• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

evet doğru, inşallah hepimizin en sağlıklı şekilde ilerler 🙏 benim normalde yumurtlama zamanı bile lekelenmem olurdu her ay, ben açıkçası yerleşme kanaması bekliyordum ama olmadı, sanırım ilaçlardan
Ya da benimki gibi ilerleyen haftalarda olabilir canım

arkadaşlar prednol bir kortizon ilacı hemde ağır bir kortizon. lütfen dikkatli kullanın çok çok elzem değilse kullanmayın. yaptığı şey masum değil. evet geçici rahatlatır ama bağışıklığı baskıladığı için yapar. yani vücudumuza bize zarar verir. nolur bir ülseratif kolit hastası olarak bu ilacın zararlarını anlatmaya gücüm yetmez
TEŞEKKÜR EDERİZ ARKADAŞIM. BEN 5 İNCİ TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAĞIM. BİR TEK BU İLAÇ KALMIŞTI KULLANMADIĞIM ONU KULLANDIRICAKLAR MECBURİYETTEN KULLANICAZ. BEBEĞİMİZ TUTUNSUN ARTIK DİYE NE GÖZ YAŞLARI DÖKTÜM HERSEFERİNDE. 3 TANEDEN DOĞAL GEBELİK OLUP DÜŞÜK YAŞADIM. O YÜZDEN DOKTOR N EDERSE ONU YAPIYORUM. BU İLACI BİRÇOK DOKTORA SORDUM KULLANMIYLA İLGİLİ. İNŞALLAH GÜZEL DESTEK OLURDA KUCAĞIM DOLAR. BENİM HAŞİMATO ANTİKORLARIM YÜKSEK VE DÜŞÜK PROBLEMİM OLDUĞU İÇİN KULLANICAM. KENDİMİZ KARAR VERMİYORUZ YOKSA KULLANMAK İÇİN. HATTA GEÇEN AY DOĞAL GEBELİĞİM OLUNCA KULLANMADIM ZARARI OLUR DÜŞÜNCESİYLE AMA SONUÇ TUTUNAMADI. O YÜZDEN KULLANICAM BU KEZ.

rengi miktarı nasıl? dr una haber ver yinede, bu arada benim hiç lekelenmem olmadı burda çoğu kişinin az da olsa olmuştu , hiç olmaması da normal mi acaba 🤔
Normal tabiki çoğu kişide lekelenme olmaz , iyi bişey değil insanı endişendiriyor , çok şükür olmamış 🙏🏻🤲

evet öyleymiş bende nar suyuyla felan kalınlaşması için uğraşcam bende bu konuda sıkıntı varmı yokmu hiç bilmiyorum ama mümkn olduğunca ilaçsız olması fikri çok güzel geliyor. inşallah uygulanabilir ve tutar. deneyen yokmu acaba
canımmm nasılsın ,
bende dogal sıkulus olcam,
sen neler yapmıstın adetın kacıncı gunu transfer olmustun ?

çok güzel artış daha nolsun cnm maşallah ikizmi acaba
Valla bilemedim ki , ikizlerin değeri kaç oluyor acaba bende merak ettim , ben bi an düşük çıktı sandım , ama siz burda normal deyince biraz içim rahatladı , hani hergün iki katı artması gerekiyormuş ya o yüzden biraz tedirgin oldum

Back