2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Çok sağolun inşallah öyledir Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bu arada bel agrimda cok fazla özellikle ayakta kalırsam sizde de bel ağrısı olmuş muydu ?
Belim kuyruk sokumum çok ağrıdı benim göğüslerim şişti baya adet sancısı gibi ince ince karnım ağrıdı ve şiştim transfer olduğundan beri kabızlık var hala devam ediyor öncekilerden farklı olarak bu şekilde

Bende olan herşeyi saydiniz inşallah sonucumda size benzer cevaplar için çok teşekkür ederim

Aminn canımmmmmm çooook teşekkür ederimmm inşallah senin değerlerin nasıldı kuzum yaaa güzel artmış mı ikiz mi acaba ya çok merak ediyorum
İnşallah kuzum rabbim sağlık can versin bebişlere de varsın tek olsun yeter ki sağlıklı bizim olsun değerin gayet güzel böyle kat kat ilerlesin Benim 9.gün 368 13.gün 2643 canım çift emb transfer edilmişti ama tabi tek mi çift mi bilemedim inan keseye gidicem belli olur ocak başında

Arkadaşlar merhaba..
Bisey sormak istiyorum.. ilaclar zor temin ediliyor diye duyum aldim,dogrumudur??
Merhaba, bende epey sormuştum bazı iğneler sıkıntı ama aynı gün buldum tüp bebek yapan hastane çevresindeki ecz. Sormak gerekiyor diğerlerinde ilaç bulmak zor oluyor. Transfer öncesi sonrası bazı hormon ilaçları var estrofem gibi mesela bazı yer bir kutu veriyor fazlasını vermiyor. Ben bir yer buldum bittikçe sipariş geçiyorum getiriyorlar sağ olsunlar. İlaç sıkıntısı genel anlamda var doğru kendileri de söylüyor zaten bu yüzden dr erkenden yazar alıp dolaba koymak lazım. Benimki erkenden yazardı sakla derdi mesela

Benimde ilk transferim ama dün olumsuz haber aldım bide bende belirtide vardı ama işte öle olmuyo olumlu hissetsemde olmuyo allahım herşeyin hayırşısını versin takma nasip kısmet ne kadar zor olsada

Merhaba hanımlar ayın 21 de transferim oldu bı kaç gündür idrarımı yaparken yanma oluyordu ama bugün baya çok olmaya başladı başına böyle bişey gelen oldu mu ne yapmamı önerirsiniz

Merhaba hanımlar ayın 21 de transferim oldu bı kaç gündür idrarımı yaparken yanma oluyordu ama bugün baya çok olmaya başladı başına böyle bişey gelen oldu mu ne yapmamı önerirsiniz
Bende dün çok az tuvalet sonrası temizlenirken hissettim ama fitilden dolayı baya sulu akıntım olmaya başladı bıkac gündür ondan diye düşündüm. Ben günlük ped kullanıyorum sık sık değiştiriyorum birde bol su içiyorum başka olmadı ama sizin idrar yaparken olmus istersniz bı doktoru arayin

Sanırım progestan fitilden oluyor 3 gündür bende koyuyorum aynı yanma hissi bendede var

Canım bana transferden önce ve sonrası için duobalance bv cran diye doğal bi hap vermişti doktorum idrar yolu enfeksiyonu falan olmayayım diye öyle bişey kullanabilirsn bi de bol su tüket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…