• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar dudağımda uçuk çıkıyor ya kötü bişey mi? Ne yapmam lazım uçuk kremi kullanılaçıyor mu hamilelikte bilginiz var mı?

anladım canım, bende tıbbi bi sebebi mi diye merak ettim, öncelikle korkularını bi kenara bırak hep olumlu düşünerek başla tedaviye, zaten zor bir süreç bi de korku ve endişe ile kendimizi daha fazla yormuş oluyoruz o yüzden hep pozitif ol inşallah sonuçta pozitif olur ☺️
benim ptesi transfer olacak inşallah bakalım 🙏
İnşallah olumlu sonuç alırsın dualarım seninle inşallah olur 🙏 mutlaka yaz buraya , her şey gönlünce olsun❤️

Ya bende bunu anlamıyorum. Doktorlara sinirleniyorum. Bana da ilk başta standart tüp bebek yapıldı. Negatifle sonuçlandı. Ben 2.tüp bebekte yalvardm ne gerekiyosa yapalım dedim. Histereskopi rahime çizik, lucrin, prednol, prograf, intralipid serum, ne varsa yaptılar gebelik oluştu ama 8.haftada kalbi durdu meğersem genetiği bozukmş bebeğimin. 2.tedavimdeki herşeye ek olarak bu denememde pgt ngs de yaptrdk çok şülür şuan pozitif ama ben şuna kızıyorum bizler deneme tahtasımıyız ya? Elinden ne geliyorsa suan teknoloji ve bilim en son nerdeyse uygula hepsini ya her sseferinde biz iğnelere maddi olarak bu kadar zorlanmayı haketmiyoruz. Bu transferde bunu denedik olmadı bi sonrakinde bunuda ekleyelim. Ee ondada olmadı o zaman diğernde sunu da ekleyelim?? Bu ne ya hepsini dene maddi manevide bizi üzmeyin öyle değilmi?
Evet canım kesinlikle çok haklısın , bende söylüyorum doktora yapalım diye ama yaparsak diyor rahme zarar verebilir , içeride yapışıklık kalabilir diyor , biz denemeden bunu bilemeyiz dedi senin gibi çok kadın var hamile kalan diyor , ama işte ben korkuyorum psikolojik olarak , bu arada çok sevindim senin adına her şey gönlünce olsun.

Kızlar dudağımda uçuk çıkıyor ya kötü bişey mi? Ne yapmam lazım uçuk kremi kullanılaçıyor mu hamilelikte bilginiz var mı?
kötü bir şey olduğunu sanmam, bağışıklık düşünce uçuk çıkar genelde, yeni çıktıysa ilaç yerine tuz basabilirsin daha fazla yayılmaması için

Merhaba 🥰
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah 🥰🙏🏼

listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺

ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ
SONUÇ
@cnsub265. Gün21 KASIM:anneadayı: :nazar:
@mdnafsnkny422 adet 5. gün30 KASIM
:anneadayı: :nazar:
@Katibe Hanim315. Gün a kalite1 ARALIK:anneadayı: :nazar:
@Buray1522334. Gün cift3 ARALIK:anneadayı::nazar:
@esraesraesraesraesraesra305. Gün 2 adet5 ARALIK:KK200:
@cagkus41tek6 ARALIK:KK200:
@Hayat su262 adet 5. gün7 ARALIK
:anneadayı::nazar:
@nonut335.gün tek7 ARALIK
:KK200:
@Bayuya35Çift embriyo9 ARALIK
@Sonyag08285.gün9 ARALIK
:KK200:
@zeyneps344.Gün9 ARALIK:dua:
@muczeanne255. Gün9 ARALIK:dua:
@KleineKatzee292. Gün emb.9 ARALIK23 ARALIK :dua:
@Eminekrkmz305. Gün 5ab 5bc10 ARALIK20 aralık
:dua:
@berrybloomDondurulmuş 5. gün10 ARALIK
@ays7275.gün11 ARALIK
@Laye99265. gün11 ARALIK
:anneadayı: :nazar:
@melek0503305. Gün 4ab11 ARALIK:dua:
@Yumos0661293. Gün embriyosu12 ARALIK:dua:
Kardelen060492 Kardelen060492 30Pgt 2 adet 5ab-3bb16 ARALIK
@Aysenurmus265. gün19 ARALIK
B Bebelerce 325. Gün 5Ab19 ARALIK:dua:
@ecedaily292 tane 5. Gün22 ARALIK:dua:
@yasayipgorelim332 adet 3. Gün22 ARALIK:dua:
@mltmltm325aa23 ARALIK:dua:
dikloron dikloron 315. Gün çift25 ARALIK:dua:
@breezerose302 adet 5. Gün 4aa25-26 ARALIK:dua:
@kaynanadelisi26 ARALIK:dua:
@leSourire235. Gün embriyosu25-26 ARALIK:dua:
Cookiie Cookiie 27Pgtli 5. Gün2 OCAK
@pembeumut111325aa 2 Adet
Bende bu listeyi nasıl gorcem diyordum buldum sonunda 😀

