- 23 Kasım 2022
- 418
- 508
- 18
İnşallah güzel geçer transferinGünaydın kızlar öyle heycanliyim ki gözüme uyku girmedi 12.30 transfer saatim lütfen dualarınıza beni de alın. Sizce transfere gitmeden duş almam sakıncalı olur mu? Internette Bir kaç şey okudum işte dus jelleri kokulu şeyler zararlı olabilir falan diye, bazıları da sonrasında 2 3 gün duş almayın yazmış kafam karıştı.
Maalesef canım güzeldi değerler ama sonuç hüsran olduYa güzelde artmış canım. Bende çok korkuyorum bu durumlardan öğreniyoruz ama gidince bir şok yaşamaktan korkuyor insan
Tüp bebektede azda olsa ihtimal varmış maalesef. Tüplerimde de bir sorun çıkmamıştı rahim filminde bende anlamadım nasip değilmişBen konuları takip edıyorum çoğu dış grbelik ve banada garip gelıyor.Rahim filmi çekip bizi özenle hazırlıyorlar ya da biz öyle sanıyoruz.Kendilerimi yanlış yere transfer edıyo ben anlamadım.ve çok üzülüyorum çünkü bende çocuk için savaşanlardanım sizler gibi
Çok şükür rahatladı uyuyamadık heyecandan
İnşallah güzel geçer transferinmerhaba kızlar allah gerze nasip etsin inşallahbenimde yarın 5.gün embriyom transfer edilecek ve çok stresliyim inaşşlah tutunur transfer gününden sonra nasıl beslenmeliyim yada neler yapmalıyım
Canım rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallahMaalesef canım güzeldi değerler ama sonuç hüsran olduöyle düşünme korkma 100 de 1 ihtimal bu durum sağlıklıdır inşallah gebeliğin
Sabah ilk gittiğinde kan veriyorsun sonuç çıkınca duruma göre odaya alıyorlar sonra su içip iyice sıkışıyorsun transfere alıyorlar ben sabah erkenden gidiyordum kan verdikten sonra progestan fitili ve içmem gereken ilaçları alıyordum kan sonucunu etkilemesin diye öyle yapmamı söylediler sizin nasıl olur bilmiyorum o kadar ücret veriyoruz arayıp sorun detaylı bilgi alın bencekızlar bni transfer için 31 aralıkta 10:30 için çağırdılar. size birşey sorcam o gün kan veriliyormu veriliyorsa nelere bakıyorlar. birde hemen transfer ederlermi yoksa hastanede çok bekletiyorlarmı
Sizin için çok üzüldüm Allah'ım yüzünüzü güldürsün inşallah sağlıklı güzel hayırlı evlatlar nasip etsin bu yavrunuzda cennette şefaatçi olsun size çok zor çok büyük bir imtihan önce sevinip sonra üzülmek Allah yaşatmasın kimseyeTüp bebektede azda olsa ihtimal varmış maalesef. Tüplerimde de bir sorun çıkmamıştı rahim filminde bende anlamadım nasip değilmiş
çok gecmıs olsun dıs gebelık yaşayan bırsı olarak anlıyorum senı,Maalesef bize de süpriz oldu. Değerlerin artışını bekliyorduk şimdi düşüşünü bekliyoruz
ben dıs gebelık gecırdıgımde dogal yolla gecırmıstım ve dusuk ıgnesı olurken hemsıre tup bebek mı demıstı bende ora ogrendım tup bebekte de dıs gebelık oldugunu..Çok üzüldüm tüp bebekte böyle bişey olmaz sanıyordum. Ama olduysa vardır bı hayır demek gerek zor olsada ..
Bence koyulasmis baya kuzumKızlar günaydınnn bugün 11.günüm en son 8.günümde kan vermiştim. Doktorum 4 gün sonra yani 12.gün bidaha beta ver demişti. Dünden bugüne sanki artış olmamış mı ya? Sizce kaç olmştur değerim kalbim ağzımda
bence var gibi silik baya net çıkmış hadi hayırlı uğurlu olsunKızlar günaydınnn bugün 11.günüm en son 8.günümde kan vermiştim. Doktorum 4 gün sonra yani 12.gün bidaha beta ver demişti. Dünden bugüne sanki artış olmamış mı ya? Sizce kaç olmştur değerim kalbim ağzımda
10. Günle 11. Gün aynı koyulukta geldi kuzum ya ondan öncesi güzel koyulaşmış ama bugünle dünkü aynı sankiBence koyulasmis baya kuzum
Yok kuzum bence 10 ile 11 arası da koyulasmis benimde testlerim öyleydi her gün yapınca aşırı belli olmuyor koyuluk ama tereddüt etme güzel artıyor bence10. Günle 11. Gün aynı koyulukta geldi kuzum ya ondan öncesi güzel koyulaşmış ama bugünle dünkü aynı sanki
çok sevındım canım maşallaah,Bende bu konudan bahsetmek istiyordum. Ben transfer öncesi ve sonrası her gün yarım avokado yedim bazen 1 de yediğim oldu.avokadonun tutunmaya etkisi çok yüksek . Ve çiğ badem ceviz her gün mutlaka. Kuru kayisi ve kuru incir. Ve hakiki zeytin yağı ben kahvaltılarda ekmekle yedim tadini sevdiğim için sıkıntı olmadı. Ama inciri 1 gece zeytin yağında bekletip sabah inciri yemek de faydaliykis ben hiç denemedim. Ben bol yesillik yedim Marul maydanoz roka ve ıspanak . Hafta da 2 kez balık yedim. Bol bol su içtim ki hiç icemem normalde. Bal pekmez de yedim ben ve de yumurta ben köy yumurtasi yedim. Transferi ben farklı şehirde olduğum için o gün yola çıkmayı tercih ettik ama doktor çıkabilirsiniz demişti. 1 gün sonra eve döndük ve o hafta boyu dinlendim işe gitmedim. Ama neredyse saat başı 10-15 dk evin içinde yürüdüm kan dolaşımı için. Ağır kaldırmadim birşeye uzanmadim ama ufak tefek işler yaptım. Aklıma gelenler bunlar.Rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Bu arada doktorum kırmızı et tuketmememi söylemişti opu dan önce ve bol bol bakliyat tuketmemi söylemişti.Bende bu konudan bahsetmek istiyordum. Ben transfer öncesi ve sonrası her gün yarım avokado yedim bazen 1 de yediğim oldu.avokadonun tutunmaya etkisi çok yüksek . Ve çiğ badem ceviz her gün mutlaka. Kuru kayisi ve kuru incir. Ve hakiki zeytin yağı ben kahvaltılarda ekmekle yedim tadini sevdiğim için sıkıntı olmadı. Ama inciri 1 gece zeytin yağında bekletip sabah inciri yemek de faydaliykis ben hiç denemedim. Ben bol yesillik yedim Marul maydanoz roka ve ıspanak . Hafta da 2 kez balık yedim. Bol bol su içtim ki hiç icemem normalde. Bal pekmez de yedim ben ve de yumurta ben köy yumurtasi yedim. Transferi ben farklı şehirde olduğum için o gün yola çıkmayı tercih ettik ama doktor çıkabilirsiniz demişti. 1 gün sonra eve döndük ve o hafta boyu dinlendim işe gitmedim. Ama neredyse saat başı 10-15 dk evin içinde yürüdüm kan dolaşımı için. Ağır kaldırmadim birşeye uzanmadim ama ufak tefek işler yaptım. Aklıma gelenler bunlar.Rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Selam canım dünden beri yatıyorum canım sıkıldıkça bi sağa dönüyorum bi sola tek yaptıgım aktivite bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?