• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

canımmm nasılsın ,
bende dogal sıkulus olcam,
sen neler yapmıstın adetın kacıncı gunu transfer olmustun ?
cnm ben hergün nar suyu içimiştim 1 bardak. 1 ay önceden başladım nerdeyse. tarım kredi kopp marketinden alıyordm dondurulmuş. transfer günü bıraktım. ama rahim çok güzel kalınlaştı. birde ben hep evde ilaç yerine bitkileri kullanırım nerdeyse hergün udihindi-bal karışımından 1-2 tatlı kaşığı yedim. halada yiyorum. ama zararı olurmu bilmiyorum ben udihindi tozunu çok kullanırım. adetin 19. günü transfer oldum. transferden 1 hafta önce çatlatma vurundum. bird ben ülseratif kolit olduğum için kanama oluşmaması için oksapar almadım transfer sonrası hergün yarım bardak taze sıkılmış limon suyu içiyorum.( kanı sıvılaştııyor,doğal,c vitamini) transferden sonra rahat ol ben aralarda yürüdüm. ama çok öksürüyordum öyle böyle değil ona rağmen tuttu. hatta transferin 2. günü halıya çay döküldü ve ben halıyı sildim. halı örtüsünü koltukları kaldırarark çıkardım. yani Rabbim ol derse olur kalbini rahat tut.

Merhaba arkadaşlar benim sonucum negatif çıktı😢pozitif çıkan arkadaşların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almak nasip olsun inşallah🙏✨toparlanıp tekrar yolumuza devam inşallah..
Geçmiş olsun , Allah çok bekletmeden inşallah bebeğine kavuştursun 🤲🤲🙏🏻🙏🏻

Kızlar bide benim en son gittiğim doktor ilk üç ay çok önemli evde dinlenerek geçirmelisin dedi sonuçta riskli gebelik bizimkisi heyet raporu almayı düşünüyorum transfer sonrası da heyet raporu alıp evde dinlendim şimdi tekrar öyle yapmayı düşünüyorum yani çalışıp ta izin alma imkanı olan varsa evde gecirin sizde hem havalar da soğudu baya dikkat etmemiz gerekiyor 😇

Kızlar bide benim en son gittiğim doktor ilk üç ay çok önemli evde dinlenerek geçirmelisin dedi sonuçta riskli gebelik bizimkisi heyet raporu almayı düşünüyorum transfer sonrası da heyet raporu alıp evde dinlendim şimdi tekrar öyle yapmayı düşünüyorum yani çalışıp ta izin alma imkanı olan varsa evde gecirin sizde hem havalar da soğudu baya dikkat etmemiz gerekiyor 😇
Aynen öyle size karılıyorum , banada öyle söyledi dr

Yok bende öncedende kabızlık sorunum olduğu için dr bana pirinç makarna patates falan yasak etti , beyaz unla olan herşey yasak , o yüzden yemiyorum , kabızda olmadım çok şükür , ben idrar enfeksiyonumdan ama şüpheleniyorum , çünkü tuvalete çıktıktan sonra karnımın altı kasıklarım çok kötü ağrıyor
Bende de cocuklugumdan beri idrar yolu enfeksiyonu var doktora da danisarak c vitamini + cranberry olan vitamini alabilirsin . Bi zarari yok hemde enfeksiyonu kesiyor buyuk olcude. Ben 2 aydir kullaniyorum masallahim var.

Çok teşekkür ederim şimdi test sonucu geldi 12 gün transferden sonra 2800 çıktı , bu iyi mi , 8 gün 400 çıkmıştı sanki az artmış
Bence gayet guzel doktora sordun mu ne diyor o onemli hic kendin yorumlayip strese girme bence😁

Valla bilemedim ki , ikizlerin değeri kaç oluyor acaba bende merak ettim , ben bi an düşük çıktı sandım , ama siz burda normal deyince biraz içim rahatladı , hani hergün iki katı artması gerekiyormuş ya o yüzden biraz tedirgin oldum
Hergun değil, iki gunde bir minimum %65 artmasi gerekiyor (normalde 2 katı gibi dusunun) yani sizin 8.gun 400müş 10.gün 800 12.gün 1600 gibi düşünün ki sizin ki gayet guzel artmış

7 HAFTADAN SONRA RAPOR YAZABİLİYORLARMIŞ. TRANSFER SONRASI NASIL VERDİLER HEMEN ?

Eve geldim hanımlar, iyiyim çok şükür, bu seferki ultrason fotografinda 6w6d yazıyor, regl.nin ilk gününü hesaba alirsak 7w2d normalde ama daha once de dedigim gibi 2-3 günlük farklari takmiyorum cok, doktor da kese 7 haftaliğa uygun dedi, bebegimin boyu 0.86cm (= canı sağolsun tabii ama her hafta hastanede yatmaktan biraz yoruldum, simdi uyuyacağım biraz 🥰

cnm ben hergün nar suyu içimiştim 1 bardak. 1 ay önceden başladım nerdeyse. tarım kredi kopp marketinden alıyordm dondurulmuş. transfer günü bıraktım. ama rahim çok güzel kalınlaştı. birde ben hep evde ilaç yerine bitkileri kullanırım nerdeyse hergün udihindi-bal karışımından 1-2 tatlı kaşığı yedim. halada yiyorum. ama zararı olurmu bilmiyorum ben udihindi tozunu çok kullanırım. adetin 19. günü transfer oldum. transferden 1 hafta önce çatlatma vurundum. bird ben ülseratif kolit olduğum için kanama oluşmaması için oksapar almadım transfer sonrası hergün yarım bardak taze sıkılmış limon suyu içiyorum.( kanı sıvılaştııyor,doğal,c vitamini) transferden sonra rahat ol ben aralarda yürüdüm. ama çok öksürüyordum öyle böyle değil ona rağmen tuttu. hatta transferin 2. günü halıya çay döküldü ve ben halıyı sildim. halı örtüsünü koltukları kaldırarark çıkardım. yani Rabbim ol derse olur kalbini rahat tut.
yaa canım benım ne guzel yazmıssın,
cookkk tesekkur ederım..
bende hemen nar suyu alayım başlıyım, ınsallaahh şifa olur..
lımon suyunuda denıycem hem c vıtamını deposu haklısın..
bugun gıttım bende adetın ıkıncı gunuydu dogal sıkulus yapcaz dedı doktor, ben ilaçlı olur dıye dusunmustum..
sen trasnfere kadar kac kere kontrole gıtmıstın acaba?
ovıtrelle mı vuruldun çatlatma ıgnesi?
saglıkla gelsın bebegın canım hayırlı evlat olsun. :KK200: :KK200:

DEVLETTEN Mİ ALDIN ? ZEYNEP KAMİLDE 7 HAFTADAN SONRA VERİYORUZ RAPOR DEDİDE ONDAN SORDUM. BENDE ALMAK İSTERİM TRANSFERDEN SONRA
Devlet hastaneside verebilir aslında istese ama ben özel hastane den aldım canım arayıp hastaneleri öğrenebilirsin aslında

Back