3 gün canımÇok iyi canım hayırlısı olsun kaçıncı gün emriyosu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün canımÇok iyi canım hayırlısı olsun kaçıncı gün emriyosu
İnşallah canım benim günde 1 canım iki kutu yazdı doktoranladım şifa olsun ınsallaahhh,
gunde 1 mı prolutex? 7lı sanırım bır hafta mı gıdıyor?
Hadi darısı başıma canım3 gün canım
anladım hadı hayırlısı olsun ınsallahhİnşallah canım benim günde 1 canım iki kutu yazdı doktor
İnşallah canımanladım hadı hayırlısı olsun ınsallahh
İdrara kandan geç çıkıyor benim değerim 127yken bile silik çıktı bugün kan versenizde olur 10 gün beklemek şart değil ki verin iki gün sonra tekrar verirsinizKızlar 5.gün embriyosu transferin 9. Günü kan testi vermeye çok korkuyorum bu sabah kaset test yaptım silik çizgi çıktı inanamadım daha koyu çıkmadı gerekmez mi ayaklarım geri geri gidiyo hastaneye gitmek istemiyorum
testını atsana canım,cızgı var ıse bebişin ttuunmus demektır :)Kızlar 5.gün embriyosu transferin 9. Günü kan testi vermeye çok korkuyorum bu sabah kaset test yaptım silik çizgi çıktı inanamadım daha koyu çıkmadı gerekmez mi ayaklarım geri geri gidiyo hastaneye gitmek istemiyorum
Beni haftaya çağırdılar canım kontroleKızlar nasılsınız pozitif görenleri tebrik ediyorum inşallah sağlıkla ilerler hepimizin aranızda kontrol e giden oldu mu kese muayenesi için
Tebrik ederim canım gözün aydın çok güzel değerinKızlar 273 cıktı sizce nasıl 12. Gün için elim ayagım titriyor
testını atsana canım,cızgı var ıse bebişin ttuunmus demektır :)
hayırlı olsun
Hayırrrr benimde siliktiiii ve 5.gün emb. 9.günümde 368 çıkmıştı. Asla öyle kötü düşünme kan ver çıkar canımKızlar 5.gün embriyosu transferin 9. Günü kan testi vermeye çok korkuyorum bu sabah kaset test yaptım silik çizgi çıktı inanamadım daha koyu çıkmadı gerekmez mi ayaklarım geri geri gidiyo hastaneye gitmek istemiyorum
Resim attım canım bozulmaya başlamış sabah 8 de yapmıştım bu arada 2 tane embriyo transfer oldum o yüzden daha koyu bi çizgi bekliyodumTebrik ederim canım gözün aydın çok güzel değerin
Ciddi misin moralim bozuldu sabahtan beri bilmiyorumHayırrrr benimde siliktiiii ve 5.gün emb. 9.günümde 368 çıkmıştı. Asla öyle kötü düşünme kan ver çıkar canım
resmı gordum cızgı hemen mı cıktı? donrurulmus transfer degıl mı?Resim attım canım bozulmaya başlamış sabah 8 de yapmıştım bu arada 2 tane embriyo transfer oldum o yüzden daha koyu bi çizgi bekliyodum
Taze transfer evet çıktı 5 dakika içinde laboquıck markasıresmı gordum cızgı hemen mı cıktı? donrurulmus transfer degıl mı?
Bugün kaçıncı günündü canım. Taze ise çatlatma iğneside oldun bence yarın tekrar et yanıltabilirTaze transfer evet çıktı 5 dakika içinde laboquıck markası
9. Günüm çatlatma iğnesini 10 aralıkta oldum etkisi kalmış mıdır halaBugün kaçıncı günündü canım. Taze ise çatlatma iğneside oldun bence yarın tekrar et yanıltabilir