• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Arkadaşlar bu progestan dex devlet karşılıyor mu ? Her hafta 400 küsür lira veriyoruz. Ne olacak halimiz ?
Bizde dün eşimle aynı şeyi düşündük. Birde lutinus var oda 5 günde bitcek şekilde vermiş bana. Haftalık bin yapıyor 😒 söyledimde doktoruma ama tutana kadar bunlar tuttuktan sonra karşılar düşükmtehlikesi falan dedi 😒

Oksapar raporunu transfer öncesi herhangi bir yerden de çıkartabiliyor muyuz yani
Dediğim gibi çok zorlandım. Devlet hastanesinde hiçbir şekilde olmadı. Özel hastanede eski doktorum yaptı. Anlayışlı bir doktor bulabilirseniz yardımcı olur inşallah 🙏🏼

Selam benimde 3 ocakta transferim olacak pzt kontrole gittiğimde benimde baktı ve 7.9 mm ölçtü kalınlığı ama baktığı sadece görüntüydü başta ölçüm bile yapmadı
Baktı direk güzel dedi sonra hemşire dedi kaç mm not almadık diye o zaman söyledi yani
Bende başta ince gibi düşünmüştüm ama görüntü iyiyse mm çokta önemli değil
Kesinlikle doktorumda hep böyle diyor. Son yıllarda bu kanıdayız dünyaca yapılan araştırmalarda da bu doğru olan dedi. İnşallah hayırlısıyla nasip olur ☺️

Bakalım transfere az kaldı zaten bi de dozunu bilmiyorum olmadı Dr uma söylerim bı en azından yol gostersin
Ay işimizi kolaylaştıracak yardımcı olacak doktorlar çıksın hepimizin karşısına. Zaten oldukca zorlanıyoruz birde bu şekilde olunca insan hırpalanıyor iyice

Geçmiş olsun ne yapıyorsun düzelebilmek için ilaç falan alıyormusun😬
Sıkıca tutunsun yavrun sana inşallah ekliyorum canım
Bende transfer öncesi bayağı hastalanmistim öğretmenim salgın var malesef. cok sukur toparladım sıkıntı olmadı sonrasında olmamak önemli bence .
Ben kalınlaşmada sıkıntı yaşadığım için sormuştum antioksidan olduğundan kan sulandırıcının etkisini bozabilir o yüzden önermem rutin olarak içme dedi canım
Yaaaa 🥺

Bende transfer öncesi bayağı hastalanmistim öğretmenim salgın var malesef. cok sukur toparladım sıkıntı olmadı sonrasında olmamak önemli bence .

Yaaaa 🥺
İlaç kullandınmı düzelebilmek için transfer öncesi. Kullanıyorum soğuk algınlığo ve alerji ilacı inşallah zararı olmaz

Ama rutin olarak içme dedi canım. Arada yiyip içebilirsin kür olRak yapmadıktan sonra sıkıntı olmaz

İlaç kullandınmı düzelebilmek için transfer öncesi. Kullanıyorum soğuk algınlığo ve alerji ilacı inşallah zararı olmaz

Ama rutin olarak içme dedi canım. Arada yiyip içebilirsin kür olRak yapmadıktan sonra sıkıntı olmaz
Kullandım canım ibucold c kullandım vücut ağrımda çok vardı onun içinde kas gevşetici yazmıştı adını hatırlamıyorum ağrıdan uyyamayinca da ondan içtim ama 1-2 kez anca icmisimdir. İbucold bana çok iyi geldi doktor antibiyotik yazdı ama kullanmadım çünkü az kalmıştı 5 gün kullanmak gerek ya. Dert etme yani vücut toparlanacak kadar gün varsa sıkıntı olmaz

Kullandım canım ibucold c kullandım vücut ağrımda çok vardı onun içinde kas gevşetici yazmıştı adını hatırlamıyorum ağrıdan uyyamayinca da ondan içtim ama 1-2 kez anca icmisimdir. İbucold bana çok iyi geldi doktor antibiyotik yazdı ama kullanmadım çünkü az kalmıştı 5 gün kullanmak gerek ya. Dert etme yani vücut toparlanacak kadar gün varsa sıkıntı olmaz
Benimde treflu mu ne öyle bir soğuk algınlığı ilacı ile alerji ilacı kullandım birkaç defa beni toparladı geçen gece ateşlendim çok ilacı içip uyudum terle atmışım sonra toparladım baya canım. Birde doktor antibiyotik başlatıyor bana yarın transfere kadar kullancakmışım onunlada daha iyi toparlarım diye düşünüyorum

Ben evraklarımı hazırlayıp gitmiştim her ay biley oluyordu erteleniyordu evrak hazır olunca gittiğim son ay işleme başladım amh düşüklüğündede rapor çıkıyor gidince hazırlamanız gereken evrakları söylerler size bazen uzayabiliypr süreç duruma göre değişiyor benşm sürekli ertelenmişti o konuda bişey diyemiyorum
Teşekkür ederim canm 🥰

