• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar 5+3 teyim 2-3 gündür midem bulantım o kadar çok ki uykudan uyanıp çıkarıyorum. Baş dönmesi de oluyor hâlâ hiç halim yok. Eklem ve kas ağrısı yaşıyorum uyutmuyor. Var mı benim gibi olan. Birde eşime ilaç aldirdim prilam kullanımıyla ilgili bilgi pek bişey dememis aç karna akşam alsin diş neden akşam bilen var mi
Ben 6+4 teyim göğüs şişkinliği ve ağrısı arada kramplar kocaman bir karın dışında hiç birşey yok doğru düzgün uykuda uyuyamıyorum dön dön dur zor dalıyorum normalde 12 1 e kadar uyurum tövbe uyuyamıyorum geç 3te uyuyorum sabah 7de fitil almaya uyanıyorum 8 de estrofem içiyorum anca 11 e kadar uyuyabiliyorum ki ben hamile değilken akşam üzeri 4 de kadar uyuduğumu bilirim şimdi yok doydum uykuya midem çok bulanır sanıyordum bazen bir hoş oluyor ama iştahım açık çok yiyorum demekki herkeste farklı oluyor doktor kalp atışından sonra belirtiler artar dedi aynı hiç bir değişiklik yok

Ben 6+4 teyim göğüs şişkinliği ve ağrısı arada kramplar kocaman bir karın dışında hiç birşey yok doğru düzgün uykuda uyuyamıyorum dön dön dur zor dalıyorum normalde 12 1 e kadar uyurum tövbe uyuyamıyorum geç 3te uyuyorum sabah 7de fitil almaya uyanıyorum 8 de estrofem içiyorum anca 11 e kadar uyuyabiliyorum ki ben hamile değilken akşam üzeri 4 de kadar uyuduğumu bilirim şimdi yok doydum uykuya midem çok bulanır sanıyordum bazen bir hoş oluyor ama iştahım açık çok yiyorum demekki herkeste farklı oluyor doktor kalp atışından sonra belirtiler artar dedi aynı hiç bir değişiklik yok
Ay canım maşallah diyelim ben prilam kullanıyorum da sabahları rahat kahvaltı yapıyorum yoksa için dışıma çıkmıştı yaa bırakamıyorum da bıraksam sabah kötü olacağım😔 yinede çok şükür idare ediyorum ilaçla ama iştah fena açıldı tiksintide var daha kokusuz pratik şeyleri yiyorum şimdilik et balık yiyin diyorlar ama tiksiniyorum nasıl geçecek bunlar ya cevizle vitaminle idare edilmez belirli süre sonra 🙄

Korkmayin benimde dogal oldu sadece bi tane igne verdi ki 3 falan benim progrstanim hatta sordum hocam fitil falan da vermeyecek misiniz diye yok hic gerek dedi , vardir heralde bi bildikleri. Bence de kaliteye takilmayin bende de 3 bc yaziyor ama 5aa olup da negatif alanlar da var. youzden de ferah olun ve daha erkenmis bencede ben son gun yapmayi planliyorum bi oncekinde de aynisi olmustu test gununden bi gun once yaptim neygtaifti kendimi hazirlamistim 🤷‍♀️ allah nasip ederse her turlu oluyor kendimizi ona biraktik ne yapalim 🙏🏻 Allah emeklerimizi insallah bosa cikarmaz😇
Teşekkür ederim ama benim negatifle sonuçlandı pozitife de negatife de kendimi hazırlamıştım ama insan yinede üzülüyor nasip kısmet ne diyelim ben kaliteyi duyunca yıkılmıştım sadece pgt ye güveniyordum ama onun sadece maddi açıdan farkı varmış demek ki🙂 bencede siz erken yapmayın günü ne zamansa o zaman öğrenmek en iyisi ... iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah sizin ve diğer bekleyenlerin pozitif olur🤲🤲🤲

Kızlar kan verdm 60 çıktı bthcg sizce iyi mi bugün 9. Günüm transferden sonra 🥺
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla alın inşallah kucağınıza bence iyi bir değer bi yerde okumuştum 7.gün 20-30-40 larda olması gerekiyormuş 9.gun için iyi görünüyor 👏

bende de hiçbir şey yok özellikle dünden beri çok hafif olan kasık ağrım kayboldu, uykuya dalamama bende de var kendimi parçalıyorum uyumak için ya 🤦 hani çok uyku yapıyordu hamilelik 🥲

Korunup hamile kalanlar var , ama bendede eskiden öyle olmuştu , hamile değildim , dr gittim , dr eski adetten kalan kirli kan dedi
Tabii korunurkende hamile kalınır ama bende pko ve fazla kilo olduğu için zor dedim. Acaba benimde mi öyle doktora gitmeye niyetliyim bi yanım da boşver diyor bilemedim

Demin kan verdim, sonucumu bekliyorum sürekli ekran yineliyorum :/ Negatif çıkacak diye hazırladım kendimi.

Back