gunuydu dogal sıkulus yapcaz dedı doktor, ben ilaçlı olur dıye dusunmustum..
sen trasnfere kadar kac kere kontrole gıtmıstın acaba?
ovıtrelle mı vuruldun çatlatma ıgnesi?
saglıkla gelsın bebegın canım hayırlı evlat olsun. :KK200: :KK200:
Ananasta cok iyi , ben bayagi nari yedim nar suyu ictim transfer oncesi ama dedigim gibi hem onceso hem sonrasi ananas yedim. Transferden sonraki 5 gun 1 dilim ananas tutunmayi kolaylastiriyormus .

KAN SULANDIRICI KULLANIYORUZ OKSAPAR PIHTILAŞMA İÇİN. NAR YEMEMEK BANA SORUN YARATIRMI ?
Yani doğru bize kan sulandırıcı veriyorlar ama eğer kanama varsa nar yersen daha kötü olur ama tabiki bu eğer hergün yenilirse öyle olur bir gün nar yemekle bişey olmaz , mesela bende kan sulandırıcıyı kesti kanamam var diye

Yani doğru bize kan sulandırıcı veriyorlar ama eğer kanama varsa nar yersen daha kötü olur ama tabiki bu eğer hergün yenilirse öyle olur bir gün nar yemekle bişey olmaz , mesela bende kan sulandırıcıyı kesti kanamam var diye
EVET KANAMA OLURSA 3 -4 GÜN KAN SULANDIRICI KESİLİYOR. AKLIMDA OLSUN NAR KONUSU. TEŞEKKÜR EDERİM. BU ARADA KIBRISDAMI TEDAVİ GÖRÜYORSUN. TRANSFERDEN SONRA HANGİ İLACLARI VERDİLER NELERE DİKKAT ET DEDİLER. UZUN OLDU AMA KUSURA BAKMA

Annem yanimda hiçbir is yaptirmiyor ki kurban olduğum 😔 bence oksapar bana fazla geliyor ama doktor değilim ki emin olamam😔
Ben oksapar değilde corasprin daha çok kanama yapabilir diye biliyorum sanki kullanıyormusun canım

EVET KANAMA OLURSA 3 -4 GÜN KAN SULANDIRICI KESİLİYOR. AKLIMDA OLSUN NAR KONUSU. TEŞEKKÜR EDERİM. BU ARADA KIBRISDAMI TEDAVİ GÖRÜYORSUN. TRANSFERDEN SONRA HANGİ İLACLARI VERDİLER NELERE DİKKAT ET DEDİLER. UZUN OLDU AMA KUSURA BAKMA
Canım ne kusuru burda birbirimize destek vermek için ve bilgi vermek için konuşuyoruz , Kıbrıs dr Halil İbrahim tekinde tedavi oluyorum , transferden 5 gün önce her gün 2 tane monofoks
1 tane prednol
3 tane estrofem 2 mg
Elevit vitamini gece tok karına
İmom vitamini sabah aç karına
Progestron her gün 3 tane ,
Transferden sonra prednol kesildi
Ve corasprin 1 tane
Estrofem 4 tane
Progestron her gün 6 tane oldu vitaminlerde aynı

Canım ne kusuru burda birbirimize destek vermek için ve bilgi vermek için konuşuyoruz , Kıbrıs dr Halil İbrahim tekinde tedavi oluyorum , transferden 5 gün önce her gün 2 tane monofoks
1 tane prednol
3 tane estrofem 2 mg
Elevit vitamini gece tok karına
İmom vitamini sabah aç karına
Progestron her gün 3 tane ,
Transferden sonra prednol kesildi
Ve corasprin 1 tane
Estrofem 4 tane
Progestron her gün 6 tane oldu vitaminlerde aynı
Allah razi olsun canim. Dondurulmuş olmus senin. Benim taze transferolacak bu kez. Doktorunun adini duymustum. Bizim 5 inci deneme oldugu icin artik ozeli düşünmedik. Zeynep kamilde yapacagiz bu kez. Kim evlat sahibi olmak istiyorsa tez zamanda saglikla verip mutlu eder insallah🥰🥰🙏🙏

Ay maşallah 🧿 çok şükür ikinizde iyisiniz , umarım artık böyle bişey olmaz ve çok rahat geçirirsin inşallah kalan süreci ve bebeğine sağ sağlim rahat bi şekilde kavuşursun 🤲🤲🤲🥰🥰
Sagsalim kavusalim da ben rahat geciremeyecgimi anladim, mide bulantilarim basladi, kasıklarım çok ağrıyor ama o iyi olsun da 🥰 sizin de betanız gayet güzel artmış merak etmeyin, kanamaniz durdu mu?

Back