Kızlar merhaba dün opu işlemim vardı yumurtalarım toplandı. Şimdi merak ettiğim bir kaç soru var bilgisi olan yanıtlayabilir mi? Yumurtanın kalitesi hangi aşamada belli oluyor kalştesiz yumurta döllenirmi toplanan yumurtanın olgun olup olmaması ne demek?

Kızlar merhaba 3. Gün emryosu 2 tane transfer edildi transferin 8 .günü dün hafif kanama oldu akıntı ile karışık peçeteye sildikçe geldi bugün herhangi birşey yok ama neden olmuş olabilir

Kızlar merhaba dün opu işlemim vardı yumurtalarım toplandı. Şimdi merak ettiğim bir kaç soru var bilgisi olan yanıtlayabilir mi? Yumurtanın kalitesi hangi aşamada belli oluyor kalştesiz yumurta döllenirmi toplanan yumurtanın olgun olup olmaması ne demek?
Canim simdiden hayirli olsun yumurta kalitesi zaten topladiktan sonra hemen belli oluyor kalitesi bozuksa bilgi verirler cok kalitesiz degilsede orta kaliteyse dollenme sansi var ve son olarak yumurtanin catlama asamadina yaklasmasi yani 12mm ustunde olmasi ogunlasmasi demek zaten o asamadakileri topluyorlar benim bildiklerim bunlar 😊

Kızlar merhaba 3. Gün emryosu 2 tane transfer edildi transferin 8 .günü dün hafif kanama oldu akıntı ile karışık peçeteye sildikçe geldi bugün herhangi birşey yok ama neden olmuş olabilir
Canim normal diyorlar doktorlar lekelenmeye kirmizi yogun kanama olmadiktan sonra korkma pembe veya kahverengi lekelenmeler normal

Canim simdiden hayirli olsun yumurta kalitesi zaten topladiktan sonra hemen belli oluyor kalitesi bozuksa bilgi verirler cok kalitesiz degilsede orta kaliteyse dollenme sansi var ve son olarak yumurtanin catlama asamadina yaklasmasi yani 12mm ustunde olmasi ogunlasmasi demek zaten o asamadakileri topluyorlar benim bildiklerim bunlar 😊
Cevabın için cok tesekkür ederim canım ben opu işlemim cok zor oldu bazı komplikasyonlar gercekleşti ve hastanede kalmak zorunda kaldım inanki yumurtalarımı düşünmedim anneme dönüp benim sonum ameliyat anne diye agladım cok zor bir süreçti allahtan toplantı ve döllendi ama kalitesi ile ilgilş bişe demediler

Hayırlı olsun canım yumurta toplandığında kalitesini biliyorlar zaten mesela benim 10 tane toplandı sadece 5 tanesini işleme alabildiler onları da 3 tanesi döllendi ıkısı 5.güne gitti . İçi boş çıkıyor . Ben bahçecide oldum 3.tüp bebek denememi ve ilk bu bilgiyi veriyorlar sonra 3 ve 5.günde embriyolar hakkında bilgi veriyorlar .

Kırmızı olmadığı sürece normal kabul ediliyor yine de doktorunuza bilgi verebilirsiniz

Hayırlı olsun canım yumurta toplandığında kalitesini biliyorlar zaten mesela benim 10 tane toplandı sadece 5 tanesini işleme alabildiler onları da 3 tanesi döllendi ıkısı 5.güne gitti . İçi boş çıkıyor . Ben bahçecide oldum 3.tüp bebek denememi ve ilk bu bilgiyi veriyorlar sonra 3 ve 5.günde embriyolar hakkında bilgi veriyorlar .
Teşekkür ederim cevabın için canım. Burada okuduklarım cok kafamı karıstırdı acıkcası ben ilk defa deniyorum sebepsiz infertilite biraz heyecanlıyım o yüzden kalitesi 5. Gün belli olur diyorlar ee tüp bebekte hemen anlaşılır diyolar o yüzden kafam cok karıstı

Back