- 9 Mayıs 2022
- 3.901
- 3.518
- 63
Amiiin ya hepimizi inşallahBende korkuyorum gıbı çok rahatım gıbı karmakarısıgım daha çok heyecan da yok degısık Allah hayra çıkarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin ya hepimizi inşallahBende korkuyorum gıbı çok rahatım gıbı karmakarısıgım daha çok heyecan da yok degısık Allah hayra çıkarsın
Tamam öyle yapayım en iyisi.Yaaa işte ben o konuda referans alınacak biri değilim maalesef çünkü çok uzun süreler idrarimi tutabilirim ben, ama dediginiz gibi benim hastanem de aynisini söyledi burada sivi alimina baslayin diye, sizi odaya aldiklarinda hemsire gelecek ya yaniniza birsey anlatmak icin o zaman sorun icmeye baslayayim mi diye
Sakin kalmak her zaman iyidir hakkınızda hayırlısı, inşallah güzel sonuçlanırKızlar benım de yarın transferım var Allah ızın verırse 3. Tup bebek denemem(ilk 2 si kımyasal oldu )dualarınızı beklıyorım ısmım Meltembu arada sankı yarın transfer olacak olan ben degıl başkası çok duygusuzum bı kac gündür ıyı bıseymı kotu bısey mı anlamadım belkıde 3. Deneme olunca hıc bısey hıssetmıyorum
Bak kullandıkları aletleri geri cekince işlem bitince sanırım mikroskopta bakıyorlarmış tekrar diye duydum embriyo geri gelmiş olmasın diyeSıkışık olunca bastırmalarına gerek kalmıyor zaten, kataterin girişini ben hissetmedim gibi diyebilirim incecik birsey olunca, ben asıl sıvı geri alınca korkmuştum hatta eşime ya çocuklarım o sıvıya beraber cikmislarsa demistim, cikmamislar benim merkezim onceden su icip gelmemi istemedi, burada icin dediler yanima 3 tane yarim litrelik su aldim beni odaya alinca icmeye basladim, ayni odadaki diger kadin icip gelmis beklerken cok sıkıntı cekti, ama idrar konusunda ben bir kriter değilim, ölümüne tuvaletimi tutabilirim ben öksürmezsiniz o stresle merak etmeyin(=
Ay yarın sen ol bana anlat dualarım seninle öbür günde benKızlar benım de yarın transferım var Allah ızın verırse 3. Tup bebek denemem(ilk 2 si kımyasal oldu )dualarınızı beklıyorım ısmım Meltembu arada sankı yarın transfer olacak olan ben degıl başkası çok duygusuzum bı kac gündür ıyı bıseymı kotu bısey mı anlamadım belkıde 3. Deneme olunca hıc bısey hıssetmıyorum
Seninde yarın dimi canım transferTamam öyle yapayım en iyisi.
Evet evet onu ben de okumuştum aleti kontrol ediyorlar icinde kalmış mı diye falan, ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır bilemiyorum tabii, bir de burada okudum bazen bazi hanimlara ekranda göstermişler transfer anını, gördüm falan diyenler var vallahi bana hicbirsey gostermediler =( evet evet onceden tamamini icmeyin, ne zaman transferiniz?Bak kullandıkları aletleri geri cekince işlem bitince sanırım mikroskopta bakıyorlarmış tekrar diye duydum embriyo geri gelmiş olmasın diye
Ya bana da 1 saat önceden içmeye başla dediler ama bende odama gecince içmeyi düşünüyorum. Evden çıkmadan yaparım yolda yarım litrw flan içerim sonra orda tam içerim
Amin insallah darısı sizlerin başına yarın hayirlisi ile transferini ol sonra güzel haberlerini vermek Nasib olsunHayırlı olsun Allah tamamına erdırsın ınsAllah
Evet ufaktan telaş aldı gidiyor beni de o yüzden okuyorum burdaki yazılanlarıSeninde yarın dimi canım transfer
Gidin yanına oturup omuz atın "anayım ben ana, yarın evlatlarımı verecekler bana, bana iyi davran" diyin barışın (= moralinizi yüksek tutun (=Ay yarın sen ol bana anlat dualarım seninle öbür günde ben
Bende endişe var heyecan falan yokta. Nebileyim eşimlede tartıştım tam bu zamanda konuşmuyorum
Canım hayırlı olsun inşallah güzel güzel ilerlesin Testinin markası ne acaba 13 ü gayet net çıkarmış merak ettimKızlar sonucum 13 çıktı çok şükür Rabbım insallah artar değerlerim evde hemen idrar da yaptım oda aşağıdaki gibi Eki Görüntüle 3185363 Eki Görüntüle 3185364
ayy bu çok rahatlatıcı oldı5.gün kaset testte çok silik çıkmıştı ekledim resmini Kan vereceksen eğer 7.günü akşamı falan ver benim 9.gün bile kaset testte silikti kanda yüksek çıktı ona rağmen silikti canım.