Duydum ama konuşmadım 3 ay önce histereskopi oldum. Rahimle alakalı bir problem yok dedi. Herşeyi detayıyla bilimsel veya geçmiş tecrübeleriyle anlattı.
He birde şunu dedi. Tamam kalınlık bu şekilde ama görüntü çok güzel 3 çizgi görüntüsünde. Biz zaten artık kongrelerde kalınlıktan öte 3 çizginin daha önemli olduğunu konuşuyoruz. Herkesin yapısı farklı kimisi 9 10 mm olur ama 3 çizgi olmaz ona da transfer yapılamaz dedi. Benim 7.2 ve 3 çizgi şeklinde o yüzden transfer olcak nasipse.
Bende kendi başıma araştırıp bir çok doktorun yazılarını okuduğumda bu kanıya varıyorum.
Hayırlısıyla olsun sağlıkla yavrunuza kavuşun inşallah

Bazı doktorları gerçekten anlayamıyorum ve çok anlayışsız buluyorum. Biz merakımızdan keyfimizden sanki gidip onlardan istiyoruz bu ilacı. Ben ekim ayından beri kaç doktora gittim. Biri yüzüme bile bakmadı ne banane başkasının dediği ilacı ben niye yazayım dedi. Kardiyolojiye git dediler gittim hayır çıkaramam rapor ama yazayım dedi sağolsun. Başka doktor yine aynı araştırma hasyanesine git hematolojiye rapor için dedi. Geçmiş düşüklerim olduğu için doktorumun istediği tüüm tahlilleri yaptırdığım hematolojiye gittim tekrar. Onların hastasıydım aylarca gidip gelmiştim. Biz sizin bütün tahlillerinizi yapmışız bir sıkıntı çıkmamış ne tanısıyla rapor çıkaralım size çıkaramayız dedi bana. Devlet oldukları içinmi bu kadar zordu yani. Dün 2 dkmı almadı özelde doktorun yanına girip çıkmam. Rapor tanımda abdominal ve pelvik ağrı. Bu yani bu kdar kolaydı 🤷🏼‍♀️
Devlet hastanesi o kadar kötü ki bazı konularda bende çok yoruldum uğraşmaktan sağlık ocağı doktoru desen alaycı değişik bir adam asc mi ne yüksek çıkmıştı baya devlet hastanesine gidiyordum adam direk yüzüme tüh çokta gencmissin çocukta yok onkolojiye bı randevu al bak dedi rahim ağzı kanseri olabilirmisim o kadar kötüydü ki tavrı 25 yaşındaydım daha bir tek Zeynep kamilin onkoloji bölümünden memnun kaldım bu 7 sene içinde gerisi çöp

Prednol bunlara iyi geliyormu.Bende yarın başlıcam ilaçlarıma. Büyük oranda iyileştim ama dün gece öksürükten uyuyamadım en son soğuk algınlığı içtim birde tuzlu limon emdimde uyudum sabah kalktım yine aynı. Gıcık. Alerji ilacımı içtimde şimdi durdurdum. İnşalöah yarın antibiyotikle prednola başlıcam onlarla iyice atlatmış olurum
evet canım iyi geliyor kortizon bağışıklığı destekliyor, bana normalde de feci alerji ataklarımda yazarlardı , şu an sabahları uyanıyorum hapşırık krizleri yok 😍 burun etlerim de küçüldü 🤭 sana da şifa olsun inşallah

Devlet hastanesi o kadar kötü ki bazı konularda bende çok yoruldum uğraşmaktan sağlık ocağı doktoru desen alaycı değişik bir adam asc mi ne yüksek çıkmıştı baya devlet hastanesine gidiyordum adam direk yüzüme tüh çokta gencmissin çocukta yok onkolojiye bı randevu al bak dedi rahim ağzı kanseri olabilirmisim o kadar kötüydü ki tavrı 25 yaşındaydım daha bir tek Zeynep kamilin onkoloji bölümünden memnun kaldım bu 7 sene içinde gerisi çöp
Ah ah bazısı hiç acımaz dan diye yüzüne vurur olur olmadık herşeyi 😔

evet canım iyi geliyor kortizon bağışıklığı destekliyor, bana normalde de feci alerji ataklarımda yazarlardı , şu an sabahları uyanıyorum hapşırık krizleri yok 😍 burun etlerim de küçüldü 🤭 sana da şifa olsun inşallah
Ah inşallah canım☺️ Benim alerjim varmı hiç bilmiyorum ama birkaç yıldır yıldır hep böyle aralık ocak aylarında hastalanıyorum bir doktor alerji ilacı verdi 3 yıldır o ilacı içmeden düzelemiyorum var demekki birşey diyorum 😬

Back