• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

valla bende ıcıcem okudum kıst olsada duphaston verılıyormus, gebelık olsada desteklıyor..
patlıycam yoksa ..
banada habıre kan ver dıyo hemsıre ama ısten ızın alamıyorum su ara cok yogun.
14 aralıkta oldun en son ozaman, tarlusal da kullanmıssın bence bır kac gune gelır senınkı kuzum..
ama cok sınır bozucu ya olamamak ..
Canım seninki döngüne göre evet gecikiyor benimkide gecikiyor şöyle doktorun amacı zaten opudan snraki adetimle kontrol etti halen yumurtalar vardı büssürü bunları baskılamak için adet olmam lazımdı birde düzensiz adetim zaten.. onların hesabına görede gecikiyor yani en geç 10 gün sonra olmam lazımdı. Hayırlısı ya duphaston dan bişey olmaz canım hatta daha cok rahmi besliyor

Valla yalnış yönlendirmek istemem ama benim adetim hep düzensiz ilaçsız gelmez. Doktor bekle dediği zamanlarda benimde kullandığım oldu 🫣
Benimde düzensiz canım senle konusmustuk pcos oldugumdan böyle.. oyüzden bende kullanıcam 🚶🏻‍♀️Bazen insan kendi bedenini daha iyi tanıyor alıstım artık ben çde ilaç almayım öbür boyu olmam heralde 😂

Benimde düzensiz canım senle konusmustuk pcos oldugumdan böyle.. oyüzden bende kullanıcam 🚶🏻‍♀️Bazen insan kendi bedenini daha iyi tanıyor alıstım artık ben çde ilaç almayım öbür boyu olmam heralde 😂
Bende öyleyim. Öncede saati saatini şaşmazdı regl ama kilo aldım evlendikten sonra ilaçsız olmamaya başladım. Ben opuden sonraki adetle histereskopi oldum. Ve doktorum cyclo diye bir ilaç verdi o ilaçla çok şükür hiç gecikme yaşamadım 🤣

Benim de çenemde sivilcem çıktı. Kasığım arada bi batıyo dün nerdeyse hiç yoktu bugün var. Ben de çift emriyo transferi oldum. İnşallah ikisi de tutcak eminim verdiği herşeye şükürler olsun rabbimin🙏🏻❤️

İyi aksamlar kızlar transferimin 23. Günü hafif kahverengi akıntı geldi normal midir bu durumu yaşayan var mı

Kızlar benim bugün kanama oldu bu sefer ki kırmızı gibiydi hemen doktora gittim ilk defa devlet hastanesi ne gittim karından baktı iki kese gördü ama biri çok ufak sonlanır dedi diğeri de bir hafta geriden geliyor dedi moralim bozuldu 😕 kanama normalmiş rapor aldım 10 gün yaticam bakalım neye sevinip neye üzülecegimi bilemedim ikiz olmasını çok istiyordum geride gelmesi de canımı sıktı 😭 çok yoruldum ya kalp atışı na da bakmadı Ufak diyip halbuki pzt günü özel de bakmıştı doktor azda olsa duymuştuk 😕
canım benimde gecen çarşamba başladı kekelenme bazen kahve bazen pembe bazen içeride kan tortular oluyor onlar geliyor ama ben fitil kullanıyorum progesteron Onun yaptığını düşünüyorum çünkü tahriş yolu içeride Doktorum 5 gün coraspirini kesti ama lekelerine gene de devam ediyor ara günlük 3 damla şeklinde oluyor yani Korkma Bence sakin olmaya çalış ben ilk kanı gördümü çok korkmuştum Tansiyonum bile düştü yani bol bol su iç doktorum Bana su içmeye çalış dedi bugün dahi bir iki damla kan geldi yani sildikçe peçeteye geliyor o şekilde

Canım seninki döngüne göre evet gecikiyor benimkide gecikiyor şöyle doktorun amacı zaten opudan snraki adetimle kontrol etti halen yumurtalar vardı büssürü bunları baskılamak için adet olmam lazımdı birde düzensiz adetim zaten.. onların hesabına görede gecikiyor yani en geç 10 gün sonra olmam lazımdı. Hayırlısı ya duphaston dan bişey olmaz canım hatta daha cok rahmi besliyor
Heee anladım canım şimdi..
Ay inşallah oluruz bir an önce ya

Hayatım bence kan ver sen rahatla benim 6. Günde pozitif çıktı 10.gün kan da pozitif çıktı dün çok erken olmasına rağmen kesem göründü normalden 8gun erken gittim kese için iki embriyo transferi yapıldı fkat tek kese gördük onura zar zor gördü idrara sıkış gel dedi ilk görünmedi falan şimdi yarın normal kontrolüm var hayırlısı hakkımızda ama senin yerinde olsam bunun verirdim idrarda çıkıyorsa kana zaten geçer önce kan sonra idrar geçiyor hayırlı haber bekliyorum senden 🧿🧿🧿🧿🧿🧿

İyi aksamlar kızlar transferimin 23. Günü hafif kahverengi akıntı geldi normal midir bu durumu yaşayan var mı
Doktorunuza yine de bir mesaj atin ama bana tüp bebek merkezinin soyledigi cumle şuydu "kahverengi lekelenmeler bekledigimiz şeyler, regl gibi yogun kırmızı korkutur bizi"

Benim de çenemde sivilcem çıktı. Kasığım arada bi batıyo dün nerdeyse hiç yoktu bugün var. Ben de çift emriyo transferi oldum. İnşallah ikisi de tutcak eminim verdiği herşeye şükürler olsun rabbimin🙏🏻❤️
Sanırım aynı gün transfer olduk sizinle 29 aralıkta benimde bugün aşırı derecede bel ağrım ve kasık ağrım oldu içime bir korku girdi yine sabrediyorum günüm gelsin diye 2 embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosuydu

Sanırım aynı gün transfer olduk sizinle 29 aralıkta benimde bugün aşırı derecede bel ağrım ve kasık ağrım oldu içime bir korku girdi yine sabrediyorum günüm gelsin diye 2 embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosuydu
Merhaba bende 29 transfer oldum be bu gün karnımın altı çok feci ağrıyordu , bilmiyorum normalmi , kasıklarda batma oluyor ama genel bi ağrım var adet ağrısına benziyor

Merhaba bende 29 transfer oldum be bu gün karnımın altı çok feci ağrıyordu , bilmiyorum normalmi , kasıklarda batma oluyor ama genel bi ağrım var adet ağrısına benziyor
Evet öğlen gibi aşırı ağrım vardı kesin dedim adet olucam çünkü belimde bi hayli ağrıyor bilmiyorum vala bu belirsizlik beni yoruyor Allahım inşallah bebeklerimiz tutunuyodur başka bişey olmasın

Siz ne zaman test yapacaksınız ben dün idrar testi yaptım negatifti

Dün kanda <1.2 çıkınca tüm modum sıfırlandı, dün transferden sonra 5.gündü. İlaçları bile isteksiz ve zorla kullanıyorum 😢

Dün kanda <1.2 çıkınca tüm modum sıfırlandı, dün transferden sonra 5.gündü. İlaçları bile isteksiz ve zorla kullanıyorum 😢
Doktorunuz hangi dün test yaptirın dedi? Sanırım siz çok erken yaptırmışsınız o yüzden kanda gözükmemiş lütfen ilaçları bırakmayın

Back