2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Çok sagolun inşallah sizin ki de sağlıkla ilerler . Allah herkesin gönlüne göre versin
Korkmayin benimde dogal oldu sadece bi tane igne verdi ki 3 falan benim progrstanim hatta sordum hocam fitil falan da vermeyecek misiniz diye yok hic gerek dedi , vardir heralde bi bildikleri. Bence de kaliteye takilmayin bende de 3 bc yaziyor ama 5aa olup da negatif alanlar da var. youzden de ferah olun ve daha erkenmis bencede ben son gun yapmayi planliyorum bi oncekinde de aynisi olmustu test gununden bi gun once yaptim neygtaifti kendimi hazirlamistim allah nasip ederse her turlu oluyor kendimizi ona biraktik ne yapalim Allah emeklerimizi insallah bosa cikarmaz

Kızlar size bişey sorucam. Hamilelik dışı kahverengi akıntı olur mu sebebi ne olabilir ? Pko var

Hemen umutsuzluğa kapılma , inan olucak , inan ki olsun inşallah

Ayy bende o ilaç sayesinde rahatım biraz canım. Benim doktorumun dediğini söylüyorum, şimdilik gece al günde üç kereye kadar kullanabilirsin kesmezse sabahta alabilirsin. Bende şimdilik gece bir tane içiyorum tok oluyorum sabah bulantım olmuyor rahat yapıyorum kahvaltımı. Birde kendini ara öğünlerde yoğurt muz kraker ne varsa az az ye çok acıkırsan çok bulantı yapıyor ben kendimi yemek yiyene kadar bir şeylerle yatıştırıyorum

Benimde öyleydi 5. Haftaya girince coştu.cok şükür çok zorlanıyorum ama bebgim guclensin yeter ki bı şekilde toparlicam

Gece bişey yemeden ilacı iciyorsn değil mi

22 aralikta 5 gun embriyo transfer oldum 31 aralikta impt kanamasi oldu 3 ocak test gunumde 368 cikti deger 5 ocakta 817 çıktı doktor artik test yapma 13 ocakta muayneye gel bakalim dedi suan tedirginim ara ara kasık agrim oluyor 13 ocakta gittigimde keseyi mi bebegi mi gorucez acaba bilgisi olan kaderdaşlarim beni bilgilendirirseniz cok sevinirim

yumurtlama döneminde olabilri evet, bende her ay düzenli olarak yumurtlama döneminde kahverengi lekelenme olurdu
Yaklaşık 6-7 gündür devam ediyor.İlk kez başıma geldi bazen kanla karışık geliyor. Doktora gitsem mi bilemedim

Yaklaşık 6-7 gündür devam ediyor.İlk kez başıma geldi bazen kanla karışık geliyor. Doktora gitsem mi bilemedim
yumurtlama dönemi kanaması o kadar sürmez en fazla 2 3 gün sürer, bi görünün isterseniz

9 aralik transfer, 26 aralik kese, 2 ocak kalp atışı. Beta tahmini 4000lerdeyken keseyi gördük, 2000di son baktigim betam, 2 gün sonra da doktora gidip keseyi gördük çok şükür

Şimdi ulaştım kliniğe sakın evden çıkmayın dedi , yatak istirati verdi , progestan iğnesi verdi
Bende onu diyecektim tüp bebek tedavisi için ben yurtdışında oldum buradaki doktorlar farklı oradakiler farklı uygulama yapıyor . Bana fitil vermedi daha etkili olduğu için 50 mg iğne kullandım pozitif ten sonra 25 mg günde iki diz supkutan uyguluyorum mesela burda kimseden duymadım estrofem vajinal kullanan yok ben 4 ağızdan 1 vajinadan alıyorum anlamadım ya çok fark var

Evet çok farklı siz nerde oldunuz tedavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…