Ohooo bitmiyor ki o geçecek günler herhalde kucağımiza alana kadar, 2gün sonra vereceksiniz, 2 gun sonra tekrar, 2 gun sonra tekrar, sonra kese görme, sonra kalp atışı, sonra cinsiyet, sonra tarama testleri sonucu, sonra başı aşağı döndü mü dönmedi miKızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bizim bu süreçte olduğumuzu kimse bilmiyor zaten hersey eşim ben ve sizlerin arasında resmen. Oyle değişik bir heyecan ki simdide 2 gün geçecek mi diyorum. Dilerim herkese Rabbım çok bekletmetmeden aratmadan tatdirsin evlat sevgisini. Çok acayip hissediyorum.
Evet genelde görüyorlarmış bende merak ediyorum o anı ekrana bakarım bende kesinnkendiöi bir rahat bırakabilirsemEvet evet onu ben de okumuştum aleti kontrol ediyorlar icinde kalmış mı diye falan, ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır bilemiyorum tabii, bir de burada okudum bazen bazi hanimlara ekranda göstermişler transfer anını, gördüm falan diyenler var vallahi bana hicbirsey gostermediler =( evet evet onceden tamamini icmeyin, ne zaman transferiniz?
Anlatırım canım hayırlı sonuçlar alalım hepmız de Allah senı en olmayacak zamanda tartışmışınAy yarın sen ol bana anlat dualarım seninle öbür günde ben
Bende endişe var heyecan falan yokta. Nebileyim eşimlede tartıştım tam bu zamanda konuşmuyorum
Çok güzel geçsin inşallah ya dualarım sizinleEvet ufaktan telaş aldı gidiyor beni de o yüzden okuyorum burdaki yazılanları
Ay yok gitmemde dememde. Hatta oda gelmesin mümkünse bir süre konuşmak istemiyorum bu ara çok üstüme geldiGidin yanına oturup omuz atın "anayım ben ana, yarın evlatlarımı verecekler bana, bana iyi davran" diyin barışın (= moralinizi yüksek tutun (=
inanın o stresten o heyecandan ne idrarınızı , ne de mesanenizii sıkıştıran o ultrason umrunuzda oluyor, bol dua edin ve monitörden takip edin 5 dk içinde olup bitiyor en son yavrunuzun rahme düştüğünü görüyorsunuz sonra olay bitiyorİşte bende normalde vajinal muayenede bile zorlanırdım. (Artık alıştım da doğrusu)
Şimdi hem sıkışık olmak hem alttan işlem olcak kateter gircej hissetcekmiyim hem karnumdan ultrasonu bastırcakmı.
Ay birde hasstaydım ya öksüryırdym çok. Aklımdan hep tam o transfer anında öksürürsem birde diye geçiyordu çok şükür öksürük büyük oranda geçtide
Amiiiin ya inşallaaaah sizinde sonraki gün güzel geçer şnşallahÇok güzel geçsin inşallah ya dualarım sizinle