- 8 Ağustos 2022
- 25
- 9
- 1
- 39
Sizin sonuç ne oldu, tekrar baktırdınız mı?Kızlar bugün transferin 11. Günü kan verdim 2.5 çıktı dr 2 gün sonra tekrar ver dedi. Böyle olup değeri artan oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin sonuç ne oldu, tekrar baktırdınız mı?Kızlar bugün transferin 11. Günü kan verdim 2.5 çıktı dr 2 gün sonra tekrar ver dedi. Böyle olup değeri artan oldumu
Merhaba, ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra regl olunuyot acaba? Biliyor musunuz?Benim değer 2 çıktı yani olmadı Allah hepinize yardımcı olsun kızlar
İnşallah olumlu sonuç alırsın dualarım seninle inşallah olur mutlaka yaz buraya , her şey gönlünce olsunanladım canım, bende tıbbi bi sebebi mi diye merak ettim, öncelikle korkularını bi kenara bırak hep olumlu düşünerek başla tedaviye, zaten zor bir süreç bi de korku ve endişe ile kendimizi daha fazla yormuş oluyoruz o yüzden hep pozitif ol inşallah sonuçta pozitif olur
benim ptesi transfer olacak inşallah bakalım
Evet canım kesinlikle çok haklısın , bende söylüyorum doktora yapalım diye ama yaparsak diyor rahme zarar verebilir , içeride yapışıklık kalabilir diyor , biz denemeden bunu bilemeyiz dedi senin gibi çok kadın var hamile kalan diyor , ama işte ben korkuyorum psikolojik olarak , bu arada çok sevindim senin adına her şey gönlünce olsun.Ya bende bunu anlamıyorum. Doktorlara sinirleniyorum. Bana da ilk başta standart tüp bebek yapıldı. Negatifle sonuçlandı. Ben 2.tüp bebekte yalvardm ne gerekiyosa yapalım dedim. Histereskopi rahime çizik, lucrin, prednol, prograf, intralipid serum, ne varsa yaptılar gebelik oluştu ama 8.haftada kalbi durdu meğersem genetiği bozukmş bebeğimin. 2.tedavimdeki herşeye ek olarak bu denememde pgt ngs de yaptrdk çok şülür şuan pozitif ama ben şuna kızıyorum bizler deneme tahtasımıyız ya? Elinden ne geliyorsa suan teknoloji ve bilim en son nerdeyse uygula hepsini ya her sseferinde biz iğnelere maddi olarak bu kadar zorlanmayı haketmiyoruz. Bu transferde bunu denedik olmadı bi sonrakinde bunuda ekleyelim. Ee ondada olmadı o zaman diğernde sunu da ekleyelim?? Bu ne ya hepsini dene maddi manevide bizi üzmeyin öyle değilmi?
kötü bir şey olduğunu sanmam, bağışıklık düşünce uçuk çıkar genelde, yeni çıktıysa ilaç yerine tuz basabilirsin daha fazla yayılmaması içinKızlar dudağımda uçuk çıkıyor ya kötü bişey mi? Ne yapmam lazım uçuk kremi kullanılaçıyor mu hamilelikte bilginiz var mı?
Allah razı olsun cümlemizin inşallah, yazıcam inşallahİnşallah olumlu sonuç alırsın dualarım seninle inşallah olur mutlaka yaz buraya , her şey gönlünce olsun
Bende bu listeyi nasıl gorcem diyordum buldum sonundaMerhaba
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah
listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@cnsub 26 5. Gün 21 KASIM @mdnafsnkny42 2 adet 5. gün 30 KASIM @Katibe Hanim 31 5. Gün a kalite 1 ARALIK @Buray1522 33 4. Gün cift 3 ARALIK @esraesraesraesraesraesra 30 5. Gün 2 adet 5 ARALIK @cagkus 41 tek 6 ARALIK @Hayat su 26 2 adet 5. gün 7 ARALIK @nonut 33 5.gün tek 7 ARALIK @Bayuya 35 Çift embriyo 9 ARALIK @Sonyag08 28 5.gün 9 ARALIK @zeyneps34 4.Gün 9 ARALIK
@muczeanne 25 5. Gün 9 ARALIK @KleineKatzee 29 2. Gün emb. 9 ARALIK 23 ARALIK @Eminekrkmz 30 5. Gün 5ab 5bc 10 ARALIK 20 aralık
@berrybloom Dondurulmuş 5. gün 10 ARALIK @ays7 27 5.gün 11 ARALIK @Laye99 26 5. gün 11 ARALIK @melek0503 30 5. Gün 4ab 11 ARALIK @Yumos0661 29 3. Gün embriyosu 12 ARALIK Kardelen060492 30 Pgt 2 adet 5ab-3bb 16 ARALIK @Aysenurmus 26 5. gün 19 ARALIK B Bebelerce 32 5. Gün 5Ab 19 ARALIK @ecedaily 29 2 tane 5. Gün 22 ARALIK @yasayipgorelim 33 2 adet 3. Gün 22 ARALIK @mltmltm 32 5aa 23 ARALIK dikloron 31 5. Gün çift 25 ARALIK @breezerose 30 2 adet 5. Gün 4aa 25-26 ARALIK @kaynanadelisi 26 ARALIK @leSourire 23 5. Gün embriyosu 25-26 ARALIK Cookiie 27 Pgtli 5. Gün 2 OCAK @pembeumut111 32 5aa 2 Adet
