- 30 Eylül 2022
- 2.468
- 3.342
- 63
Herkes farklı bir şey söylüyor ben hiç bilmiyorum valla değişikYok duymadık, 5 haftalık daha, bilemiyorum bana yazdı ve karşılandı da
strestendir bende de vardıCanim hayırlı olsun hiç kafanı takma herkesin rahim kalınlığı farklı olabiliyor bana doktorum 7 uzeri 9 altı olmasını tercih ediyoruz ama bünyeye göre değişir demişti. Bende bugün transfer oldum korkunç baş ağrısı var neden bilmiyorum.
Hani adet belirtileriyle aynı diyorlar ya karın ağrısı dışında evet benziyor ama karın ağrısı yerine aşırı bir kasık batması oldu bende mesela. Aniden saplanıp canımı çok acıtıyordu kilit oluyordum o an geçene kadar. Beta yükseldi adet zamanı geçti batmalar seyreldi artıkKızlar benim aşırı derece kasık ağrım var norml mı bu kadarı bilmiyorum ara ara olıyor ama baya agrılı geciyor günlerim adet agrısı gibi korkutuyor beni sürekli yatmak istiyorum ağrıyınca pozitif olanlar hanımlar sizde de pyle mi acaba
Hiçbir belirtim yoktu, ne göğüs ağrısı, ne bel ağrısı, ne kasık ağrısı, ne mide bulantısı ama 1 hafta başım ağrıdı transferden sonra, kafamı duvarlara vuracaktım =(Canim hayırlı olsun hiç kafanı takma herkesin rahim kalınlığı farklı olabiliyor bana doktorum 7 uzeri 9 altı olmasını tercih ediyoruz ama bünyeye göre değişir demişti. Bende bugün transfer oldum korkunç baş ağrısı var neden bilmiyorum.
Sağol canım benimİzmirde tanıdığınız varsa sorun, bırakın depoya sormayı direkt eczane raflarında var haberiniz olsun, eş dost akraba varsa alsınlar, kargolasınlar. Sizi alıntıladım ama herkese bilgi olsun, burada dursun diye yazdım (=
Estorfemi geçen hafta iki kutu aldım sagoik ocağına yazdırdım..Estrofemi günde bir tane olacak şekilde karşılıyor oskapar için kalp atışından sonra rapor çıkarmam lazım progesteroni sormadım özel klinikte tedavi olduğum için bütün ilaçları ücretiyle aldım tüp bebek için rapor cikartamadim çünkü devlet hastanelerinde sağolsun patronumun hanımı yardımcı oldu ilk tüp bebekte embriyolari dondurduk yoksa altından kalkabilecegimiz gibi değil
Ben sormuştum evet zararlı ama zararı olması için aşırı tüketmek lazım demişti hatta kendi kızından örnek vermişti aşırı nara düşkünmüş ve hep nar aşeriyomuş günde yarım nar yiyomuş hepArkadaşlar şu nar meselesine takıldım ya.. bende duydum zararlı düşük yapıyor falan diye ama Google da falan baktin tam tersi yazılmış ben transfer öncesi sonrası yedim yani çok şükür bişey olmadı ama belki suyu zararlıdır bıkac nardan anca 1 bardak çıkar heralde ya da her gün tüketmek doğru değildir. Doktora özellikle soracağım bunu
Nar suyu için suan neler vermezdim, ben de burada bir yerde zararli diye okumamdan dolayi agzima sürmedim ama cok severim, esim de bugun internetten bakti faydali yaziyor amaArkadaşlar şu nar meselesine takıldım ya.. bende duydum zararlı düşük yapıyor falan diye ama Google da falan baktin tam tersi yazılmış ben transfer öncesi sonrası yedim yani çok şükür bişey olmadı ama belki suyu zararlıdır bıkac nardan anca 1 bardak çıkar heralde ya da her gün tüketmek doğru değildir. Doktora özellikle soracağım bunu
