• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Amin kuzum İnşallah 💕🤲 darısı burada bütün bekleyenlere inşallah 🥰
Bu gün de benim kanama başladı dokdora gitim kese ve bebeklerde bir sıkıntı yok dedi ama bir igne vurdu kalcadan durmadı kanama hep yatıyorum oturuyorum bol bol duva ediyorum Rabbim kimseye acı yaşatmasın içi sırada bana

Bu gün de benim kanama başladı dokdora gitim kese ve bebeklerde bir sıkıntı yok dedi ama bir igne vurdu kalcadan durmadı kanama hep yatıyorum oturuyorum bol bol duva ediyorum Rabbim kimseye acı yaşatmasın içi sırada bana
Kanaman cokmu oluyor kuzum benim bir iki damla damlayip sonra peçete ye silince gelmişti sonra da kahve lekelere döndü hâlâ da az az kahve leke geliyor ultrason da kanama alanı yok diyor doktorlar heralde keseler büyüdükçe kanama oluyor Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah 🤲 bu arada kızlar dua etmeyi dinlemeyi ihmal etmeyin Yusuf suresi Meryem suresi inşirah suresi rukye suresi özellikle dinleyin okuyun derim 😇

Bişey olmaz inşallah , bazılarda oluyormuş kanama merak etme sadece dinlen ve sitres yapma , yemeğine dikkat et , kafein tüketme bol su iç , zaten dr bakmış ve herşey yolunda demiş , içini ferah tut 🤲🤲

Kizlar cumartesi 7.gunumdu değerim 65.45 di bugün asıl test günümdü bugün ki değerim 134 çarşamba tekrar verecekmisim dua edin tutunsun çok korkuyorum
Canım değerin gayet güzel artmış 🥰 sakın stres yapma benim de ilk değerim 147 ydi hem 🥰bak bugün minnosumun kalbini dinledim çok şükür darısı sana artık 😇bol su kuruyemiş et balık kurubaklagil meyve yoğurt bunları tüketmeye gayret et ağır bir şey yapma yükseğe uzanma çok yattiginda mutlaka kalkıp biraz yürü rahme kan akışı olsun ilaçlarını düzenli kullan 🥰ve en önemlisi de dua etmeyi ihmal etme yoktan var eden Rabbimize şükür biz ancak ondan istersek o şey olur 🤲💕

Kizlar cumartesi 7.gunumdu değerim 65.45 di bugün asıl test günümdü bugün ki değerim 134 çarşamba tekrar verecekmisim dua edin tutunsun çok korkuyorum
Tutunmuş zaten ve 2.gun 2 katına da çıkmış, bu saatten sonra sağlıkla ilerler inşallah diye dua edin 🥰 sağlıkla ilerlesin ve saglikla kucaginiza alin insallah 🙏

Tutunmuş zaten ve 2.gun 2 katına da çıkmış, bu saatten sonra sağlıkla ilerler inşallah diye dua edin 🥰 sağlıkla ilerlesin ve saglikla kucaginiza alin insallah 🙏
İnşallah ya hamile kalmakla bitmiyor demişti burdan biri öyle gerçekten sonrada keseydi kalp atışı stresi sariyo insani

Canım değerin gayet güzel artmış 🥰 sakın stres yapma benim de ilk değerim 147 ydi hem 🥰bak bugün minnosumun kalbini dinledim çok şükür darısı sana artık 😇bol su kuruyemiş et balık kurubaklagil meyve yoğurt bunları tüketmeye gayret et ağır bir şey yapma yükseğe uzanma çok yattiginda mutlaka kalkıp biraz yürü rahme kan akışı olsun ilaçlarını düzenli kullan 🥰ve en önemlisi de dua etmeyi ihmal etme yoktan var eden Rabbimize şükür biz ancak ondan istersek o şey olur 🤲💕
İster istemez stres oldum burda iğnemi yapan hemsirede yerleşmeye çalışıyor olabilir bol bol dinlen dedi biraz rahatladım ama haliyle düşünüyorum gün içerisinde yarım avokadoyla ceviz karıştırıp yiyorum onun tutunmaya etkisi büyük diye okumuştum inşallah o minik atan kalbi bizde duyarız çok sevindim senin adına hayırlı evlat olsun inşallah 🤲☺️

İster istemez stres oldum burda iğnemi yapan hemsirede yerleşmeye çalışıyor olabilir bol bol dinlen dedi biraz rahatladım ama haliyle düşünüyorum gün içerisinde yarım avokadoyla ceviz karıştırıp yiyorum onun tutunmaya etkisi büyük diye okumuştum inşallah o minik atan kalbi bizde duyarız çok sevindim senin adına hayırlı evlat olsun inşallah 🤲☺️
Amin kuzum İnşallah sende duyarsın yakında 🤲bende bazen avokado ya ceviz doğrayıp üzerine bal döküp yiyordum bu aralar sade yemeye başladım 🥰

Prolutex ten sonra igne yerinizde agri oluyor mu? Benim cok agri yapiyor dokunamiyorum neden acaba. Gecen sefer progrstan dex yapiyodum hic boyle bisey olmuyodu. Dun olmadi gerci azicik acidi ama buaksam elimi degdiremyorum:(

Prolutex ten sonra igne yerinizde agri oluyor mu? Benim cok agri yapiyor dokunamiyorum neden acaba. Gecen sefer progrstan dex yapiyodum hic boyle bisey olmuyodu. Dun olmadi gerci azicik acidi ama buaksam elimi degdiremyorum:KK43:
Bende de bazen ağrıyor kuzum bazen de hiç agrimiyor göbekten mi yapıyorsun sende birde eğer iğne de ilk günlerinse ondan çok agrimis olabilir 😇

Bende de bazen ağrıyor kuzum bazen de hiç agrimiyor göbekten mi yapıyorsun sende birde eğer iğne de ilk günlerinse ondan çok agrimis olabilir 😇
Evet canim uzun zamandir yapmiyordum igne gobekten ama kalcadan olmasindansa raziyim valla. 😁 4 . Gunum bugun aman alisicam heralde bi sekilde hersey o veletler icin . 😂

Evet canim uzun zamandir yapmiyordum igne gobekten ama kalcadan olmasindansa raziyim valla. 😁 4 . Gunum bugun aman alisicam heralde bi sekilde hersey o veletler icin . 😂
Kuzum bende ilk başladığımda çok ağrıyordu eğilip kalkamiyordum zamanla alıştı vücudum bence de kalçadan olana göre çok hafif ağrısı sızısı sadece biraz pahalı ama sonu güzel olsun inşallah 🤲😇

Back