- 21 Aralık 2022
- 55
- 34
- 3
- 35
Transfer tarihin neydi acabaMerhabalar. Ben de bugün ilk ultrason muayeneme girdim. Keseyi görmek için. Kalp atımı da oluşmuştu onu da duydum çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin 6 haftalık dedi doktorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer tarihin neydi acabaMerhabalar. Ben de bugün ilk ultrason muayeneme girdim. Keseyi görmek için. Kalp atımı da oluşmuştu onu da duydum çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin 6 haftalık dedi doktorum.
17 aralıkta transfer oldum. 2 adet 5.gün embriyosu. Tek tutmuş. Zaten doktor bi tanesi orta kalite demişti.Transfer tarihin neydi acaba
Bu gün de benim kanama başladı dokdora gitim kese ve bebeklerde bir sıkıntı yok dedi ama bir igne vurdu kalcadan durmadı kanama hep yatıyorum oturuyorum bol bol duva ediyorum Rabbim kimseye acı yaşatmasın içi sırada banaAmin kuzum İnşallah darısı burada bütün bekleyenlere inşallah
Kanaman cokmu oluyor kuzum benim bir iki damla damlayip sonra peçete ye silince gelmişti sonra da kahve lekelere döndü hâlâ da az az kahve leke geliyor ultrason da kanama alanı yok diyor doktorlar heralde keseler büyüdükçe kanama oluyor Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah bu arada kızlar dua etmeyi dinlemeyi ihmal etmeyin Yusuf suresi Meryem suresi inşirah suresi rukye suresi özellikle dinleyin okuyun derimBu gün de benim kanama başladı dokdora gitim kese ve bebeklerde bir sıkıntı yok dedi ama bir igne vurdu kalcadan durmadı kanama hep yatıyorum oturuyorum bol bol duva ediyorum Rabbim kimseye acı yaşatmasın içi sırada bana
Bazılarınki yavaş ilerleye biliyor , inaşallah tutmuştur merak etmeKizlar cumartesi 7.gunumdu değerim 65.45 di bugün asıl test günümdü bugün ki değerim 134 çarşamba tekrar verecekmisim dua edin tutunsun çok korkuyorum
Bişey olmaz inşallah , bazılarda oluyormuş kanama merak etme sadece dinlen ve sitres yapma , yemeğine dikkat et , kafein tüketme bol su iç , zaten dr bakmış ve herşey yolunda demiş , içini ferah tutBu gün de benim kanama başladı dokdora gitim kese ve bebeklerde bir sıkıntı yok dedi ama bir igne vurdu kalcadan durmadı kanama hep yatıyorum oturuyorum bol bol duva ediyorum Rabbim kimseye acı yaşatmasın içi sırada bana
Canım değerin gayet güzel artmış sakın stres yapma benim de ilk değerim 147 ydi hem bak bugün minnosumun kalbini dinledim çok şükür darısı sana artık bol su kuruyemiş et balık kurubaklagil meyve yoğurt bunları tüketmeye gayret et ağır bir şey yapma yükseğe uzanma çok yattiginda mutlaka kalkıp biraz yürü rahme kan akışı olsun ilaçlarını düzenli kullan ve en önemlisi de dua etmeyi ihmal etme yoktan var eden Rabbimize şükür biz ancak ondan istersek o şey olurKizlar cumartesi 7.gunumdu değerim 65.45 di bugün asıl test günümdü bugün ki değerim 134 çarşamba tekrar verecekmisim dua edin tutunsun çok korkuyorum
Tutunmuş zaten ve 2.gun 2 katına da çıkmış, bu saatten sonra sağlıkla ilerler inşallah diye dua edin sağlıkla ilerlesin ve saglikla kucaginiza alin insallahKizlar cumartesi 7.gunumdu değerim 65.45 di bugün asıl test günümdü bugün ki değerim 134 çarşamba tekrar verecekmisim dua edin tutunsun çok korkuyorum
