• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Benimde ilk transferim ama dün olumsuz haber aldım bide bende belirtide vardı ama işte öle olmuyo olumlu hissetsemde olmuyo allahım herşeyin hayırşısını versin takma nasip kısmet ne kadar zor olsada
Bende ilk iki transferde olumsuz olunca çok üzülmüştüm rahim içi prp ve embriyo glue yaptılar çok şükür bu defa tuttu sizde doktorunuza danışın bunları inşallah bir dahakine tutar

Banada hemşire telefonda Anlattı bende müsait ortMda değildim çok detaylı soramadım da o yüzden sizr sorayım dedim neyse dediğin gbii öyle nirşey olsaydı uyarırlardı ☺️
Biraz geç gördüm ama sana onun ne olduğunu bile bilmiyorum derken dün doktorum banada verdi bant :) duşa girerken birşeyle sarıp girebilirsin dediler

Biraz geç gördüm ama sana onun ne olduğunu bile bilmiyorum derken dün doktorum banada verdi bant :) duşa girerken birşeyle sarıp girebilirsin dediler
Tamam canım benimde 48 saatte bir değişiyor o yüzde sorun yaşamadım çok neyseki 😬

Kızlar afedersiniz ama evinde normal tuvalet olup tüp bebeği tutan var mı?
Bizim normal ve tutmadı acaba ondan mı diye düşünüyorum çünkü eğiliyorsun.

Bende ilk iki transferde olumsuz olunca çok üzülmüştüm rahim içi prp ve embriyo glue yaptılar çok şükür bu defa tuttu sizde doktorunuza danışın bunları inşallah bir dahakine tutar
İnşallah teşekkür ederim tavsiyeniz için 3cüdemi tuttu bide yaşınız kaçtıki sizin

Eklentiler

• 65E8C608-E9FD-4423-BAC6-A0889C407EC6.jpeg
    65E8C608-E9FD-4423-BAC6-A0889C407EC6.jpeg
    138,2 KB · Görüntüleme: 82
İnşallah teşekkür ederim tavsiyeniz için 3cüdemi tuttu bide yaşınız kaçtıki sizin
Ben 27 yaşındayım rahim içinde polip vardı onları temizlediler çikolata kisti geçmişim var sol tüpüm tikaliydi eşimin sperm momfolojisi yüzde 98 bozuk rahim ağzından leep ameliyatı olmuştum falan sıkıntılı süreçleri

yani açıkçası sanmıyorum, ben ameliyat olunca bile alaturka wc kullanmıştım üst deri olmasına rağmen hiçbir şey olmadı, başka bi sebebi olmalı, kendimizi fanusun içine sokacak halimiz yok Allah ol dedikten sonra engel olacak hiçbir şey yoktur, inşallah Bir sonraki denemende tutar 🙏♥️

Canım hemşire buna değinmişti her iki tuvaletten korkma demişti. Yerden değil benim ama öyle söylemişti.

Meryem suresi
Rabbim bana katından ehil bir evlat bağışla ( 19/5)
Rabbim onu hoşnut olacağın bir kimse eyle ( 19/6)
Rabbim şüphesiz bu senin için çok kolaydır
O, bir şeyin olmasına hükmettiği zaman Ol der ve o şey hemen oluş sürecine girer. (19/35)

Rabbim dualarımızı kabul etsin, herkese hayırlısıyla ile bir evlat versin inşallah ♥️🙏

Ben 27 yaşındayım rahim içinde polip vardı onları temizlediler çikolata kisti geçmişim var sol tüpüm tikaliydi eşimin sperm momfolojisi yüzde 98 bozuk rahim ağzından leep ameliyatı olmuştum falan sıkıntılı süreçleri
Allah yardımcınız olsun ya zor şeyler yaşamkşınız

Back