2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

İnşallah güzel geçer transferin Ben transfer öncesi akşamında duşumu aldım abdestli gitmek istedim birde sonrasında 3 gün almadım 4.gün aldım ayakta kısa süre ılık su ile

Ya güzelde artmış canım. Bende çok korkuyorum bu durumlardan öğreniyoruz ama gidince bir şok yaşamaktan korkuyor insan
Maalesef canım güzeldi değerler ama sonuç hüsran oldu öyle düşünme korkma 100 de 1 ihtimal bu durum sağlıklıdır inşallah gebeliğin

Tüp bebektede azda olsa ihtimal varmış maalesef. Tüplerimde de bir sorun çıkmamıştı rahim filminde bende anlamadım nasip değilmiş

merhaba kızlar allah gerze nasip etsin inşallah benimde yarın 5.gün embriyom transfer edilecek ve çok stresliyim inaşşlah tutunur transfer gününden sonra nasıl beslenmeliyim yada neler yapmalıyım
İnşallah güzel geçer transferin Benim çok şükür tuttu anlatayım kısaca. Uzandım saat başı kalkıp 10-15dk yavaş adımlarla evde tur attım. Suyu çok içtim. Ceviz badem kabak çekirdeği çiğ olarak tükettim. Sabah aç karına kayısı tüket kabız olmaman lazım. Yada kefir iç faydalı. Her sabah yarım avokado yumurta kaşar salata domates peynir vs sağlıklı bir tabak oluştur. Sakatat dip balığı yeme onun harici ben transfer öncesi zeytinyağlılar ve sebze yemekleri yapmıştım onları tükettim. Et köfte balık çorba salata düzenli olarak yemelisin. Kısacası sürekli uyumadım evden çıkmadım bir süre (iğne için sadece) ağır kaldırmadım evin içinde yürüdüm. Ve çoook dua ettim elimi karnıma koyup yani esmalar çektim oturduğum yattığım yürüdüğüm zaman. Bazen uyurken telefondan açıp dinlerim rahatlarım. Güzel haberlerle gel

kızlar bni transfer için 31 aralıkta 10:30 için çağırdılar. size birşey sorcam o gün kan veriliyormu veriliyorsa nelere bakıyorlar. birde hemen transfer ederlermi yoksa hastanede çok bekletiyorlarmı

kızlar bni transfer için 31 aralıkta 10:30 için çağırdılar. size birşey sorcam o gün kan veriliyormu veriliyorsa nelere bakıyorlar. birde hemen transfer ederlermi yoksa hastanede çok bekletiyorlarmı
Sabah ilk gittiğinde kan veriyorsun sonuç çıkınca duruma göre odaya alıyorlar sonra su içip iyice sıkışıyorsun transfere alıyorlar ben sabah erkenden gidiyordum kan verdikten sonra progestan fitili ve içmem gereken ilaçları alıyordum kan sonucunu etkilemesin diye öyle yapmamı söylediler sizin nasıl olur bilmiyorum o kadar ücret veriyoruz arayıp sorun detaylı bilgi alın bence

Tüp bebektede azda olsa ihtimal varmış maalesef. Tüplerimde de bir sorun çıkmamıştı rahim filminde bende anlamadım nasip değilmiş
Sizin için çok üzüldüm Allah'ım yüzünüzü güldürsün inşallah sağlıklı güzel hayırlı evlatlar nasip etsin bu yavrunuzda cennette şefaatçi olsun size çok zor çok büyük bir imtihan önce sevinip sonra üzülmek Allah yaşatmasın kimseye

Maalesef bize de süpriz oldu. Değerlerin artışını bekliyorduk şimdi düşüşünü bekliyoruz
çok gecmıs olsun dıs gebelık yaşayan bırsı olarak anlıyorum senı,
hayal kırıklıgı oluyor.
ama degerın düşük 1doz ıgne ıle düşer diye tahmın edıyorum..
Rabbım bır daha yaşatmasın,saglıkla versın

Çok üzüldüm tüp bebekte böyle bişey olmaz sanıyordum. Ama olduysa vardır bı hayır demek gerek zor olsada ..
ben dıs gebelık gecırdıgımde dogal yolla gecırmıstım ve dusuk ıgnesı olurken hemsıre tup bebek mı demıstı bende ora ogrendım tup bebekte de dıs gebelık oldugunu..
Rabbım kımseye yaşatmasın.aminnn

Kızlar günaydınnn bugün 11.günüm en son 8.günümde kan vermiştim. Doktorum 4 gün sonra yani 12.gün bidaha beta ver demişti. Dünden bugüne sanki artış olmamış mı ya? Sizce kaç olmştur değerim kalbim ağzımda

Eklentiler

• A4A060E2-DC1D-4BE0-B17C-1F86A6698D8D.jpeg
    143,3 KB · Görüntüleme: 88
10. Günle 11. Gün aynı koyulukta geldi kuzum ya ondan öncesi güzel koyulaşmış ama bugünle dünkü aynı sanki
Yok kuzum bence 10 ile 11 arası da koyulasmis benimde testlerim öyleydi her gün yapınca aşırı belli olmuyor koyuluk ama tereddüt etme güzel artıyor bence inşallah sağlıkla ilerler

çok sevındım canım maşallaah,
saglıkla gelsın annesıne hayırlı evlat olsun,
ne guzelde yazmıssın cok sağol..
5.gun embrıyosumuydu ?

Bu arada doktorum kırmızı et tuketmememi söylemişti opu dan önce ve bol bol bakliyat tuketmemi söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…