Prebiyotik kullaniyor musunuz? Ben transferden 3 gun once basladim hala kullaniyorum, isterseniz bir doktorunuza danışınBende öyleyim kabızlık yapıyor ilaçlar galiba inanılmaz şiş karnım 4 buçuk aylık hamile gibiyim karnı bu kadar şiş olan var mı pozitiflerden
pozitiflerden değil ama transfer olanlardan varBende öyleyim kabızlık yapıyor ilaçlar galiba inanılmaz şiş karnım 4 buçuk aylık hamile gibiyim karnı bu kadar şiş olan var mı pozitiflerden
çok haklısın 1 insülin enjektörüne bile 5 tl fiyat çekmişler inanılmaz bi durum yaniBana bunları karşılamaz dedi eczacı herkes bir tuhaf olmuş demekki bu 3. Transferim bir kutuyu bile devlet yardımlı almadım oskopar için aradım sordum kalp atımı olunca rapor olur dedi eczacıda rapor cikarirsan oksopari karşılar ama 8 haftaya kadar kalp atışı duymayan hastalar var dedi kim kimi yolarsa zaten bizde tüp bebek yapanları kim yolarsa kim ne kadar para koparirsa oluyor Allah hidayet versin
Aynen öyle yaptılar karşı komşumun oğlu mümessil ondan rica ediyorum bulamadığım herşeyi enjektörü buluyor sagolsun keşke baştan ondan isteseymisim herşeyi nasip döktük paraları Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin zerre gözümde yok ama insanların yaptığını asla unutmamçok haklısın 1 insülin enjektörüne bile 5 tl fiyat çekmişler inanılmaz bi durum yani
ahh benim ki karnım dümdüzdür zayıfım bugün bir elbise giydim karnımı aynada görünce inanamadım.resmen hamile gibiyim . Karnım çok şiş benim de .Bende öyleyim kabızlık yapıyor ilaçlar galiba inanılmaz şiş karnım 4 buçuk aylık hamile gibiyim karnı bu kadar şiş olan var mı pozitiflerden
Demek ki normal artık bu belirtilerHeh işte bu bengün içinde uyuyorum ve doymuyorum çok garip bir şekilde acıkıyorum belirtiler önceki haftaya yani öğrendiğim zamankine göre azaldı herkesin öyle olmuş ama
Çok kötü ya kayısı yiyorum kaynatıyoruz suyunu içiyorum falan zeytin yağı içiyorum dupalak mi ne ondan icebilirsin dedi hemşire onu içtim sabaha kadar kivrandim gaz sancisindan şimdi içmeye korkuyorum transferden beri böyle benimde geçmedipozitiflerden değil ama transfer olanlardan varkendime bakıp bakıp daha hamile kalmadan karnım şiş diyorum, yalnız değilmişim
O hiç aklıma gelmedi onuda sorayım teşekkür ederimPrebiyotik kullaniyor musunuz? Ben transferden 3 gun once basladim hala kullaniyorum, isterseniz bir doktorunuza danışın
Rezene içiyorum bende gaz problemi yaşıyorum. 1 bardak içiyorum sadece.Kızlar ya bunu yazarken biraz çekiniyorum ama transferden sonra aşırı gaz problemim var ve gaz sancısıda çekiyorum normalmi
Zeytinyagı içtim bi kaşık işe yarar inşallah
Benimde öyledir normalde şimdi balon gibi gerçekten normalde akşam az göbeğim olsa sabah dümdüz uyanırım şimdi inmiyor asla inmiyor pantolonlarima lastik takip giyiyorum doktora gidene kadar idare edeyim dedim ama eczzaneye bir gideyim yarın dupalac içen var mı acaba bir kere içip sancidan uyuyamayinca korktum iyi gelir mi bir kere daha denesemahh benim ki karnım dümdüzdür zayıfım bugün bir elbise giydim karnımı aynada görünce inanamadım.resmen hamile gibiyim . Karnım çok şiş benim de .
Bitki çaylarını kesinlikle önermiyorlar Azıcık kimyon koymuştum onu bile icemedim korkudan çok fazla ilaç iciyoruz tepkime yapabilir içmeyin bence şuan vücudumuz bobreklerimiz karacigerimiz hiç normal değilRezene içiyorum bende gaz problemi yaşıyorum. 1 bardak içiyorum sadece.
