- 23 Kasım 2022
- 418
- 508
- 18
Ayy o hiç geçmiyor yaaa valla pozitif oldu yürürken çıkıyor istemsizKızlar ya bunu yazarken biraz çekiniyorum ama transferden sonra aşırı gaz problemim var ve gaz sancısıda çekiyorum normalmi
Zeytinyagı içtim bi kaşık işe yarar inşallah
Ben hiç kabız olmadım olursan haber ver demişlerdi. Hep kuru kayısı yedim ve evde yürüdüm çok su içtim canım. Günde bir bardak kefir içsen bile rahatlatır seni. Gaz yapan yiyecekleri tüketmeBende öyleyim kabızlık yapıyor ilaçlar galiba inanılmaz şiş karnım 4 buçuk aylık hamile gibiyim karnı bu kadar şiş olan var mı pozitiflerden
gercekten oyle yaa,Bana bunları karşılamaz dedi eczacı herkes bir tuhaf olmuş demekki bu 3. Transferim bir kutuyu bile devlet yardımlı almadım oskopar için aradım sordum kalp atımı olunca rapor olur dedi eczacıda rapor cikarirsan oksopari karşılar ama 8 haftaya kadar kalp atışı duymayan hastalar var dedi kim kimi yolarsa zaten bizde tüp bebek yapanları kim yolarsa kim ne kadar para koparirsa oluyor Allah hidayet versin
Evet canım benim doktorumda öyle her kadının bünyesi farklı diyor.Canim hayırlı olsun hiç kafanı takma herkesin rahim kalınlığı farklı olabiliyor bana doktorum 7 uzeri 9 altı olmasını tercih ediyoruz ama bünyeye göre değişir demişti. Bende bugün transfer oldum korkunç baş ağrısı var neden bilmiyorum.
Bende diyorum transferden sonra yinemi kullanılıyor buYanlış yazmışım.Gonapeptyl yapacağım. İki adeet
Geçmiş olsun ne yapıyorsun düzelebilmek için ilaç falan alıyormusunBenimde öyle normalde bu kadar hasta olmam ama şuanda boğaz enfeksiyonu oldum bu arada benide ekleyebilirsin listeye yaş 25 sanırım tek 6.gun embriyosu var oda benimtek embriyo 30 Aralık transfer
Ben evraklarımı hazırlayıp gitmiştim her ay biley oluyordu erteleniyordu evrak hazır olunca gittiğim son ay işleme başladım amh düşüklüğündede rapor çıkıyor gidince hazırlamanız gereken evrakları söylerler size bazen uzayabiliypr süreç duruma göre değişiyor benşm sürekli ertelenmişti o konuda bişey diyemiyorumCanm ben de etlik Zübeyde hanım da tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum amh düşük. Raporla alakalı bilgi verebilir misin süreç nasıl ilerliyor hemen aynı ay hallolur mu
Çok güzel canım senide hamile ekliyim listemizeArkadaşlar artışı görmek için yine test yaptım
Koyulasmis yeterlidir umarım
Duydum ama konuşmadım 3 ay önce histereskopi oldum. Rahimle alakalı bir problem yok dedi. Herşeyi detayıyla bilimsel veya geçmiş tecrübeleriyle anlattı.Rahim içi uterin prpyi duydunuz mu acaba doktorunuzla konuştunuz mu ben transferden iki gün önce yaptırdım iyi geldiğini düşünüyorum
Prednol bunlara iyi geliyormu.Bende yarın başlıcam ilaçlarıma. Büyük oranda iyileştim ama dün gece öksürükten uyuyamadım en son soğuk algınlığı içtim birde tuzlu limon emdimde uyudum sabah kalktım yine aynı. Gıcık. Alerji ilacımı içtimde şimdi durdurdum. İnşalöah yarın antibiyotikle prednola başlıcam onlarla iyice atlatmış olurumbu arada dr unun haberi var de mi ? bende de alerjik rinit var yıl boyu süren buna da çare yok, ama dr Allah'tan prednol yazdı söylemememe rağmen, şu an çok iyi mesela burnum açıldı sabah hapsşırık salya sümük ( afedersiniz) krizlerim yok
Ben kaç aydır devlet hastanelerinde oksapara rapor çıkarttırmak için uğraştım çıkarttıramadım. Yazdırdığımda da 1 kutu yazdırıuorum mesela 88 tlye aldım. Ama dün özel hastanede bir kadın doğuma gittim 5 dkda hemen çıkardı raporu. 6 kutu da yazdı.Progestan fitil ve estrofem sağlık ocağı yazıyor, SGK karşılıyor ..
Bilginiz olsun..
Hatta oksapari da yazdırıyor arkadaşım
Bende climarayı bulmakta çok zorlanıyorumEvet kadın doğum doktoru da yazıyor..
