Insallah benim de gereken kalinliga ulasir. Cevap icin cok tesekkurler:)11mm di benim transfer gunu
Bende ilk iki transferde olumsuz olunca çok üzülmüştüm rahim içi prp ve embriyo glue yaptılar çok şükür bu defa tuttu sizde doktorunuza danışın bunları inşallah bir dahakine tutarBenimde ilk transferim ama dün olumsuz haber aldım bide bende belirtide vardı ama işte öle olmuyo olumlu hissetsemde olmuyo allahım herşeyin hayırşısını versin takma nasip kısmet ne kadar zor olsada
Biraz geç gördüm ama sana onun ne olduğunu bile bilmiyorum derken dün doktorum banada verdi bant :) duşa girerken birşeyle sarıp girebilirsin dedilerBanada hemşire telefonda Anlattı bende müsait ortMda değildim çok detaylı soramadım da o yüzden sizr sorayım dedim neyse dediğin gbii öyle nirşey olsaydı uyarırlardı
Test yaptınız mı hiçbenim de 8. günüm, 5ab kalite-dondurulmuş
Tamam canım benimde 48 saatte bir değişiyor o yüzde sorun yaşamadım çok neysekiBiraz geç gördüm ama sana onun ne olduğunu bile bilmiyorum derken dün doktorum banada verdi bant :) duşa girerken birşeyle sarıp girebilirsin dediler
Belki bende yarın yaparım markasını hatırlıyor musunuz varsa eczanede ondan alırımBen 6. Gün yapmıştım idrar testi silik çıktı test markasıda fark ediyor ama
Bana transfer olduğu gün bilgi verirken normal tuvalet ya da klozet farketmez demişlerdiKızlar afedersiniz ama evinde normal tuvalet olup tüp bebeği tutan var mı?
Bizim normal ve tutmadı acaba ondan mı diye düşünüyorum çünkü eğiliyorsun.
Sanmıyorum canım yaKızlar afedersiniz ama evinde normal tuvalet olup tüp bebeği tutan var mı?
İnşallah teşekkür ederim tavsiyeniz için 3cüdemi tuttu bide yaşınız kaçtıki sizinBende ilk iki transferde olumsuz olunca çok üzülmüştüm rahim içi prp ve embriyo glue yaptılar çok şükür bu defa tuttu sizde doktorunuza danışın bunları inşallah bir dahakine tutar
evet yaptım çift çizgi gördüm ama silikTest yaptınız mı hiç
evet yaptım çift çizgi gördüm ama siline
Yaa ne güzel hayırlı olsun gün geçtikçe koyulaşır tabi tebrik ederim sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallahevet yaptım çift çizgi gördüm ama silik
Canım bunun neresi silikevet yaptım çift çizgi gördüm ama silik
Ben 27 yaşındayım rahim içinde polip vardı onları temizlediler çikolata kisti geçmişim var sol tüpüm tikaliydi eşimin sperm momfolojisi yüzde 98 bozuk rahim ağzından leep ameliyatı olmuştum falan sıkıntılı süreçleriİnşallah teşekkür ederim tavsiyeniz için 3cüdemi tuttu bide yaşınız kaçtıki sizin
Hatırlamıyorum malesef üstünde de yazmıyor kiBelki bende yarın yaparım markasını hatırlıyor musunuz varsa eczanede ondan alırım
yani açıkçası sanmıyorum, ben ameliyat olunca bile alaturka wc kullanmıştım üst deri olmasına rağmen hiçbir şey olmadı, başka bi sebebi olmalı, kendimizi fanusun içine sokacak halimiz yok Allah ol dedikten sonra engel olacak hiçbir şey yoktur, inşallah Bir sonraki denemende tutarKızlar afedersiniz ama evinde normal tuvalet olup tüp bebeği tutan var mı?
Canım hemşire buna değinmişti her iki tuvaletten korkma demişti. Yerden değil benim ama öyle söylemişti.Kızlar afedersiniz ama evinde normal tuvalet olup tüp bebeği tutan var mı?
Allah yardımcınız olsun ya zor şeyler yaşamkşınızBen 27 yaşındayım rahim içinde polip vardı onları temizlediler çikolata kisti geçmişim var sol tüpüm tikaliydi eşimin sperm momfolojisi yüzde 98 bozuk rahim ağzından leep ameliyatı olmuştum falan sıkıntılı süreçleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?