2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Bende öyleyim kabızlık yapıyor ilaçlar galiba inanılmaz şiş karnım 4 buçuk aylık hamile gibiyim karnı bu kadar şiş olan var mı pozitiflerden
Prebiyotik kullaniyor musunuz? Ben transferden 3 gun once basladim hala kullaniyorum, isterseniz bir doktorunuza danışın

Bende öyleyim kabızlık yapıyor ilaçlar galiba inanılmaz şiş karnım 4 buçuk aylık hamile gibiyim karnı bu kadar şiş olan var mı pozitiflerden
pozitiflerden değil ama transfer olanlardan var kendime bakıp bakıp daha hamile kalmadan karnım şiş diyorum, yalnız değilmişim

çok haklısın 1 insülin enjektörüne bile 5 tl fiyat çekmişler inanılmaz bi durum yani

çok haklısın 1 insülin enjektörüne bile 5 tl fiyat çekmişler inanılmaz bi durum yani
Aynen öyle yaptılar karşı komşumun oğlu mümessil ondan rica ediyorum bulamadığım herşeyi enjektörü buluyor sagolsun keşke baştan ondan isteseymisim herşeyi nasip döktük paraları Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin zerre gözümde yok ama insanların yaptığını asla unutmam

ahh benim ki karnım dümdüzdür zayıfım bugün bir elbise giydim karnımı aynada görünce inanamadım.resmen hamile gibiyim . Karnım çok şiş benim de .

pozitiflerden değil ama transfer olanlardan var kendime bakıp bakıp daha hamile kalmadan karnım şiş diyorum, yalnız değilmişim
Çok kötü ya kayısı yiyorum kaynatıyoruz suyunu içiyorum falan zeytin yağı içiyorum dupalak mi ne ondan icebilirsin dedi hemşire onu içtim sabaha kadar kivrandim gaz sancisindan şimdi içmeye korkuyorum transferden beri böyle benimde geçmedi
Prebiyotik kullaniyor musunuz? Ben transferden 3 gun once basladim hala kullaniyorum, isterseniz bir doktorunuza danışın
O hiç aklıma gelmedi onuda sorayım teşekkür ederim

ahh benim ki karnım dümdüzdür zayıfım bugün bir elbise giydim karnımı aynada görünce inanamadım.resmen hamile gibiyim . Karnım çok şiş benim de .
Benimde öyledir normalde şimdi balon gibi gerçekten normalde akşam az göbeğim olsa sabah dümdüz uyanırım şimdi inmiyor asla inmiyor pantolonlarima lastik takip giyiyorum doktora gidene kadar idare edeyim dedim ama eczzaneye bir gideyim yarın dupalac içen var mı acaba bir kere içip sancidan uyuyamayinca korktum iyi gelir mi bir kere daha denesem

Rezene içiyorum bende gaz problemi yaşıyorum. 1 bardak içiyorum sadece.
Bitki çaylarını kesinlikle önermiyorlar Azıcık kimyon koymuştum onu bile icemedim korkudan çok fazla ilaç iciyoruz tepkime yapabilir içmeyin bence şuan vücudumuz bobreklerimiz karacigerimiz hiç normal değil

evet çoğu işgüzar maalesef

Bitki çaylarını kesinlikle önermiyorlar Azıcık kimyon koymuştum onu bile icemedim korkudan çok fazla ilaç iciyoruz tepkime yapabilir içmeyin bence şuan vücudumuz bobreklerimiz karacigerimiz hiç normal değil
Kafein içeren şeyler özellikle ödem için yeşilçay,maydonoz,kekik,nane bunları önermiyorlar diye biliyorum. Elbette yanlış yönlendirme yapmak da istemem. Bunu da bir soracağım doktoruma. Bu süreçte hastalandım çünkü. Öksürük ve grip. İlaç içermediğim için doktora danışarak ıhlamur içtim. Ama dediğim gibi 1 bardaktan fazla içmiyorum. Zaten ilaçlar sağolsun dediğiniz gibi. Ondan dolayı sağlıklı beslenmeye başladım Kaç tane ilaç kullanıyoruz.

Allah yardımcımız olsun çok zor işimiz her yönden

Benimde öyle aşırı şiş. Bende zaten kabızlık normalde vardı şimdi daha fazla duphalac şurup yazmıştı doktor o da içince gaz yapıyor o yüzden şişiyor nasıl kabızlık ilacı anlamadim

banada verdiler 2 aşırı içecem bende, kuru kayısı yiyorum her gün salata ağırlıklı besleniyorum ona rağmen devam ediyor kabızlığım transfer öncesi kefir de içmiştim oda iyi gelmişti

Benimde öyle aşırı şiş. Bende zaten kabızlık normalde vardı şimdi daha fazla duphalac şurup yazmıştı doktor o da içince gaz yapıyor o yüzden şişiyor nasıl kabızlık ilacı anlamadim
hareketsiz kalıyoruz aslında gaz sancısı ondan

Evet gerekli şartları karşılıyor iseniz rapor çıkıyor yaş kriteri hiç çocuk olmaması siDe yumurta rezerv sorunu tüplerde sorun yada eşinşzde
Canm ben de etlik Zübeyde hanım da tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum amh düşük. Raporla alakalı bilgi verebilir misin süreç nasıl ilerliyor hemen aynı ay hallolur mu

Benimde öyle normalde bu kadar hasta olmam ama şuanda boğaz enfeksiyonu oldum bu arada benide ekleyebilirsin listeye yaş 25 sanırım tek 6.gun embriyosu var oda benim tek embriyo 30 Aralık transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…