Estrofem karaborsa maalesef şuan
harıka,Ben kaç aydır devlet hastanelerinde oksapara rapor çıkarttırmak için uğraştım çıkarttıramadım. Yazdırdığımda da 1 kutu yazdırıuorum mesela 88 tlye aldım. Ama dün özel hastanede bir kadın doğuma gittim 5 dkda hemen çıkardı raporu. 6 kutu da yazdı.
Dün ama eczane 2 kutusunu verdi 4ünü bugün alcam. 2 kuru oksapar, 2 kutu climara bant 1 estrofem,1 antibiyotik, 1 prednol 78 tl aldım.
Sanırım raporlu olunca yazdırmaktan daha da uyguna geliyor
o ne ıcın kullanıyor bant sanırım ?Bende climarayı bulmakta çok zorlanıyorum
Bazı doktorları gerçekten anlayamıyorum ve çok anlayışsız buluyorum. Biz merakımızdan keyfimizden sanki gidip onlardan istiyoruz bu ilacı. Ben ekim ayından beri kaç doktora gittim. Biri yüzüme bile bakmadı ne banane başkasının dediği ilacı ben niye yazayım dedi. Kardiyolojiye git dediler gittim hayır çıkaramam rapor ama yazayım dedi sağolsun. Başka doktor yine aynı araştırma hasyanesine git hematolojiye rapor için dedi. Geçmiş düşüklerim olduğu için doktorumun istediği tüüm tahlilleri yaptırdığım hematolojiye gittim tekrar. Onların hastasıydım aylarca gidip gelmiştim. Biz sizin bütün tahlillerinizi yapmışız bir sıkıntı çıkmamış ne tanısıyla rapor çıkaralım size çıkaramayız dedi bana. Devlet oldukları içinmi bu kadar zordu yani. Dün 2 dkmı almadı özelde doktorun yanına girip çıkmam. Rapor tanımda abdominal ve pelvik ağrı. Bu yani bu kdar kolaydıKalp atışını duymuşmuydunuz bana kalp atışını duymadan oksopar yazamam dediler 1 progestan 1 oksopar 1 prolutexe 1500 küsur lira verdim
Ben kalınlaşmada sıkıntı yaşadığım için sormuştum antioksidan olduğundan kan sulandırıcının etkisini bozabilir o yüzden önermem rutin olarak içme dedi canımArkadaşlar şu nar meselesine takıldım ya.. bende duydum zararlı düşük yapıyor falan diye ama Google da falan baktin tam tersi yazılmış ben transfer öncesi sonrası yedim yani çok şükür bişey olmadı ama belki suyu zararlıdır bıkac nardan anca 1 bardak çıkar heralde ya da her gün tüketmek doğru değildir. Doktora özellikle soracağım bunu
Oksapar raporunu transfer öncesi herhangi bir yerden de çıkartabiliyor muyuz yaniBazı doktorları gerçekten anlayamıyorum ve çok anlayışsız buluyorum. Biz merakımızdan keyfimizden sanki gidip onlardan istiyoruz bu ilacı. Ben ekim ayından beri kaç doktora gittim. Biri yüzüme bile bakmadı ne banane başkasının dediği ilacı ben niye yazayım dedi. Kardiyolojiye git dediler gittim hayır çıkaramam rapor ama yazayım dedi sağolsun. Başka doktor yine aynı araştırma hasyanesine git hematolojiye rapor için dedi. Geçmiş düşüklerim olduğu için doktorumun istediği tüüm tahlilleri yaptırdığım hematolojiye gittim tekrar. Onların hastasıydım aylarca gidip gelmiştim. Biz sizin bütün tahlillerinizi yapmışız bir sıkıntı çıkmamış ne tanısıyla rapor çıkaralım size çıkaramayız dedi bana. Devlet oldukları içinmi bu kadar zordu yani. Dün 2 dkmı almadı özelde doktorun yanına girip çıkmam. Rapor tanımda abdominal ve pelvik ağrı. Bu yani bu kdar kolaydı
Duydum ama konuşmadım 3 ay önce histereskopi oldum. Rahimle alakalı bir problem yok dedi. Herşeyi detayıyla bilimsel veya geçmiş tecrübeleriyle anlattı.
He birde şunu dedi. Tamam kalınlık bu şekilde ama görüntü çok güzel 3 çizgi görüntüsünde. Biz zaten artık kongrelerde kalınlıktan öte 3 çizginin daha önemli olduğunu konuşuyoruz. Herkesin yapısı farklı kimisi 9 10 mm olur ama 3 çizgi olmaz ona da transfer yapılamaz dedi. Benim 7.2 ve 3 çizgi şeklinde o yüzden transfer olcak nasipse.
Bende kendi başıma araştırıp bir çok doktorun yazılarını okuduğumda bu kanıya varıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?