yaa bizde bugün çıktık yarım saat yürüyüş yaptık eşim test alalım dedi ben yok dedim almadıkumudum sensin bende aldım şimdi ama korkuyorum yaaa belki dikloron yapar bize ilk güzel haberi o verir
Kız sende çok cesaretsizmissin ben gittim 1 ay önce 4kutu aldımyaa bizde bugün çıktık yarım saat yürüyüş yaptık eşim test alalım dedi ben yok dedim almadıkbende de korku var sonucun beni etkilemesinden çok korkuyorum o yüzden bırak yapmayı almaya bile cesaret edemedim
yarın benim adet günüm aslında denemeye değer ama bilmiyorum yaaaGelin yarın üçümüzde birlimte yapalım ama negatif çıkan üzülmiycek söz vericek sonra yine denyicek
Sen 1 gün daha bekle o zaman canım yarın eczanede bulamazsınyarın benim adet günüm aslında denemeye değer ama bilmiyorum yaaaben ptesi kesin yapacaktım zaten
hahahhhha harikasınKız sende çok cesaretsizmissin ben gittim 1 ay önce 4kutu aldım
evet zaten bugün de haftasonuydu dedim şimdi bi de nöbetçi eczane aricaz , hafta içi olsa kesin almıştım amaSen 1 gün daha bekle o zaman canım yarın eczanede bulamazsın
bekliyoruz yarın inşallah
Tamam yarın kesin yapıcam o zaman
12. Günde 1219 du bilemediğim içn henüz dr gitmedim. Pazartesi gideceğim. İsteniyormu diye sormak istedim. TeşekkürlerYok yüksekse zaten gerek yokki tekrarlamaya
Yok tekrarlamana gerek yok canım12. Günde 1219 du bilemediğim içn henüz dr gitmedim. Pazartesi gideceğim. İsteniyormu diye sormak istedim. Teşekkürler
Bütün inancımız umudumuz seninleTamam yarın kesin yapıcam o zaman
Bende yarin tekrarlayacağımTamam yarın kesin yapıcam o zaman
Yaptıgında haber ver ama canımBende yarin tekrarlayacağımyoksa vardir Rabbimin bir bildiği deyip geçeceğim
Evet ben 6+3 te duydum insallah sizde duyardınızKalp atışını duydunuz mu? Benim 7+1 daha görülmedi yolk saç var kese normal kalp atışı pazartesi belli olacak devam edip etmeyeceği hamileliğin
TabikiYaptıgında haber ver ama canım
Ben tek tek yerlestirerek ikisini aynı vakit yapıyordum geçen sene, bir sıkıntı yaşamadim, tek tek yaparsanız o bir saatte yatacaksiniz sonra yenisini yerlestirince tekrar yatacaksiniz, sıkıcı olur sizin için, parmaginizla ittirebildiginiz kadar ittirin sıkıntı yaşamazsınız, birkaç gun sonra vajina girisiniz falan kalinlasacak, zorlanmaya baslayacaksiniz korkmayin birsey olmaz (=
Tahriş olmuştur, tırnaktan falan. Şifa olsun inşallah (=Bugün koyunca bir süre yandı acaba yanlış birşey mi yaptım ki diye düşündüm sonra baktım fazlası akmis
İnşallah Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınTahriş olmuştur, tırnaktan falan. Şifa olsun inşallah (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?