Estrofem =( uçan balon gibiyim =( eşimden özür dilemiştim ilk zamanlar, olur da olur yaninda kaçırırsam diye =(Kızlar ya bunu yazarken biraz çekiniyorum ama transferden sonra aşırı gaz problemim var ve gaz sancısıda çekiyorum normalmi
Zeytinyagı içtim bi kaşık işe yarar inşallah
Allahtan eşim yanında değilEstrofem =( uçan balon gibiyim =( eşimden özür dilemiştim ilk zamanlar, olur da olur yaninda kaçırırsam diye =(
Kesinlikle =( ben de aynı durumdayım =(Allahtan eşim yanında değil
Ve bende sancı yapıyor baya zorlanıyorum
Yaa benimde transferden sonra başladı hiç migrenim falan yok uykusuzluktan herhalde dedim geldim 2 saat uyudum ama hiç geçmedi. Başka hiç bir şey yok bende de ne sizi ne acı ne başka bisey ama bu baş ağrısı dilerim böyle sürmez. Hiç alışık olduğum bisey değil.Hiçbir belirtim yoktu, ne göğüs ağrısı, ne bel ağrısı, ne kasık ağrısı, ne mide bulantısı ama 1 hafta başım ağrıdı transferden sonra, kafamı duvarlara vuracaktım =(
bence her meyve suyu zararlı zaten tavsiye edilmiyor, 1 bardakta birden fazla meyve kullanılıyor aşırı şeker yüklemesi de oluyor, içmek değil de günde bir nar yenebilir bende öyle yapacağımArkadaşlar şu nar meselesine takıldım ya.. bende duydum zararlı düşük yapıyor falan diye ama Google da falan baktin tam tersi yazılmış ben transfer öncesi sonrası yedim yani çok şükür bişey olmadı ama belki suyu zararlıdır bıkac nardan anca 1 bardak çıkar heralde ya da her gün tüketmek doğru değildir. Doktora özellikle soracağım bunu
Bende öyleyim kabızlık yapıyor ilaçlar galiba inanılmaz şiş karnım 4 buçuk aylık hamile gibiyim karnı bu kadar şiş olan var mı pozitiflerdenKızlar ya bunu yazarken biraz çekiniyorum ama transferden sonra aşırı gaz problemim var ve gaz sancısıda çekiyorum normalmi
hiç çekinme canım bu çekilinecek bişey değil, ben cerrahi hemşiresiym bizde en önemli şey operasyondan sonra hastaların gaz çıkarmasıydıKızlar ya bunu yazarken biraz çekiniyorum ama transferden sonra aşırı gaz problemim var ve gaz sancısıda çekiyorum normalmi
Inşallah uzun sürmez baş ağrınız, inşallah çektiğiniz sıkıntıların mükafatı olarak saglikla bebeginizi kucaginiza alırsınız (=Yaa benimde transferden sonra başladı hiç migrenim falan yok uykusuzluktan herhalde dedim geldim 2 saat uyudum ama hiç geçmedi. Başka hiç bir şey yok bende de ne sizi ne acı ne başka bisey ama bu baş ağrısı dilerim böyle sürmez. Hiç alışık olduğum bisey değil.
Bana bunları karşılamaz dedi eczacı herkes bir tuhaf olmuş demekki bu 3. Transferim bir kutuyu bile devlet yardımlı almadım oskopar için aradım sordum kalp atımı olunca rapor olur dedi eczacıda rapor cikarirsan oksopari karşılar ama 8 haftaya kadar kalp atışı duymayan hastalar var dedi kim kimi yolarsa zaten bizde tüp bebek yapanları kim yolarsa kim ne kadar para koparirsa oluyor Allah hidayet versinEstorfemi geçen hafta iki kutu aldım sagoik ocağına yazdırdım..
Bende ozeldeyim, aynen ücretler uçuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?