Sindirim baskılayıcı diye biliyorum ben prednoluHerkes prednol kullanıyor , progestanla farkı ne ? Bana sadece progestan verdi
Bende sabah uyandığımda ve akşamları oluyor ama aşırı değil hafif hafif gelip geçiyor bulantı midem kaziniyor sürekliNe keseyi gordum henüz ne kalp atısı duydum daha ultrasona hiç girmedim pozitif cıktıktan sonra ama bir mide bulantım var normal mi bilmiyorum iki gundueir sadece tuzlu ekmek yiyorum cok kotuyumpozitif olan hanımlar sizde mide bulantısı basladı mı
bende aynı şekilde bu cuma gidecem kese görmeye, daha önce hiçbir şey yoktu bugün midem kötü ve sabah açlıktan bayılacaktım dersem yeridir, normalde hiç iştahım olmaz sabahlarıNe keseyi gordum henüz ne kalp atısı duydum daha ultrasona hiç girmedim pozitif cıktıktan sonra ama bir mide bulantım var normal mi bilmiyorum iki gundueir sadece tuzlu ekmek yiyorum cok kotuyumpozitif olan hanımlar sizde mide bulantısı basladı mı
bu arada transferden sonra limon suyu içmeye başladım.yaa canım benım ne guzel yazmıssın,
cookkk tesekkur ederım..
bende hemen nar suyu alayım başlıyım, ınsallaahh şifa olur..
lımon suyunuda denıycem hem c vıtamını deposu haklısın..
bugun gıttım bende adetın ıkıncı gunuydu dogal sıkulus yapcaz dedı doktor, ben ilaçlı olur dıye dusunmustum..
sen trasnfere kadar kac kere kontrole gıtmıstın acaba?
ovıtrelle mı vuruldun çatlatma ıgnesi?
saglıkla gelsın bebegın canım hayırlı evlat olsun.
AKLIMDA OLSUN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUN BEBİŞİN.Devlet hastaneside verebilir aslında istese ama ben özel hastane den aldım canım arayıp hastaneleri öğrenebilirsin aslında
kortizon. bende kullanmadım. ama kullanan arkadaşlarda dr gerekli görmüş. dr deyince yapacak birşey yok.boşver cnm ben enfeksiyon için hep udihindi bal karışımı yedim. bende sadece progestan kullanıyorum.Herkes prednol kullanıyor , progestanla farkı ne ? Bana sadece progestan verdi
tamam not edıyorum canım cok sagol,bu arada transferden sonra limon suyu içmeye başladım.
bende çalıştığım için çok gitmekten korktum. ama toplamda 4 defa gittim. son seferler 2 gün üstüste gittmi. sonra ovitrelle iğnesi vurundum 8. gün transfer oldu. transfere giderken 1lt yeter dediler. ben 1.5lt içmiştim çok geldi.ama tuttum çok şukur. hiç korkma çok rahat. eğer normalde adet tarihinde sıkıntı yoksa drlar kaçırmıyo. ama sık gitmen gerekirse hiç korkma natural daha az ilaçlı ve hormonlar kendi geliştiği için vucut hamileliğe hazır oluyormuş. inşallah müjdeli haberlerini bekliyoruz.
benimde opu sonrası 12. gün geldi. sonrakide 5 gün gecikti. bende memurum kimse bilmiyor ama ben zaten %50 engelli raporum var ulseratif kolitten yani oldukça hastayım o nedenle hastaneye gitmem garipsenmedi. aslında kimse kimsenn özelini sormayacak kadar saygılı olsa biz bunları düşünmeyiz.tamam not edıyorum canım cok sagol,
evet açlısınca ızın al gel vs sorun tedavı oldugumu bılyo mudurum ama bılmeyen kısıler cok meraklı ya sınır oluyorum 1-2 saat gecıkıyorum ama ona bıle aa yoktun,nerdeydın bılmem ne..
bende bugun gıttım,pazartesı gıtcem bakalım..
ya benım reglım duzenlıdır 28*29 gunde oluyorum onu sordu ozellıkle doktorum..
sadece opu sonrası ıkıncı adetım 12gun gecıktı ..
ınsallaahh sonucunda bende sızın gıbı yavruma saglıkla kavusurum..
