2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Arkadaşlar bu progestan dex devlet karşılıyor mu ? Her hafta 400 küsür lira veriyoruz. Ne olacak halimiz ?
Bizde dün eşimle aynı şeyi düşündük. Birde lutinus var oda 5 günde bitcek şekilde vermiş bana. Haftalık bin yapıyor söyledimde doktoruma ama tutana kadar bunlar tuttuktan sonra karşılar düşükmtehlikesi falan dedi

Oksapar raporunu transfer öncesi herhangi bir yerden de çıkartabiliyor muyuz yani
Dediğim gibi çok zorlandım. Devlet hastanesinde hiçbir şekilde olmadı. Özel hastanede eski doktorum yaptı. Anlayışlı bir doktor bulabilirseniz yardımcı olur inşallah

Kesinlikle doktorumda hep böyle diyor. Son yıllarda bu kanıdayız dünyaca yapılan araştırmalarda da bu doğru olan dedi. İnşallah hayırlısıyla nasip olur

Dediğim gibi çok zorlandım. Devlet hastanesinde hiçbir şekilde olmadı. Özel hastanede eski doktorum yaptı. Anlayışlı bir doktor bulabilirseniz yardımcı olur inşallah
Bakalım transfere az kaldı zaten bi de dozunu bilmiyorum olmadı Dr uma söylerim bı en azından yol gostersin

Bakalım transfere az kaldı zaten bi de dozunu bilmiyorum olmadı Dr uma söylerim bı en azından yol gostersin
Ay işimizi kolaylaştıracak yardımcı olacak doktorlar çıksın hepimizin karşısına. Zaten oldukca zorlanıyoruz birde bu şekilde olunca insan hırpalanıyor iyice

Geçmiş olsun ne yapıyorsun düzelebilmek için ilaç falan alıyormusun
Sıkıca tutunsun yavrun sana inşallah ekliyorum canım
Bende transfer öncesi bayağı hastalanmistim öğretmenim salgın var malesef. cok sukur toparladım sıkıntı olmadı sonrasında olmamak önemli bence .
Ben kalınlaşmada sıkıntı yaşadığım için sormuştum antioksidan olduğundan kan sulandırıcının etkisini bozabilir o yüzden önermem rutin olarak içme dedi canım
Yaaaa

Bende transfer öncesi bayağı hastalanmistim öğretmenim salgın var malesef. cok sukur toparladım sıkıntı olmadı sonrasında olmamak önemli bence .

Yaaaa
İlaç kullandınmı düzelebilmek için transfer öncesi. Kullanıyorum soğuk algınlığo ve alerji ilacı inşallah zararı olmaz

Ama rutin olarak içme dedi canım. Arada yiyip içebilirsin kür olRak yapmadıktan sonra sıkıntı olmaz

Kullandım canım ibucold c kullandım vücut ağrımda çok vardı onun içinde kas gevşetici yazmıştı adını hatırlamıyorum ağrıdan uyyamayinca da ondan içtim ama 1-2 kez anca icmisimdir. İbucold bana çok iyi geldi doktor antibiyotik yazdı ama kullanmadım çünkü az kalmıştı 5 gün kullanmak gerek ya. Dert etme yani vücut toparlanacak kadar gün varsa sıkıntı olmaz

Benimde treflu mu ne öyle bir soğuk algınlığı ilacı ile alerji ilacı kullandım birkaç defa beni toparladı geçen gece ateşlendim çok ilacı içip uyudum terle atmışım sonra toparladım baya canım. Birde doktor antibiyotik başlatıyor bana yarın transfere kadar kullancakmışım onunlada daha iyi toparlarım diye düşünüyorum

Teşekkür ederim canm

Hayırlısıyla olsun sağlıkla yavrunuza kavuşun inşallah

Devlet hastanesi o kadar kötü ki bazı konularda bende çok yoruldum uğraşmaktan sağlık ocağı doktoru desen alaycı değişik bir adam asc mi ne yüksek çıkmıştı baya devlet hastanesine gidiyordum adam direk yüzüme tüh çokta gencmissin çocukta yok onkolojiye bı randevu al bak dedi rahim ağzı kanseri olabilirmisim o kadar kötüydü ki tavrı 25 yaşındaydım daha bir tek Zeynep kamilin onkoloji bölümünden memnun kaldım bu 7 sene içinde gerisi çöp

evet canım iyi geliyor kortizon bağışıklığı destekliyor, bana normalde de feci alerji ataklarımda yazarlardı , şu an sabahları uyanıyorum hapşırık krizleri yok burun etlerim de küçüldü sana da şifa olsun inşallah

Ah ah bazısı hiç acımaz dan diye yüzüne vurur olur olmadık herşeyi

Ah inşallah canım Benim alerjim varmı hiç bilmiyorum ama birkaç yıldır yıldır hep böyle aralık ocak aylarında hastalanıyorum bir doktor alerji ilacı verdi 3 yıldır o ilacı içmeden düzelemiyorum var demekki birşey diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…