Bende bu listeyi nasıl gorcem diyordum buldum sonunda
Test yaptırdınız mi acabaGünaydın, bugün test günüm ama korkuyla karışık bi heyecan var, o kadar ki test vermeye bile gidemiyorum
Canim simdiden hayirli olsun yumurta kalitesi zaten topladiktan sonra hemen belli oluyor kalitesi bozuksa bilgi verirler cok kalitesiz degilsede orta kaliteyse dollenme sansi var ve son olarak yumurtanin catlama asamadina yaklasmasi yani 12mm ustunde olmasi ogunlasmasi demek zaten o asamadakileri topluyorlar benim bildiklerim bunlarKızlar merhaba dün opu işlemim vardı yumurtalarım toplandı. Şimdi merak ettiğim bir kaç soru var bilgisi olan yanıtlayabilir mi? Yumurtanın kalitesi hangi aşamada belli oluyor kalştesiz yumurta döllenirmi toplanan yumurtanın olgun olup olmaması ne demek?
Canim normal diyorlar doktorlar lekelenmeye kirmizi yogun kanama olmadiktan sonra korkma pembe veya kahverengi lekelenmeler normalKızlar merhaba 3. Gün emryosu 2 tane transfer edildi transferin 8 .günü dün hafif kanama oldu akıntı ile karışık peçeteye sildikçe geldi bugün herhangi birşey yok ama neden olmuş olabilir
Cevabın için cok tesekkür ederim canım ben opu işlemim cok zor oldu bazı komplikasyonlar gercekleşti ve hastanede kalmak zorunda kaldım inanki yumurtalarımı düşünmedim anneme dönüp benim sonum ameliyat anne diye agladım cok zor bir süreçti allahtan toplantı ve döllendi ama kalitesi ile ilgilş bişe demedilerCanim simdiden hayirli olsun yumurta kalitesi zaten topladiktan sonra hemen belli oluyor kalitesi bozuksa bilgi verirler cok kalitesiz degilsede orta kaliteyse dollenme sansi var ve son olarak yumurtanin catlama asamadina yaklasmasi yani 12mm ustunde olmasi ogunlasmasi demek zaten o asamadakileri topluyorlar benim bildiklerim bunlar
Hayırlı olsun canım yumurta toplandığında kalitesini biliyorlar zaten mesela benim 10 tane toplandı sadece 5 tanesini işleme alabildiler onları da 3 tanesi döllendi ıkısı 5.güne gitti . İçi boş çıkıyor . Ben bahçecide oldum 3.tüp bebek denememi ve ilk bu bilgiyi veriyorlar sonra 3 ve 5.günde embriyolar hakkında bilgi veriyorlar .Kızlar merhaba dün opu işlemim vardı yumurtalarım toplandı. Şimdi merak ettiğim bir kaç soru var bilgisi olan yanıtlayabilir mi? Yumurtanın kalitesi hangi aşamada belli oluyor kalştesiz yumurta döllenirmi toplanan yumurtanın olgun olup olmaması ne demek?
22 aralik 1 tane 5. Gun embriyosu 4bb kalite transfer oldum 3 ocakta test gunum rabbim hepimizin yuzunu guzel haberlerle guldursun insallah
Kırmızı olmadığı sürece normal kabul ediliyor yine de doktorunuza bilgi verebilirsinizKızlar merhaba 3. Gün emryosu 2 tane transfer edildi transferin 8 .günü dün hafif kanama oldu akıntı ile karışık peçeteye sildikçe geldi bugün herhangi birşey yok ama neden olmuş olabilir
Teşekkür ederim cevabın için canım. Burada okuduklarım cok kafamı karıstırdı acıkcası ben ilk defa deniyorum sebepsiz infertilite biraz heyecanlıyım o yüzden kalitesi 5. Gün belli olur diyorlar ee tüp bebekte hemen anlaşılır diyolar o yüzden kafam cok karıstıHayırlı olsun canım yumurta toplandığında kalitesini biliyorlar zaten mesela benim 10 tane toplandı sadece 5 tanesini işleme alabildiler onları da 3 tanesi döllendi ıkısı 5.güne gitti . İçi boş çıkıyor . Ben bahçecide oldum 3.tüp bebek denememi ve ilk bu bilgiyi veriyorlar sonra 3 ve 5.günde embriyolar hakkında bilgi veriyorlar .