İnşallah ya hamile kalmakla bitmiyor demişti burdan biri öyle gerçekten sonrada keseydi kalp atışı stresi sariyo insaniTutunmuş zaten ve 2.gun 2 katına da çıkmış, bu saatten sonra sağlıkla ilerler inşallah diye dua edin sağlıkla ilerlesin ve saglikla kucaginiza alin insallah
İster istemez stres oldum burda iğnemi yapan hemsirede yerleşmeye çalışıyor olabilir bol bol dinlen dedi biraz rahatladım ama haliyle düşünüyorum gün içerisinde yarım avokadoyla ceviz karıştırıp yiyorum onun tutunmaya etkisi büyük diye okumuştum inşallah o minik atan kalbi bizde duyarız çok sevindim senin adına hayırlı evlat olsun inşallahCanım değerin gayet güzel artmış sakın stres yapma benim de ilk değerim 147 ydi hem bak bugün minnosumun kalbini dinledim çok şükür darısı sana artık bol su kuruyemiş et balık kurubaklagil meyve yoğurt bunları tüketmeye gayret et ağır bir şey yapma yükseğe uzanma çok yattiginda mutlaka kalkıp biraz yürü rahme kan akışı olsun ilaçlarını düzenli kullan ve en önemlisi de dua etmeyi ihmal etme yoktan var eden Rabbimize şükür biz ancak ondan istersek o şey olur
İnşallah canım ya çarşamba gorcez bsksl bir dahaBazılarınki yavaş ilerleye biliyor , inaşallah tutmuştur merak etme
Yaa inşallah umut buluyorum buraya yazıp okuyuncaCok guzel yukselmis korkma bebegin seninledir ins
Umarım artar şimdi çarşamba olmak bilmez bana2 günde 2 ye katlamış. Gayet iyi bence. Olması gereken de o diyorlar zaten. İçinizi ferah tutun. İnşallah çarşamba da artışı görüp rahatlarsınız
İnsallah Canım seninnle aynıyız biz sen bir daha verdin mi kanİnşallah tutuncak pozitif ol kötüyü çekme
Amin kuzum İnşallah sende duyarsın yakında bende bazen avokado ya ceviz doğrayıp üzerine bal döküp yiyordum bu aralar sade yemeye başladımİster istemez stres oldum burda iğnemi yapan hemsirede yerleşmeye çalışıyor olabilir bol bol dinlen dedi biraz rahatladım ama haliyle düşünüyorum gün içerisinde yarım avokadoyla ceviz karıştırıp yiyorum onun tutunmaya etkisi büyük diye okumuştum inşallah o minik atan kalbi bizde duyarız çok sevindim senin adına hayırlı evlat olsun inşallah
Bende de bazen ağrıyor kuzum bazen de hiç agrimiyor göbekten mi yapıyorsun sende birde eğer iğne de ilk günlerinse ondan çok agrimis olabilirProlutex ten sonra igne yerinizde agri oluyor mu? Benim cok agri yapiyor dokunamiyorum neden acaba. Gecen sefer progrstan dex yapiyodum hic boyle bisey olmuyodu. Dun olmadi gerci azicik acidi ama buaksam elimi degdiremyorum
Evet canim uzun zamandir yapmiyordum igne gobekten ama kalcadan olmasindansa raziyim valla. 4 . Gunum bugun aman alisicam heralde bi sekilde hersey o veletler icin .Bende de bazen ağrıyor kuzum bazen de hiç agrimiyor göbekten mi yapıyorsun sende birde eğer iğne de ilk günlerinse ondan çok agrimis olabilir
Kuzum bende ilk başladığımda çok ağrıyordu eğilip kalkamiyordum zamanla alıştı vücudum bence de kalçadan olana göre çok hafif ağrısı sızısı sadece biraz pahalı ama sonu güzel olsun inşallahEvet canim uzun zamandir yapmiyordum igne gobekten ama kalcadan olmasindansa raziyim valla. 4 . Gunum bugun aman alisicam heralde bi sekilde hersey o veletler icin .