• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar 5.gün embriyosu transferin 9. Günü kan testi vermeye çok korkuyorum bu sabah kaset test yaptım silik çizgi çıktı inanamadım daha koyu çıkmadı gerekmez mi ayaklarım geri geri gidiyo hastaneye gitmek istemiyorum :(

Kızlar 5.gün embriyosu transferin 9. Günü kan testi vermeye çok korkuyorum bu sabah kaset test yaptım silik çizgi çıktı inanamadım daha koyu çıkmadı gerekmez mi ayaklarım geri geri gidiyo hastaneye gitmek istemiyorum :KK43:
İdrara kandan geç çıkıyor benim değerim 127yken bile silik çıktı bugün kan versenizde olur 10 gün beklemek şart değil ki verin iki gün sonra tekrar verirsiniz

Kızlar 5.gün embriyosu transferin 9. Günü kan testi vermeye çok korkuyorum bu sabah kaset test yaptım silik çizgi çıktı inanamadım daha koyu çıkmadı gerekmez mi ayaklarım geri geri gidiyo hastaneye gitmek istemiyorum :KK43:
testını atsana canım,cızgı var ıse bebişin ttuunmus demektır :)
hayırlı olsun

Eklentiler

• 6888402B-FC91-434F-9D84-D3325F9FCE45.jpeg
    6888402B-FC91-434F-9D84-D3325F9FCE45.jpeg
    161,9 KB · Görüntüleme: 83
Hayırrrr benimde siliktiiii ve 5.gün emb. 9.günümde 368 çıkmıştı. Asla öyle kötü düşünme kan ver çıkar canım🥰🙏🏻

Back