Amin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın , yok bende taze transfer oldum , opu fan sonra hemen ilaçlara başladıAllah razi olsun canim. Dondurulmuş olmus senin. Benim taze transferolacak bu kez. Doktorunun adini duymustum. Bizim 5 inci deneme oldugu icin artik ozeli düşünmedik. Zeynep kamilde yapacagiz bu kez. Kim evlat sahibi olmak istiyorsa tez zamanda saglikla verip mutlu eder insallah
Benimde hiç olmadı hem corasprin hem oksapar kullanıyorum çok şükür olmadırengi miktarı nasıl? dr una haber ver yinede, bu arada benim hiç lekelenmem olmadı burda çoğu kişinin az da olsa olmuştu , hiç olmaması da normal mi acaba
Yok coraspini ilk kahverengi lekelenmemde tüp bebek merkezindeki hemşire bırakın demişti zaten, onu uzun zamandir içmiyorumBen oksapar değilde corasprin daha çok kanama yapabilir diye biliyorum sanki kullanıyormusun canım
Amin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın , yok bende taze transfer oldum , opu fan sonra hemen ilaçlara başladı
2300 degil miydi betanız? Yarin yada ertesi gün keseyi görürsünüz, ama kalp atisiyla beraber görmek için garantiye almis bence doktorunuz kendisini (=Aynen gönderdim 10 gün sonraya randevu verdi keseyi görmek içinbi keseyi görsem kalp atışını duysak birazcık daha sitereslerimden gidecek , Allah isteyen herkese nasip etsin
Kalp atışı olunca mide bulantısı daha çok artarmis ilk muayeneye ne zaman gideceksin ben Perşembe günü ikinci randevuya gideceğim inşallah güzel haberler alırımNe keseyi gordum henüz ne kalp atısı duydum daha ultrasona hiç girmedim pozitif cıktıktan sonra ama bir mide bulantım var normal mi bilmiyorum iki gundueir sadece tuzlu ekmek yiyorum cok kotuyumpozitif olan hanımlar sizde mide bulantısı basladı mı
Tamam canım, transferden önce yerimHamilelikten önce ananas ye , ananasta bi madde vermış rahim içini yumuşatıyor o yüzden hamilelikten sonra ilk 3 ayda çok dikkatli yenmesi gerekiyor yazmıştı internette
Anladım canım. Sanırım tüp bebekte kanama çok yaşanıyor. İnşallah son olsun buYok coraspini ilk kahverengi lekelenmemde tüp bebek merkezindeki hemşire bırakın demişti zaten, onu uzun zamandir içmiyorum
Kuzum bana iki ayrı kese gibi geldi zaten baksana ayrı iki ölçüm yapmış aslında anlaması lazım doktorun onun kese mi kanama alanı mi olduğunuUltrason bu şekilde
Nasıl oldunuz ? Dinlendin mi hastaneden sonraYok coraspini ilk kahverengi lekelenmemde tüp bebek merkezindeki hemşire bırakın demişti zaten, onu uzun zamandir içmiyorum
Cuma günü kendi doktoruma gideceğim. O daha net konuşacaktır bulunduğum ilçede imkanlar biraz kısıtlı. Cevabın için çok teşekkür ederimKuzum bana iki ayrı kese gibi geldi zaten baksana ayrı iki ölçüm yapmış aslında anlaması lazım doktorun onun kese mi kanama alanı mi olduğunu
Ben hala Estrofemi kullanıyorum , östrojen hormonuymuşEstrofemi 2 defa dondurulmusda kullandim ben. Hayirlisi olsun
2800 bhcg , bencede direk kalp atışı ve keseyi görmek istemiş , aşkında bhcg sonra araştırdım yüksek çıkmış , ikiz ola bilir mi acaba , 2 embriyo transfer edildi2300 degil miydi betanız? Yarin yada ertesi gün keseyi görürsünüz, ama kalp atisiyla beraber görmek için garantiye almis bence doktorunuz kendisini (=
Dr bunun bilmesi gerekiyordu aslında , belki ikinci kese vardır , belki ikizmiş ama bir tanesi oluşmamış , hiç bilgiö yok maalesef ama merak etme bebek iyise inşallah bişey yokturArkadaşlar bende de kanama var. Progesteron değerim düşük. Hem progestan200 hem progestan dex kullanıyorum. Bugün kese yanında doktorun ne olduğunu bilemediği (kese ya da kanama alanı) bir şey göründü. Görseli eklemeye çalışacağım. Kanama alanı olan varsa sizde de bu şekilde mi ya da ilk ultrasonda tek çıkıp şu an ikiz olarak görünebilir mi? Bu arada kesenin boyutu ile uyumlu bu şey.
Doktora bişey diyemiyorum aletler gerçekten bir garip. İlçede olduğum için cumaya kadar sabredip sonucu öğrenicem dilerim güzel olsunDr bunun bilmesi gerekiyordu aslında , belki ikinci kese vardır , belki ikizmiş ama bir tanesi oluşmamış , hiç bilgiö yok maalesef ama merak etme bebek iyise inşallah bişey yoktur
Evet dogru rahmi kalinlastirmak icin benim doktor dondurulmusda 3 aya kadar kullandiriyordu. Senin doktorun farkli bir tedavi uygulamis. Ve sonucuda güzelolmusBen hala Estrofemi kullanıyorum , östrojen hormonuymuş
O kadar kasıklarım ağrıyor ki son olmayacak diye korkuyorum ama inşallah diyelimAnladım canım. Sanırım tüp bebekte kanama çok yaşanıyor. İnşallah son olsun bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?