Allah razı olsun canım, bebegın saglıkla gelsın hayırlı evlat olsun ınsallah
ayy hemen hemen aynı olmus :)benimde opu sonrası 12. gün geldi. sonrakide 5 gün gecikti. bende memurum kimse bilmiyor ama ben zaten %50 engelli raporum var ulseratif kolitten yani oldukça hastayım o nedenle hastaneye gitmem garipsenmedi. aslında kimse kimsenn özelini sormayacak kadar saygılı olsa biz bunları düşünmeyiz.
Çok iyi bende o zaman söyleyip kullaniyim çünkü bendede sürekli bu sorun vardı eskiden beri ,Bende de cocuklugumdan beri idrar yolu enfeksiyonu var doktora da danisarak c vitamini + cranberry olan vitamini alabilirsin . Bi zarari yok hemde enfeksiyonu kesiyor buyuk olcude. Ben 2 aydir kullaniyorum masallahim var.
14 Aralık'ta transfer oldum 26 pozitifi gordum doktor persembeye verdi ultrasonuBende sabah uyandığımda ve akşamları oluyor ama aşırı değil hafif hafif gelip geçiyor bulantı midem kaziniyor sürekline zaman transfer olmuştun kaç haftalık oldun kuzum neden daha gitmedin doktora
Aynen gönderdim 10 gün sonraya randevu verdi keseyi görmek içinBence gayet guzel doktora sordun mu ne diyor o onemli hic kendin yorumlayip strese girme bence
Ben hergün sanıyordum anladım o zaman iyi tamam teşekkür ederimHergun değil, iki gunde bir minimum %65 artmasi gerekiyor (normalde 2 katı gibi dusunun) yani sizin 8.gun 400müş 10.gün 800 12.gün 1600 gibi düşünün ki sizin ki gayet guzel artmış
Ay maşallahEve geldim hanımlar, iyiyim çok şükür, bu seferki ultrason fotografinda 6w6d yazıyor, regl.nin ilk gününü hesaba alirsak 7w2d normalde ama daha once de dedigim gibi 2-3 günlük farklari takmiyorum cok, doktor da kese 7 haftaliğa uygun dedi, bebegimin boyu 0.86cm (= canı sağolsun tabii ama her hafta hastanede yatmaktan biraz yoruldum, simdi uyuyacağım biraz
Sağol canım benim darısı burada bütün bekleyenlere inşallahAKLIMDA OLSUN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUN BEBİŞİN.
oo bayağı geç söylemiş size benim tarihe göre, inşallah hem keseyi hemde kalp atışını göreceksiniz14 Aralık'ta transfer oldum 26 pozitifi gordum doktor persembeye verdi ultrasonu
Valla etkisi var mı bilmiyorum ama bende transfer gününe kadar her gün bir tane nar yedim ve rahim bölgesine bardakla kupa koydum , kola şişesinin kapağına çok az alkollü pamuk koyuyordum sonra yakıyordum hemen bardağı koyuyordum üstüne iyice emiyordu , ben onu çok duydum , ama transfer ve ilaçlara başlamadan önce yapılmalı , aman dikkat edin ama yaparsanız eğer yakmayın bi tarafınızıyaa canım benım ne guzel yazmıssın,
cookkk tesekkur ederım..
bende hemen nar suyu alayım başlıyım, ınsallaahh şifa olur..
lımon suyunuda denıycem hem c vıtamını deposu haklısın..
bugun gıttım bende adetın ıkıncı gunuydu dogal sıkulus yapcaz dedı doktor, ben ilaçlı olur dıye dusunmustum..
sen trasnfere kadar kac kere kontrole gıtmıstın acaba?
ovıtrelle mı vuruldun çatlatma ıgnesi?
saglıkla gelsın bebegın canım hayırlı evlat olsun.
ay ben kesın bı tarafımı yakarımm, hazır minişten olurum..Valla etkisi var mı bilmiyorum ama bende transfer gününe kadar her gün bir tane nar yedim ve rahim bölgesine bardakla kupa koydum , kola şişesinin kapağına çok az alkollü pamuk koyuyordum sonra yakıyordum hemen bardağı koyuyordum üstüne iyice emiyordu , ben onu çok duydum , ama transfer ve ilaçlara başlamadan önce yapılmalı , aman dikkat edin ama yaparsanız eğer yakmayın bi tarafınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?