evet çoğu işgüzar maalesefAynen öyle yaptılar karşı komşumun oğlu mümessil ondan rica ediyorum bulamadığım herşeyi enjektörü buluyor sagolsun keşke baştan ondan isteseymisim herşeyi nasip döktük paraları Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin zerre gözümde yok ama insanların yaptığını asla unutmam
Kafein içeren şeyler özellikle ödem için yeşilçay,maydonoz,kekik,nane bunları önermiyorlar diye biliyorum. Elbette yanlış yönlendirme yapmak da istemem. Bunu da bir soracağım doktoruma. Bu süreçte hastalandım çünkü. Öksürük ve grip. İlaç içermediğim için doktora danışarak ıhlamur içtim. Ama dediğim gibi 1 bardaktan fazla içmiyorum. Zaten ilaçlar sağolsun dediğiniz gibi. Ondan dolayı sağlıklı beslenmeye başladım Kaç tane ilaç kullanıyoruz.Bitki çaylarını kesinlikle önermiyorlar Azıcık kimyon koymuştum onu bile icemedim korkudan çok fazla ilaç iciyoruz tepkime yapabilir içmeyin bence şuan vücudumuz bobreklerimiz karacigerimiz hiç normal değil
Allah yardımcımız olsun çok zor işimiz her yöndenKafein içeren şeyler özellikle ödem için yeşilçay,maydonoz,kekik,nane bunları önermiyorlar diye biliyorum. Elbette yanlış yönlendirme yapmak da istemem. Bunu da bir soracağım doktoruma. Bu süreçte hastalandım çünkü. Öksürük ve grip. İlaç içermediğim için doktora danışarak ıhlamur içtim. Ama dediğim gibi 1 bardaktan fazla içmiyorum. Zaten ilaçlar sağolsun dediğiniz gibi. Ondan dolayı sağlıklı beslenmeye başladım Kaç tane ilaç kullanıyoruz.
Benimde öyle aşırı şiş. Bende zaten kabızlık normalde vardı şimdi daha fazla duphalac şurup yazmıştı doktor o da içince gaz yapıyor o yüzden şişiyor nasıl kabızlık ilacı anlamadimBende öyleyim kabızlık yapıyor ilaçlar galiba inanılmaz şiş karnım 4 buçuk aylık hamile gibiyim karnı bu kadar şiş olan var mı pozitiflerden
banada verdiler 2 aşırı içecem bende, kuru kayısı yiyorum her gün salata ağırlıklı besleniyorum ona rağmen devam ediyor kabızlığımBenimde öyledir normalde şimdi balon gibi gerçekten normalde akşam az göbeğim olsa sabah dümdüz uyanırım şimdi inmiyor asla inmiyor pantolonlarima lastik takip giyiyorum doktora gidene kadar idare edeyim dedim ama eczzaneye bir gideyim yarın dupalac içen var mı acaba bir kere içip sancidan uyuyamayinca korktum iyi gelir mi bir kere daha denesem
hareketsiz kalıyoruz aslında gaz sancısı ondanBenimde öyle aşırı şiş. Bende zaten kabızlık normalde vardı şimdi daha fazla duphalac şurup yazmıştı doktor o da içince gaz yapıyor o yüzden şişiyor nasıl kabızlık ilacı anlamadim
Bende öyle düşünmüştüm sağol canımd
Ben sormuştum evet zararlı ama zararı olması için aşırı tüketmek lazım demişti hatta kendi kızından örnek vermişti aşırı nara düşkünmüş ve hep nar aşeriyomuş günde yarım nar yiyomuş hep
gün aşırı içicem *banada verdiler 2 aşırı içecem bende, kuru kayısı yiyorum her gün salata ağırlıklı besleniyorum ona rağmen devam ediyor kabızlığımtransfer öncesi kefir de içmiştim oda iyi gelmişti
Canm ben de etlik Zübeyde hanım da tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum amh düşük. Raporla alakalı bilgi verebilir misin süreç nasıl ilerliyor hemen aynı ay hallolur muEvet gerekli şartları karşılıyor iseniz rapor çıkıyor yaş kriteri hiç çocuk olmaması siDe yumurta rezerv sorunu tüplerde sorun yada eşinşzde
Benimde öyle normalde bu kadar hasta olmam ama şuanda boğaz enfeksiyonu oldum bu arada benide ekleyebilirsin listeye yaş 25 sanırım tek 6.gun embriyosu var oda benimKızlar bugün hiç kontrol edemedim sayfayı. En baştan dönüp bakıcam listeye eklenmek isteyenleri eklicem. Bugün pozitif görenler varsa tebrik ediyorum
Negatif alan varsa (inşallah yoktur) çok üzülüyorum raabbim zamanını en doğru bilendir inşallah en kısa zamana nasip etsin
Benim kontrolüm vardı bugün rahim 7.2 mm hala yani rahimin kapasitesi bu kadar bunca ilaclara rağmen bu kadar oluyor yapcak birşey yok dedi doktorum buna şükür diyorum ben yine de çünkü çok şükür ki 3 çizgi görünümde. Bunun daha önemli olduğunu söylüyor doktorumda.
Grip olduğum için Transferim 3 ocağa ötelendi. 1 gün daha veriyorum kendini toparlaman için ama toparlayıp toparlamadığını 2 3 gün sonrra bize bildir dedi. Düzelemezsem iptal olacak cünkü en ufak bir ateş enfeksiyon tutunmayı engelleyebilir dedi. Ama çok şükür bugün iyiyim. Bir iki güm daha çok dikkat edip iyi olduğumu haber edicem.
Yeni ilaçlarımda yazıldı 29unda başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?